Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@00:04:33 GMT

آقای قالیباف پول کجاست؟ نشان دهید!

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۰۸۱۲

آقای قالیباف پول کجاست؟ نشان دهید!

​کمک به دولت فقط یک شعار است و در عمل از تلاش برای هجمه به دولت و ضعیف نشان دادن پاستورنشینان دریغ ندارند. ادعاهای آنها در حالی مطرح می شود که کارنامه مدیریتی آنها سرشار مبهم است!

به گزارش برنا؛ زمانی که کلید شهرداری از سوی قالیباف به محمدعلی نجفی تحویل داده شد، گزارش سوی شهردار جدید نمایانگر آنچه بود که بهشت گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نجفی گفت:« هیچ گزارش تجمیعی و کاملی از اموال عمومی و حتی اموال اختصاصی در اختیار شهرداری تهران نیست. به تعبیر دیگر هیچ برآورد دقیقی از ارزش معاملات و وضعیت ثبتی آنها در دست نیست.» نجفی با بیان اینکه در حوزه املاک و مستغلات شهرداری تهران سازمان مربوطه با چالش‌های متعددی مواجه است، عنوان کرد: «توافقات جزیره‌ای، نبود فرآیندی مشخص در احصای مطالبات شهرداری، عدم تفکیک املاک دارای سند و فاقد سند مالکیت از مهم‌ترین این چالش‌ها است. همچنین مطابق بررسی‌ها، شهرداری تهران جمعا دارای ۶ هزار و ۲۹۸ ملک و زمین اختصاصی است که تاکنون ارزش ریالی این املاک برآورد نشده است.» و...  وضعیت شهرداری در دوره قالیباف چنان بود که هنوز هم ابهامات درباره آن مطرح است مانند 15 مهر سال جاری که محمد سالاری، رئیس وقت کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به گزارش سازمان املاک شهرداری، از شناسایی حدود 1904 ملک واگذار شده شهرداری در قالب بند 6 ماده 55 خبرداد و گفت: وقوع انحراف از قانون در واگذاری ۳۱۸ مورد از املاک شهرداری تهران قطعی شده و انحراف در ۴۴۳ مورد دیگر هم در دست بررسی است.

*ارز ترجیحی بد است !

یکی از اقدامات دولت‌ها جهت افزایش رفاه عمومی و بهره‌وری در استفاده از پتانسیل‌های یک کشور، اعمال سیاست‌های حمایتی نظیر تخصیص ارز ترجیحی به واردات کالاهای اساسی جهت حمایت از اقشار آسیب پذیر است. بروز جهش ارزی در اواخر سال ۱۳۹۶ و افزایش قیمتها در طی سالهای ۱۳۹۷تا ۱۳۹۹، موجب شد تا دولت به منظور حمایت از اقشار ضعیف و متوسط جامعه در تأمین نیازهای اساسی، سیاست تخصیص ارز ترجیحی۴۲۰۰ تومانی را برای واردات کالاهای اساسی به ویژه اقلام غذایی(از قبیل گندم، جو، برنج، گوشت قرمز و سفید، روغن نباتی، تخم مرغ و غیره) در نظر بگیرد. اکنون اما قالیباف در جایگاه رئیس مجلس سیاستهای اقتصادی دولت را به زیر سوال می برد.  او دیروز از تریبون خانه ملت گفت: به عنوان یک مسئول و خدمتگزار نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی عرض می کنم ارز ترجیحی که در کشور هزینه می شود هیچ نوع سیاست گذاری درستی که آثار آن در زندگی مردم دیده شود صورت نمی گیرد. قالیباف تصریح کرد:  از طرفی دیگر تلاش صورت می گیرد که 200 میلیون دلار صرفه جویی ارزی انجام شود و از طرفی دیگر به راحتی 4 الی 5 میلیارد دلار در 9 ماه گذشته به بدترین شکل ممکن با سوءمدیریت توزیع می کنیم که نتیجه آن مرغ کیلویی 30 هزار تومانی می شود، تا این مسائل حل نشود خدا نیز به کار ما برکت نخواهد داد.

*غصه نفت رو نخورید

قالیباف گفت:« نفت برای ما یک نعمت بوده اما امروز برایمان تبدیل به نقمت شده است. ما در مجلس شورای اسلامی مصمم هستیم که در این راه گام برداریم و میزان وابستگی اقتصاد به نفت را کاهش دهیم. » آنچه قالیباف به آن اشاره کرد به ادعاهای نادرستی مربوط است که درباره سهم نفت در بودجه 1400 مطرح می شود و این ادعاها در حالی است که محمدباقر نوبخت، سازمان برنامه و بودجه توضیح داده است: ۸۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه درنظر گرفته شده برای سال ۱۴۰۰ است که از این رقم ۲۳ درصد از طریق فروش نفت تامین خواهد شد.

*پول داریم

 رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همچنین در بودجه 1400 به دنبال این هستیم که دیوان سالاری اداری را کاهش دهیم البته این مسئله بدین معنا نیست که کارمندان اداری ما در بخش دولتی که تلاش می کنند، آن ها مقصر هستند بلکه فرآیند ایراد دارد. قالیباف گفت: اگر امروز کسی به شما گفت مشکلات در کشور به دلیل نبود امکانات و نبود پول است، هرگز از او نپذیرید چرا که امروز ضعف مدیریت و بی عرضگی در تصمیم و همچنین دوری از فرهنگ کار و تلاش و فرصت دادن به سوداگران و دلالان و کسانی که بدون یک قطره عرق ریختن صدها میلیارد پول به دست می آورند و در نظام مالیاتی نیز نمی توانیم از آن ها پول دریافت کنیم باعث مشکلات کشور هستند. وی یادآور شد: اگر تحریم ها نیز برداشته شود که امیدواریم و آرزوی ما این است که هرچه زودتر تحریم ها برداشته شود با این روش مدیریت به ثبات و رشد اقتصادی نخواهیم رسید چرا که در ایامی که کشور 110 میلیارد دلار درآمد نقدی داشته نیز باز هم شاهد گرانی و تورم بوده ایم، در نتیجه مشکل کشور ما نبود پول نیست، امیدوارم این رفتار جهادی که در چنین مجموعه هایی می بینیم نهادینه شود، به عنوان یک خدمتگزار تا زمانی که جان در بدن دارم در این مسیر حرکت خواهیم کرد.

*تخریب برای رسیدن به پاستور

به نظر می رسد برخی اظهارات و انتقادات به دولت بویژه در حوزه اقتصادی با انتخابات ریاست جمهوری 1400 ارتباط دارد. طیفی در صدد نشاندن کاندیدای خودش بر کرسی ریاست جمهوری است و در این مسیر از ضعیف نشان دادن دولت روحانی که مورد حمایت اصلاح طلبان و اصولگرایان است دریغ نمی کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گوشت قرمز مرغ قالیباف تخم مرغ قیمت مرغ ارز ترجیحی مدیریت ضعیف دولت املاک شهرداری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می شدند اما با رایزنی هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این ها را مثال می زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می آورد. در مجموع یک عده ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال های دوم و سوم را نمی دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902965

دیگر خبرها

  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد