Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: به‌منظور ساماندهی پسماندهای زباله و تقویت بهداشت محیط با راه‌اندازی سایت کوچک پسماند و لندفیل توسط شهرداری محمدیه موافقت می‌کنیم.

علی فرخزاد در جلسه شورای شهر محمدیه با اشاره به راه‌اندازی سایت پسماند محمدیه، تصریح کرد: ساماندهی زباله‌ها در شرایطی که شیوع کرونا مردم را دچار آسیب کرده یک ضرورت برای تضمین سلامت شهروندان است و ما آمادگی داریم در این زمینه مساعدت لازم را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه‌اندازی سایت پسماند خانگی با محوریت شهرداری محمدیه به نفع شهرداری‌ها و روستاهای اطراف است، ما آماده واگذاری زمین هستیم تا طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عملیاتی شود، شهردار محمدیه سابقه عضویت در چند شورا و شهرداری را دارد و یک دوره در مدیریت پسماند موفق عمل کرده است بنابراین با پیشنهاد ایجاد سایت کوچک در این شهر موافقیم و آن را بررسی خواهیم کرد.

بنابراعلام روابط عمومی استانداری قزوین، معاون عمرانی استاندار قزوین اظهار کرد: آمادگی داریم که شهرستان‌های آبیک و البرز به‌صورت مشترک برای جمع‌آوری و ساماندهی زباله‌های شهری و روستایی محدوده خود کار مشترک انجام دهند.

وی تأکید کرد: میزان اعتبارات ارزش‌افزوده شهرداری محمدیه ۵۰ درصد اضافه‌شده که می‌تواند در تأمین برخی منابع اجرای طرح‌ها مؤثر باشد، با توجه به افزایش ارزش زمین‌های ناحیه شهری مهرگان با فروش قطعاتی از آن‌ها می‌توانید هزینه خدمات را تأمین کنید و باید اجرای برخی طرح‌ها ازجمله راه‌اندازی پست برق ثابت، اجرای شبکه آب و فاضلاب، کلانتری، مسجد و طرح‌های نیمه‌تمام و نیز جاده دسترسی در اولویت قرار گیرد.

فرخزاد یادآور شد: مجموعه ناحیه شهری مهرگان و شهر محمدیه با توسعه ۲۵۰ هکتاری این ناحیه به دومین شهر پرجمعیت استان تبدیل خواهد شد و به دلیل محدودیت زمین در سایر مناطق استان و نیز قزوین، طرح اقدام ملی مسکن در مهرگان اجرا می‌شود لذا ما باید خدمت‌رسانی به این منطقه را جدی بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: جاذبه‌های شهری در محمدیه بالاست و با رعایت اصول شهرسازی و نیز توجه به خط قرمزهای کمیسیون می‌توان این شهر را موردتوجه بیشتری قرارداد.

معاون عمرانی استاندار قزوین در خصوص ایجاد جاده دسترسی، بیان کرد: چون این طرح ابتدا به‌صورت بلندمدت پیش‌بینی‌نشده بود امکان احداث جاده در کنار کانال نبود لذا مسیر جدیدی پیش‌بینی‌شده است که در اولویت قرار خواهد گرفت، اما تا آن زمان پیشنهادشده از ساکنانی که تردد زیادی دارند فقط دو نوبت عوارض در روز دریافت شود و بقیه ترددها معاف شود.

وی در خصوص تأمین اعتبار تأمین برق منطقه هفت و تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری و ساخت جاده دسترسی و تأمین روشنایی مسیر محمدیه به قزوین نیز قول پیگیری داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پسماند محیط زیست راه اندازی سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد

به گزارش قدس خراسان، حسن ابراهیمی عنوان کرد: زباله‌ها در مناطق شهری توسط شهرداری‌ها به نحو مطلوب جمع‌آوری می‌شود و مشکلی در این بخش وجود ندارد ولی بعد از جمع‌آوری و در زمینه تفکیک و دفع پسماند با معضل جدی مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: زباله گاه‌ها (محل انباشت و دفن زباله‌های جمع‌آوری شده) شهرداری‌های گناباد استاندارد نیست و مدیریت لازم بر آن‌ها اعمال نمی‌شود و این معضل موجب پراکنده شدن پلاستیک و زباله‌های سبک در اطراف زباله گاه‌ها و در نتیجه آلودگی عرصه‌های منابع طبیعی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: شهرداری‌های گناباد و شهرهای تابعه آن هیچ برنامه جامعی برای تفکیک پسماند و جمع‌آوری پسماندهای خشک ندارند.
ابراهیمی با اشاره به برگزاری چهار جلسه کارگروه پسماند طی سال گذشته در گناباد افزود: با وجود مشکلات جدی در مدیریت پسماند ولی شهرداران و نماینده دهیاران اهتمام جدی برای حضور در این جلسه‌ها ندارند و این مسأله موجب شده که مصوبه‌های این جلسات به درستی اجرا نشود و ضمانت اجرایی نداشته باشد.
وی ادامه داد: در مناطق روستایی این شهرستان جمع‌آوری زباله‌ها با مشکلات جدی مواجه است و مورد تأیید محیط زیست نیست و تجمیع و دفن زباله‌های روستاها هم به صورت اصولی انجام نمی‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: در قانون موارد بازدارنده برای برخورد با اشخاصی که در مدیریت پسماند اهتمام جدی ندارند پیش‌بینی شده و تاکنون بیشتر تلاش شده است با برگزاری جلسات کارگروه مدیریت پسماند موضوع‌ها مطرح و پیگیری شود.
ابراهیمی افزود: در جلسه‌های کارگروه مدیریت پسماند سال گذشته به صورت مکرر بابت کوتاهی در مدیریت و دفع پسماند به مسوولان ذیربط اخطار داده شده و از ابتدای امسال در گشت‌های زیست محیطی این مسأله بررسی می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر شهرداران و دهیاران به این مسأله عنایت کافی نداشته باشند و مصوبه‌ها را اجرا نکنند برای حفظ بهداشت و سلامت عمومی مردم و جامعه از طریق مراجع قضایی با خاطیان برخورد می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد در خصوص مشکلات جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی گفت: بر اساس قانون مراکز درمانی و مطب‌های پزشکی موظف هستند که زباله‌های خود را به مرکز امحای زباله‌های پزشکی انتقال داده و بعد از بی‌خطرسازی آن‌ها را به شهرداری‌ها تحویل دهند.
ابراهیمی افزود: انباشت زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی در سطل زباله سطح شهر ممنوع است و در صورت مشاهده این مسأله با خاطیان برخورد می‌شود و باید بعد از بی‌خطرسازی برای دفن آن‌ها در زباله گاه‌ها تحویل شهرداری‌ها داده شود.
وی با بیان این که مصوبه‌های کمیته پسماند زباله‌های بیمارستانی تاکنون اجرا نشده است از پزشکان خواست به عنوان متولیان بهداشت و سلامت جامعه در بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی مطب‌های خود اهتمام بورزند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: این اداره با همکاری شهرداری شهر کاخک از توابع این شهرستان و همراهی صنایع، گروه‌های مردمی دوستدار محیط زیست در هفته زمین پاک امسال به صورت نمادین و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت محیط زیست و پاسداری از زمین، رودخانه این شهر را پاکسازی کردند.
ابراهیمی، پاکسازی عرصه‌های منابع طبیعی روستای زیرجان، قله بنفش و پارک جنگلی قوژد گناباد با همکاری دوستداران محیط زیست را از سایر برنامه‌های هفته زمین پاک برشمرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • ۷۰ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تامین شد
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد