Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال «جهش تولید» فرماندار شهرستان قرچک از شهرک صنعتی این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان­ های تهران، بهمن خطیبی فرماندار شهرستان قرچک گفت: شهرک صنعتی قرچک از جمله شهرک‌های جدید اما پویاست که محلی برای رونق اقتصادی و «جهش تولید» شده و میزبان تولیدکنندگان بسیاری است که در صنعت مربوطه به پیشرفت خوبی رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: صنعت نساجی با دارا بودن ۷۰ واحد فعال در شهرک صنعتی قرچک پیشرفت داشته از جمله کارخانه «نساجان پارسه مهرریس» که در مدت فعالیت سه ساله توانسته با اشتغال ۸۰ جوان، تولید روزانه را به ۱۵ تن برساند که سالانه حدود ۵۵۰۰ تن تولید دارد.
خطیبی در خصوص حمایت از تولید بیان داشت:‌ از تمامی راهکارهای قانونی برای رونق تولید این واحد استفاده خواهیم کرد تا در فاز اول بتواند نیروها را به ۱۳۰ نفر افزایش و همچنین تولید روزانه را به بیش از ۲۰ تن برساند که در این صورت بخشی از نیازهای کارخانجات نساجی، کشباف و ... در شهرک صنعتی و همچنین نیازهای استان تهران و حتی کشور را با کمک سایر کارخانجات مشابه تأمین می‌کند.
فرماندار قرچک تصریح کرد:‌عزم حداکثری دولت برای مقابله با قاچاق پارچه اتفاق مبارکی برای تولیدکنندگان بود و تلاش خواهیم کرد در موضوع ترانزیت و قیمت تمام شده حمل و نقل با تقویت زیرساخت‌ها به تولیدکننده کمک کنیم.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: بهمن خطیبی شهرک صنعتی قرچک حمایت از تولید داخلی شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید