Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنان جوان سعی می‌کنند نشانه‌های ابتلا به سرطان را نادیده بگیرند زیرا فکر می‌کنند، سرطان بیماری است که برای افراد مسن رخ می‌دهد اما افراد جوان زیادی مبتلا به بیماری سرطان‌ هستند.

به گزارش برنا؛ در ادامه برخی علایمی را که می‌توانند نشانه‌ سرطان باشند بیان می‌کنیم تا به شما در پیشگیری از سرطان و درمان به موقع آن کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته به‌یاد داشته باشید که حساسیت زیاد هم می‌تواند به اندازه نادیده گرفتن آزاردهنده و خطرناک باشد.

۱. کاهش وزن غیرعادی

پزشک‌ها معتقدند درباره کاهش وزن غیر عادی بدون این‌که ورزش کنید یا رژیم خاصی گرفته باشید، باید حتما با پزشک مشورت شود.کاهش وزن تا زمانی‌که خلاف اش ثابت نشده، نشانه سرطان است. از پزشک‌تان بخواهید که شما را آزمایش یا حتی سی‌تی اسکن کند تا معلوم شود که کاهش وزن شما نشانه سرطان است یا مشکلات دیگر، مثل تیروئید پرکار!

۲. نفخ و بادکردن شکم

نفخ مشکل معمولی است که خیلی از خانم‌ها با آن زندگی می‌کنند، با این‌حال نفخ شکم و باد کردن آن می‌تواند نشانه سرطان تخمدان باشد.سایر نشانه‌های سرطان تخمدان شامل درد شکم و لگن، احساس سیری بدون این‌که غذای زیادی خورده باشید و مشکلات ادراری مانند نیاز ناگهانی به ادرار می شود. اگر نفخ شکم هر روز برای‌تان رخ می‌دهد و هفته‌هاست که این مشکل را دارید باید برای انجام آزمایش و بررسی، به خصوص سی‌تی‌اسکن و آزمایش خون به پزشک مراجعه کنید.

۳. تغییرات سینه

بیشترخانم‌ها برای بررسی وجود توده و غده در سینه خود، آن را آزمایش می‌کنند. اما توده تنها نشانه‌ ابتلا به سرطان سینه نیست، سرخی و سفت شدن پوست می تواند نشانه یکی از انواع نادر و خطرناک سرطان سینه باشد. درصورتی‌که نوک سینه تغییر یا شروع به ترشح کرد (غیر از دوران شیردهی) یا ظاهرش تغییری داشت، باید نگران بود و به پزشک مراجعه کرد.

4. تغییرات پوستی

بیشتر ما می‌دانیم که تغییرات خال‌های گوشتی و خال‌های سیاه نشانه مشخص سرطان پوست هستند.خون ریزی یا پوسته‌ پوسته شدن بیش از حد پوست هم یکی از علایم خطرزاست. هرچند برای تعیین کردن این‌که چه مدت این مشکلات طول بکشد، باید به پزشک مراجعه کرد، اما پزشکان معتقدند اگر این علایم بیش از چند هفته طول بکشد، باید حتما به پزشک مراجعه کرد.

5. مشکل در بلعیدن و خوردن

مشکلی که در زمینه بلعیدن و فرودادن غذا رخ می‌دهد، می‌تواند نشانه سرطان دستگاه گوارش، مثلا سرطان مری باشد.

6. وجود خون در ادرار و مدفوع

اگر در ادرار یا مدفوع شما خون وجود ‌دارد، آن‌را سریع به هموروئید نسبت ندهید، شاید این خون به دلیل سرطان روده بزرگ (colon cancer) باشد و باید از پزشک‌تان بخواهید برای شما آزمایش کولونوسکوپی انجام دهد. همچنین خون در ادرار می‌تواند نشانه سرطان کلیه یا مثانه نیز باشد.

7. دردهرچه سن افراد بالاتر می‌رود

شکایت آن‌ها از ابتلا به انواع درد بیشتر می‌شود، هرچند انواع درد ربطی به سرطان ندارد، اما دردهای طولانی و بی‌دلیل می‌تواند نشانه‌ ابتلا به سرطان باشد.

8. تغییر در غدد لنفاوی

اگر ورم و سفتی را در غدد لنفاوی زیربغل یا روی گردن مشاهده کردید یا غدد لنفاوی شما شروع به بزرگ‌ شدن کرد و این فرایند بیشتر از یک ماه طول کشید، باید به پزشک مراجعه کنید. پزشک شما را بررسی می کند تا بفهمد دلیل این بزرگ شدن، عفونت است یا دلیل دیگری وجود دارد که با آزمایش لایه برداری مشخص می‌شود.

