Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@02:51:28 GMT

چهره مطرح اصلاح طلب به سرطان مبتلا شد

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۷۸۷۰

چهره مطرح اصلاح طلب به سرطان مبتلا شد

دبیرکل حزب اتحاد ملت طی پیامی توضیح داد که با تشخیص نوعی سرطان خون در بخش خون بیمارستان شریعتی بستری شده است.

به گزارش ایمنا، دبیرکل حزب اتحاد ملت با تشخیص نوعی سرطان خون، در بخش خون بیمارستان شریعتی بستری شد.

شکوری راد از پنج‌شنبه گذشته با تشخیص بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان بستری است، طی پیامی که روز گذشته برای خانواده و دوستانش فرستاد، به گزارشی از روند بستری و آزمایشات خود پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن یادداشت وی به شرح ذیل است:

الحمدلله حالم بهتر است و دیشب بدون استفاده از اکسیژن خوابیدم. همان‌طور که می‌دانید با تشخیص کووید بستری شدم ولی از همان روز اول یافته‌های سی‌تی‌اسکن شک برانگیز بود که کووید به تنهایی باشد. یافته‌های آزمایشگاهی که نشان می‌داد هموگلوبین به شدت پایین است و پلاکت‌های خون بسیار کم‌شده اند، متخصصین خون بیمارستان را بر آن داشت که لام خون‌محیطی تهیه و بررسی کنند. نظر آنها این بود که بیماری من کووید نیست و باید از نظر بیماری خونی بررسی شوم و به همین دلیل به بخش خون بیمارستان شریعتی منتقل شدم.

دیروز بیوپسی مغز استخوان شدم و متخصصین مربوطه با دیدن لام نظرشان این است که بیماری من AML است. یعنی Acute Myeloid Leukemia که نوعی سرطان مغز استخوان است. خوشبختانه با تکنیک‌های جدید درمان‌های مؤثری برای این نوع سرطان‌ها وجود دارد که احتمالاً از همین امروز و فردا برای من آغاز خواهد شد. به همین دلیل ممکن است تا یک‌ماه دیگر در این بخش بستری بمانم تا فرآیند شیمی درمانی تکمیل شود.

کادر درمان و پرستاری اینجا فوق‌العاده خوب هستند و دیروز همه کارها از جمله بیوپسی مغز استخوان و تعبیه CV-line برای آغاز شیمی درمانی در اسرع وقت و با بهترین کیفیت انجام شد.

ابراز محبت نزدیکان، اقوام، دوستان و همکاران مرتب به من می‌رسد و دعاهایشان موجب دلگرمی است. خدا را شکر می‌کنم که این مقدار دعا کننده دارم و مطمئن هستم با کمک دعای خیر آنها و تفضل الهی بر این مشکلی که پیش آمده فائق خواهم آمد.

منبع: ایلنا کد خبر 463259

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی حزب اتحاد ملت اصلاح طلبان سرطان خون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خون بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد