Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور استانداری لرستان گفت: رفع اساسی مشکلات جاده قدیم پلدختر، ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.

گودر امیری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جاده پلدختر جاده‌ای بود که بر اثر سیل سال ۹۸ بیشترین آسیب به آن وارد شد.

وی تصریح کرد: مسیر تقریباً تخریب شد که با کمک استان‌های دیگر و عنایت وزارت راه و سازی و حسن نیا رئیس سازمان راهداری به‌صورت موقت بازسازی و اصلاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: بعد از راه‌اندازی موقت امکانات و تجهیزاتی در اختیار استان قرار دادند که لایروبی رودخانه انجام و جاده تعریض شود.

امیری اضافه کرد: اما اگر بخواهیم جاده قدیم را به شکل اساسی درست کنیم نیاز به دیواره‌های حائل و حفاظتی دارد که بالغ‌بر ۲۰۰ میلیارد تومان بر اساس برآورد اداره‌کل راهداری نیاز است.

وی بیان کرد: واریانت جایگزین محور ۷۵ کیلومتر است که در چهار قطعه طراحی شده که بالغ‌بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد اولیه این مسیر بود که الان باید بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان باشد.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: برای دو قطعه یک و چهار آن پیمانکار انتخاب شد؛ عملیات اجرایی آن شروع شده ولی راه‌سازی کار پیچیده‌ای است و تونل‌ها و پل‌های زیادی دارد و قاعدتاً زمان‌بر است.

امیری عنوان کرد: جاده قدیم به دلیل اینکه ۳۰۰ راه محلی دارد امکان متروکه کردن آن وجود ندارد و حتماً باید احیا شود که این را از طریق استان و ملی پیگیر هستیم.

وی اظهار کرد: امیدواریم مباحث تأمین اعتبار حل شود تا هر دو مسیر را به شکل مطلوب به بهره‌برداری برسانیم.

معاون هماهنگی امور استانداری لرستان تصریح کرد: در جاده قدیم بانک ملی، پاسارگاد و سپه پذیرفتند که ۳۳۰ میلیارد تومان در قالب ماده ۵۶ مشارکت کنند و با پیگیری که وزیر راه و استاندار داشتند به توافق نهایی رسیدند و قرارداد در حال نهایی شدن است.

امیری خاطرنشان کرد: امیدواریم که هفته آتی این ۳۳۰ میلیارد در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار بگیرد و پروژه به فعالیت خود ادامه دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها استانداري بانک ملی وزارت راه و شهرسازي سازمان راهداری پلدختر لرستان حسن نیا ایسنا وزارت راه و شهرسازی میلیارد تومان جاده قدیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • استرس از فضای کارگری برداشته شود