Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@09:43:09 GMT

فوت و فن های تهیه ژله

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۴۸۷۸

در ادامه به ترفندهای و نکات تهیه ژله اشاره می کنیم . ناطقان: حتما برایتان پیش آمده که برای مهمان تان ژله تهیه کرده اید و موقع سرو متوجه شده اید که ژله‌تان نبسته است. یکی از علت‌ها مناسب نبودن مواد اولیه برای تهیه ژله است.


در ادامه به ترفندهای تهیه ژله اشاره می کنیم :

یک بسته ژله با هر طعمی که می پسندید را انتخاب کنید و یک لیوان آب را در ظرفی بریزید و بگذارید جوش بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس پودر ژله را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید و درون قالب بریزید.

آماده سازی قالب
یک قالب را که طرح زیادی دارد انتخاب کنید. بهتر است قالب شما پلاستیکی یا سیلیکونی باشد. اما می توانید از همه جنس قالب اعم از پیرکس،شیشه، پلاستیکی،فلزی،سیلیکونی،تفلون و ... استفاده کنید.

برای این‌که ژله راحت تر از ظرف جدا شود ، داخل قالب را روغن بمالید ، سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل آن بریزید.

فوت و فن های تهیه ژله

استفاده از آب داغ
هنگامی که دسر کاملا بست، قالب دسر را 10 تا ۱۵ ثانیه داخل یک ظرف محتوی آب داغ بگذارید، سپس ژله را به ظرف مد نظر منتقل کنید.اگر ژله کمتر ازاین زمان در آب داغ قرار بگیرد ،به طور کامل جدا نمی شود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زیاد باشد ، آب خواهد شد.

استفاده ازحوله گرم و سشوار
می توانید بعد ازبستن ژله آن را همراه قالب در ظرف برگردانید ، حوله ای ازقبل گرم شده را دور قالب بپیچید تا قالب جدا شود.می توانید بعد از بستن ژله آن را همراه قالب در ظرف دمر کنید و همه جای قالب سشوار بگیرید تا دسر از قالب جدا شود.

جدا کردن ژله از قالب پیرکس
روش استفاده از آب گرم اگر قالب ژله تان پیرکس باشد مناسب نیست زیرا بر اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس می شکند.هنگام درست کردن ژله در ظرف پیرکس مقداری آب به دیواره های ظرف قبل از این‌که مواد ژله را درآن بریزید بپاشید.زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال باشد و سپس قالب را با تکان دادن جدا کنید.

فوت و فن های تهیه ژله

طریقه شفاف شدن ژله
برای این‌که ژله شفاف تری داشته باشید، بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روی بخار آب بگذارید تا تمام ذرات ژله حل و شفاف شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: فوت و فن ، تهیه ، ژله

منبع: ناطقان

کلیدواژه: فوت و فن تهیه ژله تهیه ژله فوت و فن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • چالش هدف گیری دروازه داخل آب توسط ژائو کانسلو / فیلم
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان