Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:08:20 GMT

یک مسیر ساده و امن برای ملاقات با پزشک دلخواه

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۰۱۳۱

یک مسیر ساده و امن برای ملاقات با پزشک دلخواه

به گزارش خبرنگار ایرنا، یکی از توصیه های مهم سازمان بهداشت جهانی خودداری از مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی است زیرا آمارها حاکیست که شیوع کرونا در مراکز درمانی حدود سه برابر اماکن عادی است.

این خطر در مراکز درمانی شلوغ بویژه کلینیک های دولتی بیشتر است مگر اینکه در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، شیوه نوبت دهی و پذیرش بیمار در این مراکز متفاوت از گذشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار هم اکنون در کلینیک های دولتی استان کرمانشاه رخ داده و با اجرای روش های نوبت دهی الکترونیک و غیرحضوری، به اندازه چشمگیری از ازدحام سابق در این مراکز کاسته شده است.

دکتر هوشنگ بهاری، مدیر کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مدیر کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این باره با اشاره به آغاز الکترونیکی شدن بخشی از خدمت رسانی به بیماران از سه سال پیش گفت: هم اکنون سامانه «پذیرش ۲۴» به ۲ صورت اپلیکیشن (برنامه کاربردی) و سایت در دسترس همه شهروندان قرار دارد و آنان می توانند با مراجعه به سایت www.paziresh۲۴.com یا نصب برنامه «پذیرش ۲۴» بر روی تلفن‌های همراه خود، اقدام به ثبت نوبت برای پزشک مورد نظر در حدود ۵۰ بیمارستان و درمانگاه استان کنند.

دکتر هوشنگ بهاری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهروندان تنها لازم است با ورود به این سامانه و ثبت کد ملی بیمار اقدام به گرفتن نوبت پزشک یا مرکز درمانی موردنظر در روز و ساعت دلخواه خود کنند.

تصویر اپلیکیشن(برنامه کاربردی) پذیرش ۲۴

به گفته او، شیوه های دیگری از جمله روش مراجعه حضوری هم برای دریافت نوبت همچنان وجود دارد اما توصیه ما به بیماران، استفاده از روش های غیرحضوری و کم خطر است.

بهاری اظهار کرد: بیماران پس از دریافت نوبت، در زمان مقرر به صندوق کلینیک مربوطه مراجعه و با دریافت رسید، توسط پزشک معاینه می‌شوند.

مدیر کلینیک های ویژه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از همه بیماران خواست که در صورت امکان بدون همراه به مراکز درمانی مراجعه کنند و حتماً ماسک و محلول ضد عفونی به همراه داشته باشند تا از ویروس کرونا در امان باشند.

بهاری با بیان اینکه تعرفه کلینیک های ویژه دولتی حدود «یک دهم» هزینه خدمات بخش خصوصی است، گفت: تعرفه معاینه بیمار در کلینیک های ویژه برای پزشک متخصص پنج هزار و ۸۰۰ تومان و برای پزشک فوق تخصص ۶ هزار و ۸۰۰ تومان است.

به گزارش ایرنا، اکنون ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی، ۲ بیمارستان تامین اجتماعی و ۱۳ کلینیک دولتی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه به بیماران خدمت رسانی می کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دولت الکترونیک کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دولت الکترونیک کرمانشاه ویروس کرونا دولت الکترونیک کرمانشاه اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی کلینیک های ویژه مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است