Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دارایی چین اعلام کرد که شش محصول شیمیایی و نفتی آمریکا تا یک سال دیگر مشمول تعرفه های اضافی واردات نخواهند بود. در ابتدا این معافیت های تعرفه ای پس از توافق تجاری دو کشور اعمال شده بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، وزارت دارایی چین اعلام کرد که شش محصول شیمیایی و نفتی آمریکا تا یک سال دیگر مشمول تعرفه های اضافی واردات نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا این معافیت های تعرفه ای پس از توافق تجاری دو کشور اعمال شده بود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

این وزارتخانه روز جمعه در بیانیه ای نوشت: این تمدید از شنبه اعمال می شود و تا 25 دسامبر 2021 ادامه دارد. معافیت های تعرفه ای شامل فرآورده های نفتی تصفیه شده مانند روغن سفید و موم نفتی مورد استفاده در صنایع غذایی و همچنین پلی اتیلن با چگالی بالای متالوسن و همچنین درجه خاصی از پلی اتیلن خطی با چگالی کم می باشد.

پس از مذاکرات پکن و واشنگتن و مرحله اول توافق تجاری دو کشور، چین در دسامبر سال گذشته برای نشان دادن حسن نیت خود از معافیت های تعرفه ای رونمایی کرد.

این توافق نامه که در ماه ژانویه به طور رسمی توسط طرفین امضا شد، از اعمال تعرفه های دو جانبه جدید جلوگیری کرد و بخشی از تعرفه های تنبیهی اعمال شده توسط دو اقتصاد بزرگ جهان را در جریان درگیری تجاری خود کاهش داد.

پکن توافق کرد که خرید کالا و خدمات آمریکایی را در سال های 2020 و 2021 به 200 میلیارد دلار برساند. با این حال، بررسی های اخیر نشان می دهد که واردات چین از ایالات متحده هنوز از میزان وعده داده شده عقبتر است.

طبق گفته انستیتوی اقتصاد بین الملل پیترسون ، چین 82 میلیارد دلار از محصولات ایالات متحده را بین ژانویه و نوامبر امسال خریداری کرده است به این معنی که خریدها فقط 58 درصد از اهداف فعلی آنها بوده است.

شکایت 3500 شرکت آمریکایی از دولت ترامپ به خاطر اعمال تعرفه بر واردات از چینشکایت تسلا از دولت ترامپ به علت تعرفه‌های بالا بر واردات قطعات از چین

هنوز مشخص نیست که مرحله دوم این توافق نهایی شود چرا که بعید به نظر می رسد دولت ترامپ که روزهای پایانی کار خود را سپری می کند توافق جدیدی را امضا کند.

نیویورک تایمز نیز اوایل ماه جاری در گزارشی به نقل از جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد که وی نیز بلافاصله تعرفه های موجود بر صادرات چین را حذف نخواهد کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت آمریکا اخبار چین نفت آمریکا اخبار چین معافیت های تعرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • توافق اینتر و نیکولو بارلا بر سر تمدید قرارداد
  • همایش تجاری ایران و تاجیکستان
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین