Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@14:21:26 GMT

نهادینه شدن فرهنگ گردشگری در بطن جامعه

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۴۳۴۸۰

نهادینه شدن فرهنگ گردشگری در بطن جامعه

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی تیموری در نشست مشترک با سید محمدرضا موالی‌زاده، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، مدیران این مجموعه و بخش خصوصی مرتبط که در محل معاونت گردشگری برگزار شد؛ گفت: همکاری مشترک در سطح کلان، امکان دستیابی به هدف نهادینه شدن فرهنگ گردشگری در بطن جامعه، خانواده‌ها، جوامع محلی، دستگاه‌های اجرایی و عمومی فرابخشی و تاثیرگذار در این امر را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به تلاش اخیر شورای فرهنگ عمومی کشور مبنی بر تهیه سند و برنامه ارتقای فرهنگ زیارت و گردشگری مذهبی گفت: این اقدام به طور حتم موثر است ولی برای دستیابی به هدف والاتر لازم است این سند انتظارات دو بخش از یکدیگر را احصاء و در چارچوب همکاری مشترک به کار ببندد.

معاون گردشگری همچنین به تشریح اقدامات انجام شده از سوی وزارت گردشگری به منظور توسعه گردشگری مذهبی پرداخت و تعامل با شورای فرهنگ عمومی کشور را سبب تحقق دستاوردهای متنوع در زمینه فرهنگ‌سازی به عنوان یکی از مهم‌ترین و اقدامات زیربنایی در صنعت گردشگری عنوان کرد.

همچنین در این نشست سید محمدرضا موالی‌زاده دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور نیز ضمن معرفی ساختار و بخش‌های مختلف شورا به اقدامات و چشم‌اندازهای پیش روی این حوزه در بخش‌های مختلف پرداخت و از صنعت گردشگری به عنوان ابزاری برای انتقال و توسعه فرهنگ، از اصلی‌ترین نیاز مهم فردی و فرهنگی و همچنین دارای آثار مختلف و تاثیرگذار نام برد.

وی یادآور شد: شورای فرهنگ عمومی تاکنون ۱۲ سند را تصویب کرده است. ۶ سند دیگر نیز در دست تدوین و تصویب است و پیش‌بینی می شود بالغ بر ۲۰ سند دیگر تا پایان این دوره محقق شود.

موالی‌زاده تهیه برنامه ارتقای فرهنگ زیارت و گردشگری مذهبی را بستری برای سند همکاری میان شورای فرهنگ عمومی و وزارت گردشگری عنوان کرد تا اقدامی عملیاتی در راستای توسعه گردشگری مذهبی و زیارت رقم خورد.

گفتنی است در این نشست هر یک از مدیران‌کل و مسئولین دو مجموعه معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و شورای فرهنگ عمومی کشور نظر خود را پیرامون چگونگی تقویت همکاری‌های مشترک، راهکارهای توسعه گردشگری مذهبی، زیارت، نحوه فرهنگ‌سازی گردشگری و امور مرتبط با این موضوع پرداختند.

کد خبر 5103888

منبع: مهر

کلیدواژه: ولی تیموری صنایع دستی گردشگری شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سازمان تامین اجتماعی شهرداری شب یلدا ناجا کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه پلیس راهور روز پرستار شورای فرهنگ عمومی کشور گردشگری مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • تکریم معلمان در جامعه نهادینه شود