Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی مودی روز دوشنبه  به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان تحصیلات در سطح کشور هشت سال و چهار ماه گزارش شده است.   

وی درباره بیسوادی در استان گفت: بر اساس آمار طرح سرشماری سال ۹۵، شمار بیسودان در این استان ۳۹ هزار و ۲۱۶ نفر اعلام شده است اما ما اسامی بخش بسیار کمی از این تعداد را در دست داریم و بر این اساس جذب این افراد بدون داشتن اسامی میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات این است که در سرشماری ها، اسامی بیسوادان ارائه نمی شود تا بتوانیم این افراد را شناسایی  و در کلاس های سوادآموزی جذب کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: امید می رود و البته درخواست ما این است که در سرشماری سال ۱۴۰۰، این مشکل حل شود و اسامی افراد بیسواد ارائه شود. 

مودی گفت: در چند سال گذشته ۱۲ هزار نفر بیسواد در استان با دریافت آموزش های لازم، باسواد شده اند و بر این اساس هنوز حدود ۱۷ هزار بیسواد در استان وجود دارد اما ما تنها اسامی چهار هزار و ۳۱۱ نفر داریم که مطابق برنامه ها، این افراد امسال با سواد می شوند. 

وی گفت: بر اساس برنامه ریزی، امسال باید بیش از پنج هزار نفر در برنامه های سوادآموزی استان جذب شوند اما بر اساس تفاهم استانداری با رییس سازمان نهضت، آموزش ۱۰ هزار و ۶۶۹ نفر بیسواد در قالب طرح شتاب بخشی در دستور کار است.

مودی افزود: امسال تاکنون چهار هزار و ۱۱۵ نفر در برنامه ها جذب شده اند که این رقم معادل ۷۳ درصد از برنامه های تعیین شده در کشور و بیش از ۳۰ درصد از اهداف تفاهم نامه استانداری با سازمان نهضت سوادآموزی است. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: اکنون جذب سوادآموزان در دوره انتقال و تحکیم محقق شده است و جذب و ثبت نام در دوره بیسوادی هنوز ادامه دارد. 

وی خاطرنشان کرد: امسال ۸۶ درصد از فعالیت سوادآموزی برای بانوان و مابقی برای مردان است، همچنین ۳۶.۵ درصد از سودآموزان در مناطق شهری و مابقی در مناطق روستایی هستند. 

مودی در بخش دیگر سخنان خود درباره مهارت آموزی به سوادآموزان گفت: ۵۶۹ نفر از سوادآموزان در برنامه های مهارت آموزی آموزش های مختلف را فرا می گیرند. 

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ مرکز یادگیری محلی در استان فعالیت دارد  و در آن مهارت های مختلف از جمله چرم دوزی، مهارت زندگی، مشاوره خانواده، گلیم بافی، آموزش خیاطی فرا داده می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه اکنون میزان باسوادی در گروه هدف بیش از ۹۵ درصد است افزود: باسوادی در جمعیت زنان استان ۹۰.۲۷ درصد و در مردان ۹۵.۴۵ درصد است. 

به گفته وی بیشترین میزان بیسوادی زنان استان در شهرستان مرزی راز و جرگلان است که بر این اساس برای جبران عقب ماندگی ها، فعالیت ها در این منطقه ۱۰ برابر شده است.  

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه میزان باسوادی در جمعیت شهری استان ۹۶.۵ درصد و در روستاها ۸۷.۸۵ درصد است افزود: قرار است تا پایان امسال میزان باسوادی در استان به ۹۷ درصد برسد و به متوسط کشوری نزدیک شود.  

خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند. 

برچسب‌ها بجنورد سواد آموزی خراسان شمالی وزارت آموزش و پرورش سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد سواد آموزی خراسان شمالی وزارت آموزش و پرورش سازمان نهضت سواد آموزی بجنورد سواد آموزی خراسان شمالی وزارت آموزش و پرورش سازمان نهضت سواد آموزی اخبار کنکور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چریش‌های معطر، محبوب سفره‌های مردم بجنورد

 استان خراسان شمالی، رویشگاه گونه‌های متنوع و منحصر بفرد گیاهان دارویی و خوراکی است که طرفداران بسیاری هم دارد؛ چریش، یکی از این سبزی‌های مطبوع و خوشمزه کوهی است.

هر بوته گیاه چریش چندین برگ دارد که مانند سبزی تره قسمت انتهایی آن در غلافی سفیدرنگ پیچیده شده است.

گیاه چریش در فصل بهار در همه سبزی فروشی‌ها عرضه می‌شود مردم خراسان شمالی بخصوص روستاییان با استفاده از این گیاه آشی موسوم به آش چریش و نانی به نام نان چریشی درست می‌کنند.

آش چریشی مخلوطی از حبوبات، بلغور و گیاه چریش است و نان چریشی نیز با استفاده از خمیر، زردچوبه، سیب زمینی، پیاز، روغن حیوانی و گیاه چریش در تنور پخته می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • چریش‌های معطر، محبوب سفره‌های مردم بجنورد
  • ارتقای ۱۳ پله‌ای جایگاه پارک علم و فناوری خراسان شمالی در کشور
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان