Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به کاهش صف تخصیص ارز نیمایی به کمتر از یک ماه گفت: واردات کره از ۵۰ هزار به ۵ هزار تن کاهش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس قبادی امروز در جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار با اشاره به گزارش تنظیم بازار پتروشیمی گفت: براساس دریافت گزارش امروز بازار محصولات پتروشیمی از ثبات نسبی در عرضه و تقاضای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کارگروه تنظیم بازار کشور همچنین با اشاره به گزارش درباره نحوه تامین و توزیع محصولات پروتئینی افزود: براساس این گزارش نحوه توزیع نهاده های دامی در کشور تا چندی پیش دچار وقفه شده بود و مشکلاتی را برای تامین در این بخش ایجاد کرده بود  اما اکنون همه نهاده های دامی بصورت ۱۰۰ درصدی تامین می شود و لذا تولید کنندگان می توانند محصولات خود را به قیمت مصوب عرضه کنند.    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد دریافت گزارش در جلسه امروز از روند تغییرات قیمت کالا بیان داشت: گزارش مذکور حاکی از ثبات قیمت کالا نسبت به هفته های گذشته داشت بنابراین روند با ثبات بازار نیز ادامه دارد.      صف تخصیص ارز نیمایی به کمتر از یک ماه رسید   وی درباره تخصیص ارز نیمایی افزود: براساس گزارش نمایندگان بانک مرکزی نحوه تخصیص ارز نیز حاکی از آن است که صف تخصیص ارز نیمایی به کمتر از یک ماه رسیده است و لذا روند ثبات بازار نیز حکایت از این موضوع دارد.    قبادی درباره روند ترخیص کالا از گمرکات کشور بیان داشت: براساس گزارش واصله روند ترخیص کالا عادی شده است و روند خروج کالا از بنادر کشور طبیعی و عادی است و براین اساس در هفته های اخیر ثبات نسبی در بازار را شاهد بوده ایم.      کاهش واردات کره   دبیر کارگروه تنظیم بازار کشور اظهار با بیان اینکه در سنوات گذشته سالانه حدود ۵۰ هزار تن کره به کشور وارد می شد، گفت: با توجه به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی در سال جاری واردات کره به ۵ هزار تن کاهش یافت.     وی  با اشاره به کاهش واردات گوشت منجمد قرمز، افزود: در سنوات گذشته بالغ بر ۸۰۰ میلیون دلار به واردات گوشت قرمز منجمد اختصاص می یافت که در سال جاری واردات گوشت قرمز منجمد در حدود ۱۰۰ میلیون دلار بوده است که این کاهش واردات ناشی از تولید این محصول در داخل کشور بوده است.   قبادی با اشاره به ثبات نسبی در بازار مرغ اظهار داشت: برای این موضوع از بخش کشاورزی تشکر می کنیم ضمن اینکه در جلسه امروز با توجه به گزارشی از مشکلات تولید و عرضه تخم مرغ وجود دارد تصمیماتی اتخاذ شد و امیدواریم با این تصمیمات بازار تخم مرغ نیز به ثبات نسبی دست یابد.   وی در مورد اختلافاتی بین انجمن و بخش تولید مرغ در مورد قیمت جوجه یک روزه اشاره کرد و گفت: در جلسه امروز در مورد قیمت جوجه یک روزه اختلافات حل شد و تقریبا در مورد قیمت آن توافقی حاصل شد که امیدواریم با این تصمیمات درباره جوجه یک روزه نیز ثبات نسبی داشته باشیم.    انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: واردات گوشت تنظیم بازار ثبات نسبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت

امتداد - شرایط کنونی و اقدامات بانک مرکزی حاکی از آن است که همچنان باید امید زیادی به کاهش بیشتر قیمت دلار و آرامش بازار ارز داشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محسن احتشام، عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق بازرگانی ایران با توجه به فروکش کردن التهاب بازار ارز و کاهش قیمت دلار اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی و آرامش نسبی منطقه، قیمت دلار همچنان پتانسیل ریزش بیشتری دارد و در روز‌های آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت ارز خواهیم بود. البته این مساله ارتباط مستقیمی به آرامش و ثبات منطقه دارد و قطعا اگر اتفاقات و تنش‌های جدید داخلی و بین المللی رخ ندهد، روند پایین آمدن قیمت ارز ادامه خواهد داشت.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بیرجند به انتظارات تورمی و هیجانات کاذب بازار ارز اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط به گونه‌ای شده که مردم و فعالان اقتصادی در هر لحظه بدون هیچ دلیل خاصی پیگیر قیمت دلار هستند، در حالی که این موضوع در خیلی از مواقع یک موج روانی و هیجانی متاثر از فضاسازی دلالان و سوداگران بازار است. در واقع نباید اجازه دهیم که این مساله به مبنای اصلی بازار تبدیل شود و هیجانات کاذب، باز هم بر قیمت‌ها تاثیرگذار باشد.

این فعال اقتصادی به اقدامات و تدابیر ویژه بانک مرکزی در کنترل و مدیریت بازار ارز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون با مدیریت منطقی و اصولی بانک مرکزی شاهد بودیم که موج‌های متعدد هیجانی در بازار ارز بعد از مدت کوتاهی فروکش کرده و بازار به ثبات و آرامش رسیده است. در واقع اگر اجازه دهند بانک مرکزی برنامه‌ها و اهداف خود را با استقلال و اختیارات کافی تدون و اجرایی کند، شک نکنید قیمت دلار بسیار پایین‌تر از قیمت کنونی خواهد بود. در نتیجه باید فرصت دهند بانک مرکزی کار خود را انجام داده و هیچ سازمان و نهاد و ارگان دیگری در کارش دخالت نکند.

احتشام با تاکید بر تداوم ثبات و آرامش بازار ارز و تاثیر مثبت آن بر روند تولید و تجارت کشور گفت: بی‌تردید مردم و تمامی فعالان تجاری و اقتصادی کشور به دنبال ثبات و پیش‌بینی پذیر شدن بازار هستند و تنها گروهی که خواهان اختلال در بازار است، دلالان و سودجویانی هستند که از این شرایط سود می‌برند. در نتیجه امیدوارم شرایط کنونی همچنان تداوم یابد تا قیمت ارز همچنان به روند کاهشی خود ادامه دهد تا به نطقه ثبات و نرخ متعادل خود برسد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!