Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@00:36:25 GMT

روستای سنگان تهران را اینجا ببینید

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۰۸۰۳۸

روستای سنگان تهران را اینجا ببینید

روستای سنگان تهران ، روستایی از توابع بخش کن در دهستان سولقان است که نام محلی آن سنگون می باشد.سنگان منطقه ای کوهستانی و سنگی در شمال غرب تهران، در سمت چپ آزاد راه تهران شمال، ۷ کیلومتر بالاتر از سولقان و ۲۰ کیلومتر قبل از تالون است.

سنگان از محله های پایین، وسط، بالا و باغ دره تشکیل شده است که گاه سه محله ی اول سنگان پایین، سنگان وسط و سنگان بالا نامیده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای سنگان در جنوب شرقی قله پهنه حصار(پهنه سار) قرار دارد.مسیر کوهنوردی سنگان برای صعود به قله ی پهنه حصار، برای کوهنوردان بسیار محبوب است و طرفداران خاص خود را دارد.روستای سنگان می تواند یکی از بهترین مقصدها برای گردشگری یک روزه باشد.

باغات روستای سنگان
سنگان یه روستای ییلاقی و پر از باغ می باشد. میوه های اصلی باغات سنگان گیلاس و آلبالو می باشد، که اگه در اوایل تیر به این روستا بروید میتوانید از باغدارها به قیمت مناسب گیلاس و آلبالو با کیفیت خریداری کنید و از طعم خوب آن ها لذت ببرید.در واقع شغل بیشتر مردم روستای سنگان باغداری است. از جمله محصولاتی که در این باغ ها کاشته می شوند می توان به گردو، آلبالو، گیلاس، هلو و زرد آلو اشاره کرد. سفر به سنگان در تمام فصول زیبایی خاص خود را دارد.پس از عبور از باغ‌های این منطقه شیب مسیر زیاد می‌شود و به دیواره‌ای می‌رسید که سبب پیدایش آبشار ۳۰ متری سنگان شده است و از فاصله‌ی دور نیز قابل مشاهده است.

آبشار معروف سنگان
اوج شکوه و زیبایی آبشار سنگان در ماه‌های فروردین و اردیبهشت می‌باشد. این آبشار در زمستان نیز با یخ زدن شکلی بسیار بدیع و زیبا به خود می‌گیرد.این آبشار ۲۵۷۵ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و در شمال آن قله پهنه حصار واقع شده است.در فصل تابستان معمولا به دلیل بارش کم باران این آبشار نیز آب کمتری دارد. این آبشار پس از بارش شدید باران در فصل های بهار و پاییز زیبایی چشمگیری پیدا می کند. پیش تر از طریق روستای سنگان بالا طی ۳ ساعت پیاده روی به این آبشار می رسیدید اما با ساخت مسیر جدید ، این پیاده روی به یکساعت کاهش پیدا کرده است.اگر دوست دارید قندیل های یخی و آبشار یخ زده را ببینید قطعا باید در اواسط زمستان به این منطقه دیدنی بروید. در غیر این صورت در تمام فصول دیگر می توانید از دامنه های قله پهنه سرا به این منطقه بروید.

دره ی روستای سنگان
دره سنگان یکی از دره‌های پر آب منطقه می‌باشد. آبشار سنگان همانگونه که از اسمش معلوم است،در یک منطقه سنگی قرار گرفته است.تماشای ستارگان شب در دل دره‌ای عمیق، شاید هر چیزی باشد که ماجراجویان شیفته‌ی آن باشند.

رودخانه ی روستا
یکی از دیدنی های روستای سنگان، رودخانه ای به همین نام است که از مجاورت آن می گذرد. وجود این رودخانه، فضایی با صفا و سرسبز را در اطراف روستا ایجاد کرده است.

درخت قدیمی امام زاده قاسم
«چنار» آستان امامزاده قاسم(ع) و آبشار، دو اثر طبیعی روستای سنگان، ثبت ملی شدند. یکی از نوادگان امام سجاد(ع) در روستای سنگان بالا آرمیده است که بارگاهش مامن امنی برای اهالی روستا محسوب می‌شود. اهالی باور دادند این امامزاده، برادر امامزاده «داود»(ع) است. آستان این امامزاده در کنار رودخانه روستا قرار گرفته و این رودخانه از آبشار سرچشمه می‌گیرد و سپس به رودخانه کن می‌ریزد. در کنار امامزاده، درختان چنار قدیمی، ریشه در خاک دارند. این درخت کهن سال، هزار سال قدمت داشته و اکنون به‌عنوان آثار طبیعی تهران به ثبت ملی رسیده است.

پوشش گیاهی سنگان
پوشش گیاهی این نواحی بیشتر از خانواده گیاهی «اسپتی» وگونه غالب آن از خانواده «گرامینه» است. این پوشش گیاهی به‌صورت چراگاه‌های فصلی مورد استفاده دامداران روستا قرار می‌گیرد.‌
در فصل بهار، اطراف آبشار سنگان مملو از ریواس می‌شود. گلپر، سماق، زرشک نیز از پوشش‌های گیاهی سنگان به شمار می‌آیند. آلبالو، گیلاس، زردآلو، توت، سیب، انجیر و گردو از درختانی هستند که در حاشیه دره‌های سنگان و باغات به چشم می‌آیند.

وسایل مورد نیاز برای بازدید از آبشار شامل کوله سبک یک روزه، کفش مناسب مثل نیم بوت یا کفش ساق بلند، کلاه آفتابی، عینک آفتابی، کرم ضد آفتاب، لیوان غیر یکبار مصرف، ظروف غذای غیر یکبار مصرف (برای رعایت مقدماتی‌ترین اصول حفاظت محیط زیست)، لوازم بهداشتی شخصی، زیر انداز انفرادی، قمقمه آب و فلاسک چای انفرادی، دوربین عکاسی، سوت، غذای مناسب و هد لمپ با باطری مناسب می‌شود.

/ سیری در ایران

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: روستای سنگان ی روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامد‌های سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روز‌های آینده مشکل آب شرب این روستا‌ها نیز برطرف خواهد شد.   وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودرو‌ها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.   مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهر‌های جنوب استان جلوگیری شد.   امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستا‌ها تامین شده است.

دیگر خبرها

  • لطافت هوای روستای گیامی پس از بارش باران در قالب تصاویر
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آبشار دائمی «باران کوه»؛ طبیعتی جذاب برای تمامی فصول
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • آبشار زیبای داله‌لان نور‌آباد+فیلم
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • رمزگشایی از ماجرای مرموز روستایی که یک شبه ناپدید شد!