Web Analytics Made Easy - Statcounter

با عملیاتی شدن طرح هادی جدید مزداوند، توسعه این منطقه بر اساس الگوی گردشگری صورت می‌گیرد که می‌تواند بستر توسعه «سرمایه‌گذاری گردشگری» و ساماندهی حوزه مدیریت شهری این شهر را فراهم کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، ۲۹ فرودین ۹۹ بود که رئیس شورای اسلامی شهر مزداوند از آغاز عملیات تهیه طرح هادی جدید شهر مزداوند خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید بهنام سید کابلی، رئیس شورای اسلامی وقت شهر مزداوند گفت: پس از یک سال پیگیری مستمر و عنایت ویژه استانداری خراسان رضوی، گام زیربنایی مهم و کلیدی در قالب قرارداد تهیه طرح هادی جدید با چشم‌انداز توسعه چندبعدی شهر مزداوند برداشته شد.

وی تصریح کرد: درنهایت و در مدت حدود ۵ ماه مطالعات مرحله نخست طرح هادی جدید تهیه و در جلسه کمیته فنی استان به تصویب نهایی رسید.

در طرح هادی جدید شهر مزداوند که امروز به‌عنوان نگین ییلاقی جاده ابریشم شناخته می‌شود، توسعه شهر بر اساس الگوی «گردشگری» است و با عملیاتی شدن این طرح، بسیاری از کمبود سرانه‌ها و کاربری‌های موردنیاز عموم شهروندان تامین خواهد شد.

ضمن اینکه با اجرایی شدن این طرح، بستر توسعه سرمایه‌گذاری گردشگری و ساماندهی حوزه مدیریت شهری این شهر نیز فراهم می‌شود.

تأیید کلیات طرح جدید هادی مزداوند

محمد گل محمدی، شهردار مزداوند در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: جلسه کمیسیون نهایی بررسی طرح هادی جدید شهر مزداوند با حضور اعضای مربوطه در استانداری خراسان رضوی برگزار و کلیات این طرح تأیید شد.

وی افزود: این طرح برای تأیید نهایی به صحن کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان ارسال شده تا قبل از پایان سال جاری مراحل ابلاغ آن سپری شود.

شهردار مزداوند تصریح کرد: در این طرح که افق ۱۰ ساله دارد، محدوده خدماتی و حریم شهر بر اساس الگوی گردشگری توسعه یافته و بسیاری از کمبود سرانه‌ها و کاربری‌های موردنیاز عموم شهروندان نیز پیش‌بینی شده است.

گل محمدی بیان کرد: طرح هادی جدید شهر مزداوند با اعتبارات استانی و توسط مشاور دارای صلاحیت تهیه شده و بلافاصله پس از تصویب نهایی کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان، قابلیت اجرایی دارد.

وی ساماندهی بافت و کالبد شهری، تأمین منابع درآمدی پایدار شهر، جانمایی و جبران خدمات موردنیاز شهروندان و توسعه نقش گردشگری شهر را از دیگر مزایای این طرح مهم و بالادستی عنوان کرد.

شهر مزداوند در فاصله ۸۵ کیلومتری از شهر سرخس واقع شده و با جاذبه‌های متعدد گردشگری به‌ویژه پارک گردشگری-تفریحی غار مزداوند، شرایط مطلوبی را برای توسعه صنعت گردشگری و توسعه پایدار منطقه‌ای فراهم کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • زلفی گل: در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده است
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه