Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های استان در حوزه های مختلف اظهار کرد: گلستان ظرفیت های زیادی در زمینه واردات و صادرات دارد و به همین دلیل ساخت و ایجاد بندر در این استان اجتناب ناپذیر و در عین حال مقرون به صرفه است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ هادی حق شناس در جلسه وبینار با مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد:سرانه مصرف چوب در اروپا یک متر مکعب, در دنیا ۴ دهم متر مکعب و در ایران ۲ دهم متر مکعب است که بخشی از آن در داخل کشور تولید می شود و بخشی عمده از آن بواسطه بنادر وارد می شود اما در شمال کشور تنها راه واردات چوب گلستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس موافقت رییس جمهوری و هیات دولت, کمیسیون کشاورزی مجلس و موافقت وزرای راه و شهرسازی, جهادکشاورزی و صمت این واردات در شمال کشور باید از طریق گلستان صورت گیرد.

استاندار گلستان یادآور شد: برآورد صورت گرفته جهت ساخت یک بندر در گلستان ۱۳۰۰ میلیارد تومان است که از این میزان بیش از ۶۰۰ میلیارد آن صرف راه دسترسی خواهد شد که استان آن را تامین می کند, ۱۳۰ میلیارد تومان هزینه ایجاد پس کرانه است که بخش خصوصی آن را ایجاد می کند و همچنین هزینه های آب, برق, اسکله و هر هزینه دیگری را استان تقبل می کند و حتی بخش خصوصی آمادگی ایجاد اسکله را نیز دارد.

حق شناس ادامه داد: تقاضای ما از سازمان بنادر صدور مجوز احداث بندر و ایجاد موج شکن است چرا که ساخت بندر برای گلستان موضوعی حیاتی و پر اهمیت است.

وی با بیان اینکه تنها ظرفیت و کارایی این بندر چوب نخواهد بود, خاطر نشان کرد: گلستان دومین تولید کننده مرغ کشور است و بیش از ۵۰۰ هزار تن دان از طریق بنادر جنوب و یا دیگر بنادر شمال وارد می کند که می تواند از طریق بندری در استان صورت گیرد و همچنین سیمان تولیدی استان از بندر امیرآباد صادر می شود که آن نیز می تواند از طریق بندری در استان صورت پذیرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسن سالاریه، رئیس سازمان و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران از برآورد سطح زیرکشت برنج به عنوان یکی از محصولات راهبردی کشاورزی به کمک داده‌های فضایی برای نخستین بار خبر داد و گفت: باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم مستدل بودن آمار برآورد تولید محصولات کشاورزی در نمایشگاه دستاورد‌های دولت در سال گذشته، پژوهشگاه فضایی ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی اقدام به برآورد سطح زیرکشت برنج در استان‌های قطب این محصول کرد.

وی با اشاره به اینکه در این برآورد از داده‌های فضایی بهره گرفته شده است، افزود: استفاده از داده‌های فضایی در حوزه‌های مختلف به ارتقای کیفیت زندگی مردم می‌انجامد و تاثیر مشخصی بر اقتصاد کشور و رفع ایرادات و معایب دارد.

سالاریه با بیان اینکه در برآورد صورت گرفته استان‌های گیلان، مازندران و گلستان بیشترین سطح زیرکشت برنج را در سال گذشته به خود اختصاص داده اند، تصریح کرد: این برآورد بر اساس پردازش‌های صورت گرفته بر روی تصاویر ماهواره‌ای با استفاده از فناوری سنجش از دور و بکارگیری هوش مصنوعی در کنار جلسات مشترک و ارزیابی‌های میدانی در سطح استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به عنوان استان‌های قطب، در سال گذشته صورت گرفت.

رئیس سازمان فضایی ایران در مورد نتایج برآورد‌های صورت گرفته خاطرنشان کرد: براساس تخمین که هم اکنون مورد تایید پژوهشگاه فضایی و وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته در سطح این سه استان به عنوان استان‌های قطب، در مجموع حدود ۴۷۰ هزار هکتار از مساحت زیرکشت برنج (کشت اول) رفته است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت مختص استان گیلان به شمار می‌رود، افزود: برآورد‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که در سال گذشته نزدیک به ۲۰۸ هکتار از سطح استان گیلان زیر کشت برنج بوده است.

سالاریه با اشاره به اینکه بعد از استان گیلان، استان‌های مازندران و گلستان بیشترین سطح زیرکشت برنج را در سال گذشت داشتند، اظهار کرد: برآورد‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۶۰ هزار هکتار از مساحت این دو استان نیز در سال گذشته زیرکشت برنج بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد