Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: خانه‌های هلال در روستاها با هدف افزایش تاب آوری در جامعه راه اندازی شده تا در صورت بروز حوادث، قبل از حضور نیروهای امدادی به مردم روستا کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ نشست هم اندیشی با تعدادی از دهیاران و مسئولان خانه های هلال شهرستان های رشت و فومن در راستای برنامه ریزی برای مقابله با حوادث احتمالی زمستان سال جاری با حضور سیاوش غلامی مدیرعامل، بهزاد پرستش معاون داوطلبان، عباس گچکار معاون حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان و فرهاد براتی معاون مدیرکل امور دهیاری ها و شوراهای استانداری گیلان برگزار شد

سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با اشاره به برگزاری این نشست، اظهار کرد: استان گیلان با توجه به شرایط طبیعی جزو استان های حادثه خیز کشور محسوب می شود و از این حیث در هنگام حوادث، معمولا روستاها آخرین مناطقی هستند که به آنجا امدادرسانی می‌شود در نتیجه با ارایه آموزش های لازم امدادی به روستاییان می توان میزان خسارت‌ها را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با اشاره به نقش خانه‌های هلال در روستاها، افزود: خانه‌های هلال در روستاها با هدف افزایش تاب آوری در جامعه راه اندازی شده تا در صورت بروز حوادث، قبل از حضور نیروهای امدادی به مردم روستا کمک کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان به اهمیت راه اندازی خانه‌های هلال در روستا‌ها تاکید کرد و گفت: شورا‌های اسلامی روستا‌ها و دهیاران بهترین ظرفیت و خانه های هلال بهترین مکان برای فعالیت‌های امدادونجات و آموزشی در روستا‌های استان هستند.

سیاوش غلامی بر لزوم شناسایی اولویت ها از سوی مسئولین خانه های هلال پرداخت و افزود: نقاط امن باید در مسیر روستاها شناسایی شود تا برای اسکان اضطراری برنامه ریزی شود، همان طور که در زمستان سال گذشته این کار در منطقه امام زاده هاشم انجام شد که توانستیم در برف سال گذشته مسافرین آن مسیر  را در آن مناطق اسکان دهیم.

مدیرعامل هلال احمر گیلان با اشاره به اینکه این استان در صدر تعداد خانه‌های هلال در کشور قرار دارد، گفت: در حال حاضر ۴۳۰ خانه هلال در استان گیلان راه اندازی شده است.

در ادامه فرهاد براتی معاون مدیرکل امور دهیاری ها و شوراهای استانداری گیلان بر لزوم همکاری دهیاری ها با جمعیت هلال احمر تاکید کرد و گفت: دهیاری ها به عنوان مسئولین خانه های هلال باید همکاری را با جمعیت هلال احمر داشته باشند تا در هنگام حوادث و بحران ها با مشکل مواجه نشویم.

شایان ذکر است: برنامه ریزی برای مقابله با برف در زمستان سال جاری و اسکان اضطراری، تجهیز خانه های هلال به امکانات امدادی همچون پتو، جیره خشک غذایی و اقلام زیستی از جمله مواردی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

گفتنی است؛ در انتهای این نشست دهیاران و مسئولان خانه های هلال شهرستان های رشت و فومن توضیحاتی در خصوص موقعیت و ظرفیت روستاها و خانه های هلال متبوع خود جهت مقابله با حوادث احتمالی ارائه کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرستان های رشت و فومن جمعیت هلال احمر استان گیلان گیلان خانه های هلال در روستا جمعیت هلال احمر استان استان گیلان راه اندازی دهیاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • نجات ۲ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات کبیر کوه شهرستان ملکشاهی
  • محور انارک به زواره پس از ۲۴ ساعت بازگشایی شد
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ۴۱۵ حادثه‌دیده در بارش‌های اخیر چهارمحال و بختیاری
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در نیشابور
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • تخلیه آب از منازل مسکونی در شهرستان کیار