Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول رسانه و فضای مجازی بسیج دانشجویی قزوین گفت: به همت بسیج دانشجویی استان اولین دوره کارگاه آموزشی تولید محتوای دیجیتال با استفاده از نرم افزار‌های موبایلی به صورت آنلاین برگزار می‌شود.


عباس پور مسئول رسانه و فضای مجازی بسیج دانشجویی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اهمیت تولید محتوا در فضای مجازی گفت: نهضت تولید محتوای فضای مجازی و بهره گیری از آن برای انتقال مفاهیم و ارزش‌های اسلامی انقلابی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
عباس پور ادامه داد: امروزه مساله فضای مجازی و رسانه، حجم انبوهی از اطلاعات را در اختیار مردم قرار می‌دهد به گونه‌ای که گاهی قدرت انتخاب را از فرد می‌گیرد و به صورت مستقیم و غیر مستقیم تاثیرش را بر ذهن و اندیشه مخاطب می‌گذارد بر این اساس رهبر معظم انقلاب به عنوان دیده بان نظام جمهوری اسلامی و شخصیتی که با بینش مثال زدنی شان همه تحولات در تمامی حوزه‌ها را رصد می‌کنند مساله اهمیت فضای مجازی را مطرح کردند.
مسئول رسانه و فضای مجازی بسیج دانشجویی استان قزوین افزود: تولید محتوای دیجیتالی یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین نیاز‌های فعالان انقلابی شبکه‌های اجتماعی برای حضور موثرتر در فضای مجازی است. با استفاده از محتوای چشمگیر میتوان مفاهیم و ارزش‌های اسلامی و انقلابی را گسترش داد.

وی با اشاره به برگزاری اولین دوره کارگاه آموزشی تولید محتوای دیجیتال با استفاده از نرم افزار‌های موبایلی تصریح کرد: به علت شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی در کشور،  اولین کارگاه آموزشی تولید محتوای دیجیتالی ویژه نرم افزار‌های موبایل به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

عباس پور بیان کرد: شرکت در این کارگاه آموزشی به پیش نیاز علمی یا تخصص و دانش فنی احتیاج ندارد و تمامی افراد با هر مقدار دانش و مهارت میتوانند از این کارگاه آموزشی بهره‌مند شوند.

مسئول رسانه و فضای مجازی بسیج دانشجویی استان قزوین تاکید کرد: این دوره با همکاری مجموعه شمسا استان قزوین و باحضور اساتید تولیدمحتوا از روز دوشنبه اول دی ماه آغاز می‌شود و مباحث تصویرنوشته و پوستر، کلیپ و اکولایزر، استوری موشن، تصویربرداری و تدوین ارائه می‌شود.

وی افزود: شرکت در کارگاه کاملا رایگان و به صورت تعاملی همراه با تمرین و پروژه محور است و هرشب رأس ساعت ۲۰ آغاز می‌شود.

پورعباس با اشاره به برنامه‌های بسیج دانشجویی استان قزوین در تولید محتوای دیجیتالی و انتشار آن در فضای مجازی یاد آورشد: در این راستا دانشجویان بسیجی استان به کمک مرکز فضای مجازی بسیج دانشجویی استان بیش از ۹۰ عنوان تولید محتوای دیجیتال در قالب‌های موشن گرافیک، کلیپ، پوستر و ... داشته است و یکسری کار‌ها در زمینه سواد رسانه‌ای نیز در حال طراحی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فضای مجازی بسیج دانشجویی آموزش و پرورش فضای مجازی بسیج دانشجویی استان بسیج دانشجویی استان قزوین کارگاه آموزشی تولید محتوای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۸۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • برگزاری تجمع دانشجویی «تا مسجدالاقصی» در قزوین
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد