Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@16:14:06 GMT

سیره زینب کبری(س) راهگشای امروز جامعه

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۹۰۳۴۹

سیره زینب کبری(س) راهگشای امروز جامعه

وجود مقدس حضرت زینب(س) هم از بعد حسب و هم از بعد نصب دارای مقام و جایگاهی بلند و عفت و پاکدامنی هستند و آنقدر مقام و جایگاه این بانو والاست که اسم ایشان را خدا انتخاب کرد.

زمانی که زندگی مشترک حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) مزین به حضرت زینب(س) شد قبل از اینکه نامی برای کودک خود انتخاب کنند به رسم ادب به محضر پیامبر(ص) مشرف شدند تا ایشان برای نوزاد خود نامی بگذارند و پیامبر (ص) هم در برابر خداوند متعال ادب کردند و درخواست نهادن نامی بر نوزاد فرمودند و خداوند نام زینب را برگزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینب به معنای زینت پدر است؛ پدری که اول شخص عالم در حوزه هدایت و بندگی هستند. خداوند در سوره بقره فرمود «ذلک الکتاب لاریب فیه هدی للمتقین» که این کتاب اشاره به حضرت علی(ع) دارد و کسانی که میخواهند ابعاد شخصیتی ایشان را رصد کنند می توانند آن را در شخصیت بزرگوار حضرت زینب(س) ببینند.

حضرت زینب(س) در حوزه همسرداری همسری نمونه بودند؛ در حوزه فرزنداری بچه هایی را تربیت کردند که در رکاب امام حسین(ع) در واقعه عاشورا به مقام والای شهادت رسیدند و در حوزه وفاداری نیز منحصربفرد بودند. صبر شاگرد کلاس حضرت زینب (س) بود؛ نباید گفت ایشان اسطوره صبر بودند بلکه صبر در کلاس حضرت زینب(س) شاگردی کرد.

علت نامگذاری سالروز ولادت حضرت زینب(س) به روز پرستار به این معنا نیست که ایشان فقط پرستار بودند و در این راه اسوه شدند بلکه ایشان لقب پرستار را زینت بخشیدند.

پرستاران شخصیت‌های گمنامی هستند در حالیکه همین پرستار است که شبانه روز در کنار بیمار است و لحظه به لحظه از او مراقبت می کند. در جریان قیام امام حسین(ع) حضرت زینب (س) چنین شخصیت گمانی داشتند و البته افراد گمنام توسط خداوند به جایگاه رفیعی می‌رسند.

در شرایط شیوع کرونا و سخت شدن شرایط کاری پرستاران، این عزیزان زحمتکش ما باید اخلاص را ازحضرت زینب (س) درس بگیرند چرا که هر چه انسان در حرکتش اخلاص داشته باشد خداوند به حرکتش عظمت می‌بخشد.

حضرت زینب(س) فقط الگوی بانوان و پرستاران نیستند بلکه الگوی بشریت هستند و هر فردی در هر جایگاهی قرار بگیرد می‌تواند از سیره حضرت زینب(س) و ابعاد شخصیتی ایشان الگو بگیرد. مردان نیز باید درس مردانگی را از حضرت زینب(س) بیاموزند.

هر مردی که در جامعه ما به پشرفت می‌رسد به دلیل داشتن یک همسر در کنار خود است و این بانوان بزرگوار ما در بعد اجتماعی دارای شخصیتی گمنام هستند. و حضرت زینب (س) چنین شخصیتی در کربلا بودند.

حضرت زینب(س) در خانواده و جامعه الگوی آرامش بودند و بانوان ما با توسل به حضرت زینب(س)، مطالعه سیره ایشان و مداومت و تمرین می‌توانند ایشان را به عنوان الگوی خود در همسرداری، فرزنداری و فعالیت اجتماعی قرار دهند

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حضرت زینب کبری س راهگشا جامعه حضرت زینب س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۰۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی در پی نظام تعلیم و تربیت «احسن» است
  • شهید مطهری جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود/ سیره شهید مطهری در برنامه‌های هفته معلم بازگو شود
  • ببینید | تصاویری دیدنی از قلدربازی میمون برای ۲ مار کبری
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • بیداری دنیا در قبال مسئله فلسطین مرهون جبهه مقاومت است
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد