Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود بهبودی روز دوشنبه در جلسه تبیین و تشریح مواد و تبصره های لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ برای فعالین اقتصادی آذربایجان شرقی افزود: سهم استان های مختلف کشور به جز تهران از کل درآمدهای استانی در لایحه بودجه احصاء شده است که در این میان، آذربایجان شرقی با سهم تقریبی ۲.۶ درصد در ردیف هفتم کشوری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار داشت: در این لایحه، درآمد پیش بینی شده که باید در سال آینده از آذربایجان شرقی وصول شود، رشد ۲۴ درصدی نسبت به امسال را نشان می دهد که البته این میزان افزایش در میانگین کشوری معادل ۲۷ درصد است.

بهبودی با بیان اینکه در لایحه پیشنهادی بودجه، مجموع هزینه های آذربایجان شرقی شامل اعتبارات ملی و استانی حدود۱۶ هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: از لحاظ رتبه و سهم کشوری، آذربایجان شرقی در جایگاه خوبی قرار گرفته است اما این به معنای مناسب بودن قدرت خرید در لایحه پیشنهادی نیست، چون قدرت خرید در بودجه آینده به دلیل مشکلات موجود در مجموع کاهش خواهد داشت. 

وی درباره لزوم اصلاح ساختار بودجه، گفت: همه بر روی ضرورت اصلاح ساختار بودجه اتفاق نظر دارند، اما باید بدانیم که این موضوع یک بحث کوتاه مدت نبوده و نیاز به فرهنگ سازی و اقدامات زیربنایی دارد، چون اینکه هر ارگان و سازمانی منتظر اصلاح ساختار و کاهش هزینه ها از ارگانی دیگر باشد، به طور قطع کارگشا نخواهد بود. 

بهبودی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور با وجود وابستگی بالا به نفت در بازار جهانی نفت سهم چندان بالایی ندارد، گفت: متاسفانه هم اکنون تمامی بخش های جامعه اعم از دولت، مجلس شورای اسلامی و حتی صادرکنندگان به درآمدهای نفتی عادت کرده و به آن متکی هستند که این تفکر باید به تدریج تغییر یابد. 

وی به اسناد خزانه که ۳۵ درصد بودجه را تامین می کند، اشاره کرد و افزود: اگر این امر در بودجه پیش بینی نمی شد، باید عملا" بودجه عمرانی را صفر در نظر می گرفتند و اگر درآمدهای ما به نحو دیگری قابل وصول بود، وضعیت به نحو دیگری رقم می خورد اما با ظرفیت کنونی باید این راهکارها نیز در لایحه بودجه مطرح می شد. 

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی از فعالان بخش خصوصی درخواست کرد نسبت به ارایه راهکارهایی در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۰ اقدام کرده و وارد عمل شوند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز سازمان برنامه و بودجه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی تبریز سازمان برنامه و بودجه اخبار کنکور آذربایجان شرقی لایحه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