Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس ارشد بیماری‌های عفونی آمریکا بر این باور است که عدم وجود یک پاسخ هماهنگ و استاندارد از سوی ایالت‌های مختلف، یک نقطه ضعف بزرگ در مدیریت بحران ویروس کرونا به شمار می‌رود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماری های عفونی آمریکا در اظهاراتی گفت: فقدان یک واکنش و پاسخ استاندارد و هماهنگ در سطح فدرال و از سوی ایالت های مختلف، یک نقطه ضعف بزرگ در مدیریت بحران شیوع ویروس کرونا به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی در مصاحبه با رادیو بی‌بی‌سی افزود: ایالت های آمریکا راهبردها و واکنش های مختلفی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا دارند که این راهبردها در بسیاری از موارد با توصیه ها و دستورالعمل های فدرال در تناقض است.

فائوچی: بدترین روزهای ویروس کرونا هنوز در راهند

 

وی در دامه تاکید کرد: این ویروس هیچ اختلاف و تفاوتی بین مرزهای نیویورک و نیوجرسی یا فلوریدا و جورجیا قائل نمی شود. چیزی که داشته‌ایم یک اختلاف و ناهماهنگی آشکار و قابل توجه در اقداماتی است که ایالت های مختلف برای مقابله با شیوع ویروس کرونا انجام داده‌اند.

فائوچی تصریح کرد: متاسفانه ایالات متحده بیشترین آسیب را از بحران ویروس کرونا در بین کشورهای جهان متحمل شده ولی من بر این باورم که اختلاف بین اقداماتی که ایالت های مختلف انجام می دهند، یک نقطه ضعف بزرگ است.

وی همچنین از چند قطبی های سیاسی در آمریکا برای مقابله با ویروس کرونا به شدت انتقاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ایالت های مختلف ویروس کرونا یک نقطه ضعف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا