Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، اسماعیل مکی زاده معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: ساعت ۱۸:۳۰ روزگذشته ۵دی ماه پیامی مبنی بر آبگرفتگی یک فروند شناور لندینگ کرافت در موقعیت جنوب شرق جزیره لارک از رله رادیویی کشتی عبوری درتنگه هرمز به مرکز جستجو ونجات دریایی استان مخابره شد.

وی افزود: بلافاصله پس از وصول پیام، شناور ناجی ۱۲ از جزیره قشم به موقعیت اعزام و هماهنگی لازم برابر طرح استانی جستجو و نجات دریایی با عوامل مرتبط از جمله ندسا، نداجا و دریابانی استان و شناور‌های عبوری در منطقه تنگه هرمز جهت پایش دریایی و هوایی منطقه صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مکی زاده اظهارداشت: با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی و تاریکی هوا عملیات آغاز و از سحرگاه امروز ۶ دیماه جستجو و نجات دریایی با کمیت و کیفیت بیشتری ادامه یافت.

این مقام مسئول اضافه کرد:مقارن با ساعت ۱۵:۳۰ امروز و در ۲۵ مایلی جنوب شرقی لارک شناور مذکور به حالت واژگون توسط ناجی ۱۲ و در موقعیت حدوداً ۱۶ مایلی جنوب غربی کوهستک و ۹ مایلی شمال شرقی هرمز پیدا شد.

مکی زاده بابیان اینکه عملیات جستجو و ‌نجات برای یافتن ۷نفر از خدمه این شناور ادامه دارد اظهارداشت: با بسیج تمام امکانات و نیرو‌ها و همچنین با اطلاع رسانی به شناور‌های عبوری و مراکز جستجو و نجات دریایی کشور‌های عمان، امارات متحده عربی و پاکستان در تلاش هستیم تا افراد مفقود شده را پیدا کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: نجات دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار

دسته‌های «خدمات» و «استخدام و کاریابی» دو دسته‌ای هستند که مستقیما به کار و فعالیت کارگران بسیاری ارتباط دارند. اما این دسته‌ها چه میزان از نیاز کاربران دیوار را برآورده می‌کنند؟ دیوار چطور با رونق دادن به کسب‌وکارهای خدماتی و بالابردن کیفیت آگهی‌های‌شان توانسته به اشتغال کارگران هم کمک کند؟ چند کاربر دیوار در جستجوی شغل به سراغ دیوار رفته‌اند و چند بار مشاغل مختلف را در این پلتفرم جستجو کرده‌اند؟ آیا واقعا آگهی‌های استخدامی که کارفرمایان در دیوار منتشر می‌کنند، می‌تواند جوابگوی این کارجویان باشد؟ در روز جهانی کارگر، نگاهی انداخته‌ایم به فعالیت‌هایی که در دو دسته «خدمات» و «استخدام و کاریابی» در دیوار در جریان است تا پاسخ این سوال‌ها را پیدا کنیم.

کاربران دیوار بیشتر به کدام خدمات سر می‌زنند؟

کاربران در سال گذشته در مجموع ۳۱۵ میلیون بار کلمات مرتبط با انواع خدمات مختلف را در این دسته جستجو کرده‌اند، از «نهال بادام» تا «ادمین اینستاگرام». بیشترین جستجو در زیردسته «پیشه و مهارت» انجام شده که شامل انواع خدمات مهارتی است، از خدمات ساختمانی و تأسیساتی گرفته تا تعمیر لوازم خانگی تا ساخت مهر ژلاتینی. این زیردسته ۴۱ درصد جستجوها را به خودش اختصاص داده است. بعد از آن هم کاربران برای خدمات «آرایشگری و زیبایی» و «حمل و نقل» به دیوار سر زده‌اند.

مشاغل خدماتیِ پرجستجوی ۱۴۰۲

به نظر شما کدام مشاغل یا مهارت‌ها پرجستجوتر از بقیه بوده‌اند؟ در این یکسال، کاربران دیوار به ترتیب «لوله‌بازکنی»، «کاشت ناخن»، «قالی‌شویی» و «باربری» را بیش از همه جستجو کرده‌اند. سهم جستجوی این چهار عبارت در مجموع ۱۲ درصد از کل ۳۱۵ میلیون جستجوی خدماتی است. توجه داشته باشید که چون حرفه‌ها و مشاغل بسیار متنوعی در دیوار خدمات ارائه می‌کنند، تنوع جستجوهای کاربران هم در این زمینه بسیار زیاد است. به همین دلیل، «لوله‌بازکنی» که در صدر جدول قرار گرفته، ۴ درصد از این جستجوها سهم دارد.

