Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- محققان به تازگی موفق شده‌اند که کیوبیت‌ها را با اطمینان 90درصدی با استفاده از کابل فیبر نوری به مسافت 27 مایل منتقل کنند. محققان به تازگی موفق شده اند که کیوبیت‌ها را با اطمینان 90درصدی با استفاده از کابل فیبر نوری به مسافت 27 مایل منتقل کنند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، محققان یک گام دیگر به عرضه اینترنت کوانتومی نزدیک شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هفته گروهی از محققان کارتک (Caltech)، آزمایشگاه انرژی فرمیلب، AT&T، دانشگاه‌هاروارد، آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا و دانشگاه کلگری  اعلام کردند که با موفقیت کیوبیت‌هایی از فوتون‌ها را با استفاده از کابل فیبر نوری به مسافتی برابر با 27 مایل منتقل کردند.
 
در حالی که دانشمندان دیگر روی پروژه‌های مشابه کار کرده اند اما این گروه اولین محققانی هستند که اطلاعات کوانتومی را در چنین مسافتی انتقال دادند. علاوه بر این ، آنها این کار را در دو شبکه جداگانه و با اطمینان بیش از 90 درصد انجام دادند. یکی از محققان این تیم به در این رابطه اظهار کرد که آنها شبکه‌ها را با استفاده از اجزای موجود در دسترس ساخته اند و فناوری آنها با تجهیزات مخابراتی موجود سازگار است.
 
این محققان نتایج تحقیقات خود را در PRX Quantum منتشر کرده و در آنجا متذکر شده‌اند که کار آنها «بنیادی واقع بینانه برای یک اینترنت کوانتومی با قابلیت اطمینان بالا با دستگاه‌های عملی» فراهم می‌کند. آنها اضافه كردند که «این یك دستاورد كلیدی در راه ساخت فناوری است كه نحوه نحوه برقراری ارتباط جهانی را از نو تعریف می‌كند.» کارشناسان معتقدند که اینترنت کوانتومی می‌تواند انقلابی در زمینه‌های مختلف محاسبات از جمله رمزنگاری و جستجو ایجاد کند.
     
روند انتقال کیوبیت‌ها در مسافت زیاد در واقع انتقال ماده نیست. در عوض در این فرایند از مزایای پدیده ای به نام درهم تنیدگی استفاده می‌شود كه در آن خصوصیات یك جفت ذره به گونه ای به هم پیوند می‌خورند كه بدون توجه به فاصله بین آنها، اتصال خود را همچنان حفظ می‌کنند.
 
تیم‌های کالتک و فرمیلب با در اختیار داشتن دو شبکه 13 مایلی خود قصد دارند شبکه دیگری را به نام Quantum Illinois Express Quantum در ابعاد شهری در شیکاگو ایجاد کنند. اما باید در نظر داشت که این فناوری به این زودی‌ها جایگزین اینترنت‌های مخابراتی فعلی نخواهد شد.
 
ماریا اسپیروپولو به عنوان یک فیزیک دان ذره ای و یکی از نویسندگان این مقاله در این رابطه اظهار کرد که:« مردم به شوخی در شبکه‌های اجتماعی می‌پرسند که آیا باید برای یک ارائه دهنده اینترنت کوانتومی ثبت نام کنند. البته که ما به کارهای تحقیق و توسعه بیشتری نیاز داریم.»
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اینترنت کوانتومی آزمایش اینترنت کوانتومی کیوبیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دانش فنی ساخت موتورهای ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافتند و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست‌جمهوری از آن رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای تحقق اهداف نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور، گامی مهم در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برداشته شد.

در این پژوهشکده، با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، موتوری 6 سیلندر خورجینی با ظرفیت 4000 سی‌سی بنزینی طراحی و ساخته شد.

این دستاورد ارزشمند که حاصل 4 سال تلاش و پشتکار دانشمندان ایرانی است، به خودی خود گامی بزرگ در راستای استقلال علمی و صنعتی کشور محسوب می‌شود. موتورهای 6 سیلندر خورجینی که کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، صنایع نظامی و تفریحی دارند، پیش از این در داخل کشور تولید نمی‌شدند و نیاز به آنها از طریق واردات تامین می‌شد.

رونمایی از این موتور در حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشان‌دهنده اهمیت این دستاورد و عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به خودکفایی در حوزه‌های  فناوری پیشرفته است.

احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/ رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این مراسم گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی، انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودروهای استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند. این نوع موتورها همچنین دارای کاربردهای تفریحی مانند خودروهای افرود را نیز دارند و از این رو، دستیابی به دانش فنی ساخت این نوع موتورها یک نیاز کاملا راهبردی برای کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری اعضای هیات علمی و جمعی از محققان ایرانی، پس از 4 سال تحقیق و توسعه عمیق، به دانش فنی ساخت موتورهای 6 سیلندر خورجینی 4 لیتری دنیا دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به رونمایی از نمونه مهندسی معکوس شده این موتور با استانداردهای بالا، تأکید کرد: این دستاورد نشان‌دهنده اثبات فناوری‌های موتور خورجینی 6 سیلندر حجم بالا است. دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش‌بنیان به دست آمده و امیدواریم شاهد توسعه این جریان علمی قوی در کشور و تولید این موتورها برای کاربردهای خاص در آینده باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پایان سخنان خود، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای دانست و گفت: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چرا که این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها نیز است.

وی همچنین از حمایت‌های معاونت علمی از این طرح خبر داد و گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند و دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • پاکستان: سفر آیت‌الله رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • انجام بیش از ۳۳۱ هزار آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب استان یزد
  • انجام بیش از ۳۰۰ آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب
  • نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتوم ساخته شد