9. خستگی

خستگی و فرسودگی می‌تواند یکی از نشانه‌های مبهم سرطان باشد. این خستگی ممکن است بعد از رشد غده سرطانی یا در بعضی از سرطان‌ها مانند سرطان خون از نشانه‌های اولیه آن باشد.

10. سرفه‌های مداوم

هرچند سرفه از نشانه‌های بیماری‌هایی چون سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آلرژی یا حتی از عوارض جانبی بعضی از داروهاست، اما سرفه طولانی مدت که بیش از سه تا چهار هفته طول بکشد، به خصوص در افراد سیگاری می‌تواند خطرناک باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ابتلا به سرطان پوست رشد زنان سرطان تواند نشانه پزشک مراجعه نشانه سرطان کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علائمی در سیستم گوارش وجود دارند که نشان می‌دهند شما دچار بیماری کبد چرب هستید. بیماری کبد چرب که به عنوان استئاتوز کبدی نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که با تجمع چربی در سلول‌های کبد مشخص می‌شود و به طور فزاینده‌ای در حال گسترش در سراسر جهان است. این بیماری ممکن است از یک وضعیت خفیف تا شکل جدی‌تر متغیر باشد که می‌تواند منجر به آسیب و عوارض کبدی شود. اگرچه بیماری کبد چرب اغلب بدون علائم رخ می‌دهد، اما برخی از مشکلات گوارشی وجود دارد که می‌تواند نشان‌دهنده بیماری کبدی باشد. چهار علامت اصلی گوارشی که نیازمند توجه و ارزیابی برای افراد در معرض خطر یا تشخیص بیماری کبد چرب است:

بیشتر بخوانید: علائم ظاهری بیمار بودن کبد درد شکم

یکی از شایع‌ترین علائم مرتبط با بیماری شدید کبد چرب، درد یا ناراحتی شکم است. این درد اغلب به عنوان یک درد مبهم دائمی در سمت راست بالای شکم، جایی که کبد قرار دارد، توصیف می‌شود و ممکن است با احساس پری یا نفخ همراه باشد. درد می‌تواند خفیف تا شدید باشد و پس از خوردن یک وعده غذایی چرب یا سنگین بدتر می‌شود. اگر درد یا ناراحتی مداوم در ناحیه شکم را تجربه می‌کنید، حتما برای معاینه و تشخیص مناسب به پزشک مراجعه کنید.

تهوع و استفراغ

تهوع و استفراغ نیز ممکن است نشان دهنده بیماری شدید کبد چرب باشد و زمانی که کبد مملو از چربی باشد، می‌تواند منجر به التهاب و اختلال در عملکرد طبیعی آن شود. این می‌تواند بر هضم و متابولیسم غذا تأثیر بگذارد و در نتیجه حالت تهوع و استفراغ گاه به گاه ایجاد شود. احتمال بروز این علائم بعد از مصرف غذاهای چرب بیشتر است. اگر تهوع و استفراغ مکرر همراه با سایر مشکلات گوارشی رخ می‌دهد، حتما برای ارزیابی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

از دست دادن اشتها و کاهش وزن

در مراحل پیشرفته بیماری کبد چرب، شما از کاهش اشتها و کاهش وزن ناخواسته رنج می‌برید. این ممکن است به این دلیل باشد که کبد کمتر قادر به پردازش مواد مغذی و تولید صفرا برای کمک به هضم و جذب چربی‌ها است. در نتیجه، بدن ممکن است در جذب مواد مغذی مهم از غذا دچار مشکل شود که منجر به از دست دادن اشتها و کاهش وزن می‌شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه و غیر قابل توضیح اشتها یا وزن شدید، توصیه می‌شود برای ارزیابی جامع با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

زردی

زردی روی پوست و چشم می‌تواند در موارد شدید بیماری کبد چرب رخ دهد. این ناشی از تجمع بیلی روبین است، رنگدانه زردی که هنگام تجزیه گلبول‌های قرمز تولید می‌شود. وقتی کبد نتواند به طور موثر بیلی روبین را پردازش کند، تجمعی در بدن ایجاد می‌شود که منجر به زردی می‌شود. در صورت مشاهده زردی، حتما سریعا به پزشک مراجعه کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228746 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کنعانی: آمریکا با سرکوب دانشجویان حقوق‌بشر را نادیده گرفت
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • هیولای کنکور را با افتخار برپا کردیم!/دیپلماسی را نادیده نگیریم/كريدور عراق-اردوغان- اروپا