کیفیت بالاتر، رونق بیشتر: ۲ سال پروفایلِ خدمات در دیوار

آمارهای دیوار نشان می‌دهد دسته «خدمات» بسیار پررونق و پرمتقاضی است. کاربران دیوار در سال گذشته با بیش از ۲۵ میلیون گوشی موبایل در این دسته به جستجوی خدمات مورد نظرشان پرداخته‌اند، که معادل نیمی از کاربران فعال در این اپلیکیشن است. پلتفرم دیوار برای آسان کردن کار صاحبان این مشاغل و بالا بردن کیفیت ارائه خدمات‌شان، از دو سال پیش، امکان ایجاد پروفایل را برای آن‌ها ایجاد کرده است. این پروفایل‌ها در واقع آگهی‌های دائمی هستند و اگر صاحب کسب‌وکار یک بار آن را در دیوار ثبت کند، دیگر نیازی به انتشار مکرر آگهی نخواهد داشت. زیرا آگهی‌ها تاریخ انقضا دارند اما پروفایل‌ها به هیچ‌وجه محدودیت زمانی ندارد. علاوه بر آن، پروفایل‌ها با توجه به مدارکی که به دیوار ارائه می‌دهند، پس از بررسی و تأیید دیوار، می‌توانند برچسب‌های «تأیید هویت» و «عدم سوء پیشینه» و حتی تأیید تصویر صاحب کسب‌وکار دریافت کنند. به این ترتیب،‌ کیفیت پروفایل‌شان بالا می‌رود. با این کار، دیوار به مشتریان پرشمار این خدمات هم کمک می‌کند حق انتخاب داشته باشند و با خیالی آسوده‌تر خدمات مورد نظرشان را دریافت کنند. در عمل هم نسبت مراجعه مشتریان به این پروفایل‌ها خیلی بیشتر از پروفایل‌های بدون برچسب و همچنین آگهی‌های معمولی این کسب‌وکارهاست.

از بازار کار چه خبر؟

دسته «استخدام و کاریابی»، یکی از کم‌آگهی‌ترین دسته‌ها در دیوار است و در سال گذشته فقط ۲ درصد کل آگهی‌های دیوار را در اختیار داشته است. با این حال، کاربران دیوار برای یافتن شغل در این دسته، ۳۹۵ میلیون بار جستجو کرده‌اند. این تعداد جستجو را کاربران با بیش از ۲۰ میلیون دستگاه موبایل انجام داده‌اند! مطمئنا می‌خواهید بدانید چه مشاغلی بیش از همه از این جستجوها سهم دارند. دسته «استخدام و کاریابی» دیوار ۱۲ زیردسته دارد که سهم «صنعتی و فنی و مهندسی» در میان این زیردسته‌ها از کل این جستجوها ۲۳ درصد است و بیشترین جستجو هم متعلق به همین زیردسته است. دسته‌های «معماری، عمران و ساختمانی»، «آموزشی» و «هنری و رسانه» هر کدام با ۲ درصد در انتهای این فهرست قرار دارند. 

در خود زیردسته «صنعتی و فنی و مهندسی»، کلمه «کارگر» با ۲۱ درصد، پرجستجوترین کلمه است. علاوه بر آن، انواع مهارت‌های فنی مانند «تراشکاری»، «جوشکاری»، «برقکاری»، «ریخته‌گری»، «تزریق پلاستیک» و «رانندگی لیفت‌ٰتراک» بیش از ۹ درصد این جستجوها را در اختیار دارند.

پلتفرم‌های آنلاین و اشتغال

پلتفرم‌های انتشار آگهی مانند دیوار با رونق دادن به بازار خدمات از یک سو و برقراری ارتباط میان کارفرمایان و کارجویان از سوی دیگر می‌توانند به اشتغال کمک کنند، اما در مقیاس خودشان. رونق اشتغال و رفع بی‌کاری بیش از هر چیز به رونق اقتصادی بستگی دارد که خودش تابع سیاست‌های کلان اقتصادی است. 

دیگر خبرها

  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان نجات یافتند
  • ادامه جستجو‌های تخصصی برای یافتن یسنا
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • کشف ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی سمی در نیومکزیکو/ خلبان نجات یافت
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • ۲ عملیات موفق امدادرسانی در آب های بوشهر و خارگ انجام شد