Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رشید قربانی صبح امروز در نشست تشریح و تبیین، ضرورت و اهمیت اجرایی کردن مدیریت برنامه فوریت‌های روانی اجتماعی و مداخله سریع که با حضور مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق و اعضای کارگروه‌های مناطق 16 گانه به صورت ویدئو کنفرانس در سالن اجتماعات اداره کل برگزارشد، موضوع آسیب‌های اجتماعی، مسائل روانی و مشاوره را یکی از مباحث مهم و قابل توجه در مدارس دانست و اظهار کرد: در شرایط کنونی به خاطر شیوع ویروس کرونا و حضور دانش‌آموزان در فضای مجازی، این قشر در معرض خطر آسیب‌های اجتماعی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه آسیب‌های اجتماعی و رفتارهای پرخطر دانش‌آموزان را در معرض تهدید قرار داده است؛ تاکید کرد: توجه به بحث‌های مشاوره‌ای در مدارس و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اهمیت ویژه‌ایی دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی از مشاوران مدارس خواست به موضوع آسیب‌های اجتماعی توجه کنند و با شناسایی افراد در معرض خطر و مداخلات به هنگام روانی و مشاوره‌ای میزان آسیب‌ها را به حداقل برسانند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بر مشارکت و همراهی همه مسوولان آموزش و پرورش در موضوع مداخلات روانی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: همه ما مسوولیم که در قبال حفظ سلامت روانی دانش‌آموزان وظیفه و مسوولیت خود را به نحو احسن انجام دهیم چراکه دانش‌آموزان سرمایه‌های اجتماعی جامعه ما هستند.

لزوم تقویت خدمات مراکز مشاوره و ارتباط بیشتر با دانش‌آموزان در کردستان

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان، نیز در این نشست با تسلیت سالگرد شهادت سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی، به بیان طرح‌ها و برنامه‌های حوزه مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پرداخت.

حجت الله نریمانی بر نظارت جدی در اجرای بسته «ارتقای خدمات مشاوره‌ای و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی» تاکید کرد و گفت: امروز که در شرایط کرونایی استرس و خانه نشینی زیاد شده است، دانش‌آموزان بیشتر از قبل از لحاظ جسمی و روحی در معرض انواع تهدیدها قرار گرفته‌ اند.

وی با بیان این مطلب که در شرایط کنونی مشاوره دانش‌آموزان اهمیت ویژه‌ایی پیدا کرده است؛ بر تقویت خدمات مراکز مشاوره استان و ارتباط  بیش از پیش با دانش‌آموزان و اولیا تاکید کرد.  

وی عنوان کرد: بسته ابلاغی«ارتقای خدمات مشاوره‌ای و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی» دارای چهار برنامه طرح پیام مشاور، طرح همدل، طرح صدای مشاور و بهره‌گیری از رسانی ملی و شبکه‌‍‌های استانی است.

اجرای برنامه «کانون یاریگران زندگی» در کردستان

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان اجرای برنامه «کانون یاریگران زندگی» را یکی دیگر از برنامه‌های معاونت پرورشی و فرهنگی نام برد و آن را یکی را از برنامه‌های تاثیرگذار در حوزه پرورشی دانست و گفت: برنامه‌های کانون یاریگران باید با جدیت اجرایی شود.

نریمانی همچنین اجرای طرح نماد، برگزاری جشنواره نوجوان سالم، جشنواره الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی، جشنواره تجارب برتر تربیتی را از دیگر برنامه‌های قابل اجرای در حوزه اداره امور تربیتی، مشاروه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد.

وی همچنین به تشریح و تبیین ضرورت و اهمیت اجرایی کردن مدیریت برنامه فوریت‌های روانی اجتماعی پرداخت و از تشکیل کارگروه استانی و شهرستانی طرح فوریت‌های روانی اجتماعی خبر داد و گفت: این برنامه با هدف پیشگیری از رفتارهای پرخطر انجام می‌گیرد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدیرکل معاون فرهنگی آسیب های اجتماعی پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش دانش آموزان مشاوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۵۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد کشور با اشاره به افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد تا ۳۵ درصد گفت: دولت امسال ۲۰ درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفت که  ما در جلسه شورای معاونان در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم  که در پی آن ۳۰ تا ۳۵ درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با بیان اینکه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در قالب دانشکده‌های هنر و رسانه در چالوس گرد هم جمع شدند و مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مسائل آموزشی را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند، گفت: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه همواره در خبر‌ها داشتیم که مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور شرکت می‌کردند، افزود: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، شش برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته بین دانش آموزان داردو اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده با چالش همراه شود.

وطهرانچی بیان کرد: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که امیدواریم با همت و تلاش موانع برطرف شود.

وی همچنین با بیان اینکه ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم و در این جنگ، نگاه هنر و رسانه نقش جدی را بازی می‌کند، تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند .

 

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند