Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، این جلسه به بررسی و استماع گزارش‌های دفتر برنامه ریزی درسی و تولید بسته های تربیت و یادگیری آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش، دفتر برنامه‌ریزی درسی و تولید بسته‌های تربیت و یادگیری آموزش عمومی و متوسطه نظری و دفتر نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی اختصاص داشت.

در ابتدای نشست دکتر حسن ملکی معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با مرور و یادآوری برخی از اقدامات سازمان در حوزه‌ی تحول از جمله بسته‌های تربیت و یادگیری، پروژه‌ی بوم و باز مهندسی شبکه‌ی ملی رشد بر اقدام به موقع و طبق زمانبندی پیش بینی شده توسط مجریان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین برخی موارد مطروحه در شورای راهبردی تحول به ریاست وزیر آموزش و پرورش را جهت اطلاع و برنامه ریزی مدیران اعلام کرد.

آماده بودن ۴۱ فیلم برای دروس فنی و حرفه ای و کاردانش

در ادامه افشار بهمنی مدیرکل دفتر برنامه ریزی درسی و تولید بسته های تربیت و یادگیری آموزش فنی و حرفه‌ای و کاردانش گزارشی در خصوص اقدامات اجرا شده و قابل اجرا در تامین محتوای ارزش افزوده برای کتاب های فنی حرفه‌ای را در قالب گزارشی ارائه کرد.

وی از آماده بودن ۴۱ عنوان فیلم برای دروس فنی حرفه ای خبر داد و اعلام کرد: در فاز بعدی تعدادی ۸۴ فیلم دیگر نیز به عنوان محتوای واقعیت افزوده به دروس فنی حرفه‌ای افزوده خواهد شد و از طریق رمزینه‌ی پاسخ سریع برای هنرآموزان قابل دسترسی است.

روزآمدسازی محتواهای درسی

کوروش امیرنیا مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی درسی و تولید بسته‌های تربیت و یادگیری آموزش عمومی و متوسطه نظری گزارشی از اقدامات انجام شده در بررسی و بازنگری و روزآمد سازی محتواهای درسی که اخیراً انتقادهایی را نیز به همراه داشت؛ ارائه کرد.

وی در این گزارش به تفکیک کتاب درسی و پایه‌های تحصیلی؛ موارد تغییر و اصلاحات لازم برای سال تحصیلی آتی را بیان کرد.

ارائه بازطراحی جلد کتاب های درسی

در ادامه احمدرضا امینی مدیرکل دفتر نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی نیز در خصوص تغییرات جلد کتاب‌های درسی، برخی شاخص‌های تصویرسازی اعم از بازتاب بیانیه گام دوم انقلاب، نام گذاری سال، محورهای استکبار ستیزی، کارآفرینی و تولید داخلی و … بر روی جلد کتاب‌های درسی را برشمرد و نمونه‌هایی از روزآمد سازی و یا باز طراحی جلد و پشت جلد کتاب های درسی در این جلسه به نمایش در آمد.

در پایان این نشست دکتر حسن ملکی با اعلام این نکته که باید مسیر لازم برای دریافت نظرات مخاطبان و گروه های درسی فراهم شود. افزود: شعار اصیل این سازمان باید استقبال از نقدها و نظرات در تدوین کتاب های درسی باشد و از این رو مجرای جمع آوری آراء باید سامان دهی شود.

وی در این خصوص دستوراتی را به معاونت برنامه ریزی و تولید بسته های تربیت و یادگیری و روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، شفاف سازی در مالکیت معنوی و قلمرو آن در کتاب‌های درسی و صیانت از حقوق معنوی کتاب‌های درسی برای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، همچنین حرکت به سمت ارزشیابی علمی از طریق فعال شدن شورای پژوهشی در سازمان از دیگر رویکرد های مطروحه در این جلسه بود که در خصوص عملیاتی سازی، دستوراتی به معاونت‌های ذی ربط ابلاغ شد.

کد خبر 5105744 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب کتاب درسی سازمان پژوهشی و برنامه ریزی آموزشی آموزش و پرورش حسن ملکی شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا شورای شهر وزارت آموزش و پرورش بنیاد شهید و امور ایثارگران کوهنوردی کمیته امداد امام خمینی امداد رسانی تذکر به شهردار تهران شهر تهران قوه قضاییه سامانه بارشی سقوط بهمن جلد کتاب های درسی برنامه ریزی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۰۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور