Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : از ابتدای سال جاری تاکنون ، مقررات قرنطینه نباتی بر روی بیش از ۳۶۳ هزار تن انواع محصولات کشاورزی صادره ،وارده و ترانزیتی در استان اعمال شده است.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، جعفر وحدت در خصوص صدور گواهی بهداشت نباتی برای محصولات کشاورزی به خارج از کشور اظهار کرد: با وجود شرایط خاص به دلیل بیماری کرونا کارشناسان مستقر در پست های قرنطینه نباتی و ستاد حفظ نباتات به طور مستمر و بدون هیچ گونه تعطیلی در گمرکات حضور داشته و نسبت به بررسی فنی و آزمایشگاهی محصولات صادراتی،وارداتی و ترانزیتی اقدام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حضور مستمر مامورین قرنطینه نباتی و بررسی محموله‌ای کشاورزی باعث پایداری صادرات است ، ادامه داد:هدف اصلی قرنطینه نباتی جلو گیری از ورود و خروج محصولات کشاورزی آلوده به عوامل خسارتزای قرنطینه ای شامل آفات و بیماریهای قرنطینه و هر گونه اندام تکثیری آلوده است.

وحدت با اشاره به وجود ۶ گمرک مرزی در استان (بازرگان در ماکو، صنم بلاغی در پلدشت،رازی در خوی، سرو در ارومیه ، تمرچین در پیرانشهر و کیله در سردشت) و سه گمرک ارومیه ،خوی،مهاباد و نیز همجواری با سه کشور ترکیه ،آذربایجان و عراق ادامه داد: این ظرفیت مرزی نشان از پتانسیل بالای استان در امر تجارت است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در طول ۹ ماهه گذشته ۸۲ هزار ۵۲۶ تن محصولات کشاورزی به خارج از کشور با اخذ گواهی قرنطینه صادر و ۲۶۸ هزار و  ۱۱۸ تن واردات و ۱۳ هزار و ۱۸۴ تن ترانزیت محصولات کشاورزی انجام  شده است.

وحدت بیان کرد: ۳ هزار و ۶۵ برگ گواهی بهداشت نباتی برای محصولات صادراتی در سیستم و سامانه متمرکز الکترونیکی حفظ نباتات در طول ۹ ماهه گذشته صادر و بار گذاری شده است.

وی عمده محصولات صادراتی را انواع کشمش ،هندوانه، خرما،سیب،برگه زردآلو،پسته  و ...ذکر کرد و گفت : همچنین در طی ۹ ماهه گذشته مقدار ۳۲۹ تن انواع محصولات کشاورزی وارداتی به دلیل نواقصات در ارائه مدارک،آلودگی به آفات و بیماریهای قرنطینه ای و عدم رعایت پروتکل های بین المللی و دستورالعمل های سازمان حفظ نباتات مرجوع شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محصولات کشاورزی آذربایجان غربی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی قرنطینه نباتی محصولات کشاورزی وارداتی محصولات کشاورزی صادراتی محصولات کشاورزی قرنطینه نباتی حفظ نباتات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند

محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

به گزارش ایلنا، وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کار‌های بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالا‌های اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالا‌های اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالا‌ها تامین شده و گرانی برخی کالا‌ها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

دیگر خبرها

  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور