Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های دانش بنیان با تولید ملزومات "چراغ‌های روشنایی باند"، "پل هوایی انتقال مسافر به هواپیما" و "علایم سطوح پروازی" موفق به کاهش خروج ارز از کشور شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، امیررضا برکتین مدیرعامل این شرکت، تولید تابلوهای برق، تجهیزات فرودگاهی، پروژه‌های پیمانکاری EPC، تجهیزات و چراغ‌های روشنایی، سازه‌های فلزی و کانتینرهای صنعتی را از محصولات این شرکت دانست و گفت: مهندسی، تامین، ساخت و اجرای تاسیسات برق پروژه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، نیروگاه، فولاد، مس، مجتمع‌های تجاری از خدمات این مجموعه بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این شرکت را از بزرگترین تولیدکنندگان "چراغ‌های روشنایی باند"، "پل هوایی انتقال مسافر به هواپیما" و "علایم سطوح پروازی" دانست و ادامه داد: مهندسی، تامین، ساخت و اجرای تاسیسات مکانیکی پروژه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، نیروگاه، فولاد، مس، مجتمع‌های تجاری، سیستم‌های کنترل و اتوماسیون پروژه‌های نفت و گاز، تجهیزات زیربنایی ترمینال فرودگاهی و روشنایی باند فرودگاهی، روشنایی خیابانی و استادیومی از دیگر خدمات این شرکت است.

برکتین ادامه داد: نمونه مشابه و خارجی این محصولات با قیمت بالایی وارد می‌شد که ما تلاش کردیم با تولید آنها خروج ارز از کشور را کاهش و این محصولات دانش بنیان را با قیمتی مناسب‌تر در اختیار مشتریان قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در بخش قراردادهای پیمانکاری، مهندسی، تامین و اجرا(EPC)، رتبه یک در حوزه نیرو، رتبه یک در حوزه تجهیزات و تاسیسات، رتبه ۵ در حوزه راه و ترابری و رتبه ۵ در حوزه ساختمان و ابنیه کسب کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توسعه باند فرودگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا