Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رئیس سارمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان گفت: امسال به واسطه شیوع کرونا، حداقل ۳۰ درصد شهرداری زنجان با کاهش درآمد مواجه بوده است.

غلامرضا نظری بعد از ظهر امروز (اول دی‌ماه) در نشست خبری نخستین جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی توفیق و بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی و نیز انتخاب شهروند نمونه، ضمن گرامی‌داشت روز پرستار، اظهار کرد: قدردان تلاش‌های کادر درمان و نیز بخش‌های مختلف شهرداری زنجان که در مقابله با ویروس کرونا به یاری مدافعان سلامت شتافتند، هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اتفاقاتی که در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان و همه نهادهای فرهنگی به واسطه شیوع کرونا افتاده است، تصریح کرد: شیوع کرونا باعث ایجاد یک تغییر در رویکردها و اقدامات نهادهای فرهنگی شد و  سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیز از این موضوع مستثنا نبود و  این اتقاق باعث شد، تدابیر جدیدی را برای انجام برنامه‌های فرهنگی اتخاد کنیم.

نظری با اشاره به اینکه  بودجه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان زمانی بسته شد که شیوع بیماری کرونا به این شدت حاد نبود و از طرفی بر اساس مصوبه شورای شهر باید برنامه‌های فرهنگی را در بازه زمانی تعیین شده ارائه می‌کردیم، گفت: مجبور به تغییر در برنامه شش ماهه دوم سال و یک تغییر در سرفصل‌ برنامه‌ها بودیم که از این رو باید برنامه‌ها متناسب با بحث کرونا پیش می‌رفت و از یک طرف بستر خاصی نیز برای فضای مجازی نداشتیم و این در حالی بود که برنامه‌های روتینی را از قبیل مسابقات کتابخوانی، جشنواره عکاسی و مسابقات ورزشی و ... در بستر فضای مجازی برگزار شد.

این مسئول با اشاره به اینکه برای شش ماهه‌ دوم سال تصمیمی که اتخاذ شد، این بود که سه یا چهار حرکت عمده فرهنگی انجام دهیم، عنوان کرد: یکی از این موارد بحث جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی «توفیق» بود که این جشنواره در بحث شهری بزرگ‌ترین فستیوال فرهنگی، ورزشی و اجتماعی است که در شهر زنجان و در ۲۵ رشته فرهنگی، هنری و ورزشی پیش‌بینی شده بود، به مرحله اجرا در آمده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان با اشاره به طراحی این جشنواره، بیان کرد: این جشنواره را طوری طراحی کرده‌ایم که هیچ‌کس بهانه‌ای برای اینکه نتواند در جشنواره شرکت کند، نداشته باشد، به همین خاطر این جشنواره برای عموم طراحی شده است. همچنین در این حشنواره اهدافی که دنبال می‌شود، از جمله ایجاد همسبتگی و نشاط شهری در بین شهروندان است.

وی با اشاره به بحث شناخت قابلیت‌های فردی شهروندان در این جشنواره، افزود: نیاز به یک هم‌افزایی و مشارکت بین همه دستگاه‌های فرهنگی برای مدیریت بودجه، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و امکان توسعه مشارکت شهروندی هستیم؛ چرا که حوزه فرهنگی باید ضریب نفوذ را بالا برده و به واسطه افزایش ضریب نفوذ، درونی‌سازی فرهنگی رقم بخورد که این مهم یکی از ماموریت‌های دستگاه‌های فرهنگی شهرداری زنجان است.

نظری با اشاره به اینکه از یکم تا سی‌ام دی‌ماه سایت جشنواره برای دریافت آثار فعال خواهد بود، اظهار کرد: ۱۵ بهمن‌ماه همزمان با ایام ولادت حضرت زهرا (س) متقارن با ایام دهه‌فجر و روز مادر اختتامیه جشنواره خواهد بود.

این مسئول در ادامه گفت: یکی از رویکردهای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان این است که مردم را از شهرنشینی به شهروندی سوق دهد.

نظری با اشاره به انتخاب شهروند برتر، یادآور شد: شش حوزه برای بحث انتخاب شهروند برتر در سرفصل‌های مختلف پیش‌بینی کرده‌ایم که این سرفصل‌ها شامل اقدامات داوطلبانه و خیرخواهانه در حوزه شهری، اخلاق‌مداری اجتماعی، مشارکت در امور عام‌المنفعه، انجام فداکاری‌های ویژه مانند اهدای عضو، کسب عناوین برتر در حوزه‌های مختلف، تلاش‌گران مبارزه با کرونا و حوزه سلامت است.

وی با اشاره به اینکه انتخاب جشنواره انتخاب شهروند برتر صد درصد مردمی است و روزهای ۹ و ۱۰ دی‌ماه فراخوان اولیه را خواهیم داد که همه مردم می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند، ادامه داد: ۷ اسفندماه همزمان با ایام ولادت امیرالمومنین (ع) اختتامیه را انجام خواهیم داد. همچنین یک نشان افتخار شهروندی به این شش برگزیده اهدا خواهد شد.

نظری، گریزی به ساخت قسمت‌هایی از سریال شهید شهریار در زنجان زد و گفت: این کار از مفاخر برجسته ملی و یک کار فرهنگی است که  سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان در تهیه قسمت‌های مختلف این سریال مشارکت داشت.

وی با اشاره به اینکه امسال به واسطه شیوع کرونا حداقل ۳۰ درصد شهرداری زنجان افت درآمد داشته است، خاطرنشان کرد: فاز دوم مسیر دوچرخه‌سواری، تعیین نقشه یا اطلس اجتماعی و فرهنگی شهری، تبدیل مجموعه کارخانه کبریت به یک مجموعه تاریخی و فرهنگی، تعریف کارکرد برای پارک بانوان و نیز برگزاری جشنواره رسانه، از جمله برنامه‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان است که سال‌ آینده محقق خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداري زنجان همه باهم علیه کرونا اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان سازمان فرهنگی انتخاب شهروند شیوع کرونا برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور