Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به نقل از ایندین تایمز، ماریا ون کرکوف در گفت وگو با خبرگزاری سی‌ان‌ان در مورد شیوع عفونت جدید در انگلیس اظهار کرد که این جهش کروناویروس موجب سرایت بیشتر ویروس شده است. وی گفت که میزان تکثیر نوع جدید از ۱.۱ به ۱.۵ رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: نوع جدید هیچ تاثیری بر واکسن یا روند واکسیناسیون ندارد و هیچ تاثیری بر واکسن و واکسیناسیون پیش‌بینی نمی‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ون کرکوف گفت: «سازمان بهداشت جهانی و پزشکان در انگلستان یک سیستم نظارت برای مطالعه نوع جدید ایجاد کرده‌اند. تاکنون شاهد افزایش شدت بیماری و موارد بالینی نبودیم. ما همچنین در حال بررسی توانایی بدن برای تولید آنتی‌بادی هستیم.»

وی تاکید کرد: این مطالعات ادامه دارد و با گسترش نسخه جدید  کووید-۱۹ باید کمی سخت‌تر کارکنیم. ویروس جدید در سراسر انگلیس گسترش‌یافته است. ویروس‌ها جهش می‌یابند و همیشه تغییر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره نوع جهش یافته ویروس کرونا/ آیا ویروس کرونای جدید وارد ایران شده است؟

وی توصیه کرد: مداخلات موثر کنونی در جلوگیری از شیوع ویروس‌ تاثیر دارند، بنابراین، رعایت فاصله فیزیکی لازم است و از حضور در فضاهای شلوغ اجتناب کنید.

کشف سویه جدید B۱۱۷ Covid-۱۹ منجر به خانه‌نشینی کریسمس در لندن و جنوب انگلیس شده است. نخست‌وزیر انگلیس، بوریس جانسون روز یکشنبه اجرای طرح خانه‌نشینی جدید را اعلام کرد و از مردم خواست تا در طول کریسمس و شب سال نو در خانه بمانند. چندین کشور نیز پروازهای انگلیس را به دلیل ترس از کروناویروس جدید  که به گفته کارشناسان ۷۰درصد بیشتر از سویه‌های قبلی قابلیت سرایت دارد را ممنوع کرده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی گفته است که کروناویروس جدید کشف‌شده در انگلیس با سرعت انتقال بالاتر، هنوز از کنترل خارج نشده است.

مایکل رایان، رئیس بخش اورژانس سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «ما در زمان‌های مختلف این همه‌گیری میزان آلودگی بسیار بالاتری را تجربه و آن را کنترل کرده‌ایم. بنابراین این وضعیت از این نظر خارج از کنترل نیست. اما نمی‌توان آن را به حال خود رها کرد.»

 

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!