Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین امامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با سفر معاون اول رییس جمهوری به خراسان جنوبی در مهر سال گذشته به دنبال یک ظرفیت اعتباری جدید از محل ماده ۵۶ قانون الحاق بودیم که مقرر شد ۲۵۰ میلیارد تومان برای مجتمع‌های آبرسانی روستایی و ۵۰ میلیارد تومان در حوزه عشایری تامین اعتبار شود.

وی تصریح کرد: با افتتاح این تعداد مجتمع‌ آبرسانی بخش عمده‌ای از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان خراسان جنوبی به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی دسترسی پیدا می‌کنند و بخشی از دغدغه آب شرب روستاییان رفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی گفت: با افتتاح مجتمع‌های آبرسانی در مجموع ۳۰۰ روستای کم‌جمعیت و پراکنده (کمتر از ۱۰ خانوار) که فاصله زیادی با مجتمع‌ها دارند همچنان با تانکر سیار آبرسانی خواهند شد.

وی افزود: همچنین با افتتاح ۶ مجتمع آبرسانی تا پایان امسال در استان، میزان برخورداری روستاییان از آب شرب از ۷۵.۵ درصد کنونی به ۸۲ درصد افزایش می‌یابد.

امامی گفت: در حال حاضر ۳۳ مجتمع آبرسانی روستایی در استان خراسان جنوبی در دست اجرا است.

وی یادآور شد: تابستان امسال با توجه به قطعی و کمبود آب در برخی مناطق روستایی با پیگیری و دستور استاندار خراسان جنوبی سرانه آب شرب هر خانوار از ۸۹ لیتر به ۱۲۰ لیتر افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: در شرایط اوج تنش آبی ۴۵۰ تا ۵۰۰ روستای این استان نیازمند آبرسانی سیار هستند که از این تعداد ۳۶۰ روستا آب دارند ولی برای تامین آب پایدار نیاز به آبرسانی با تانکر سیار است.

وی تاکید کرد: در مجموع ۱۴۰ روستا با بیشترین تنش آبی روبه‌رو هستند که در اولویت آبرسانی قرار دارند.

امامی گفت: در برخی روستاها حجم عملیات ساختمانی افزایش یافته و جمعیت نیز فراتر از انتظار رشد کرده است لذا در برخی از فصول سال با کمبود یا قطعی روزانه آب مواجه می‌شوند.

وی تصریح کرد: برای جلوگیری از تاخیر یا بی‌نظمی در آبرسانی به مناطق روستایی امسال سامانه ۱۲۲ در تمامی شهرها و روستاهای استان فعال شده است.

وی افزود: در این زمینه برنامه زمان‌بندی تعیین شده است تا دهیاران یا بخشداران در صورت نیاز ضمن تماس با سامانه ۱۲۲ نسبت به تامین آب اقدام کنند به این صورت هیچ مخزنی بدون آب نمی‌ماند.

خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و بیش از ۴۰ درصد جمعیت این استان در مناطق روستایی ساکن هستند.

برچسب‌ها بیرجند روستائیان توسعه ایران اختصاصی ایرنا خراسان جنوبی شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبی پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند روستائیان توسعه ایران اختصاصی ایرنا خراسان جنوبی شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیرجند روستائیان توسعه ایران اختصاصی ایرنا خراسان جنوبی شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبی اخبار کنکور خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۷۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان