Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن زنگنه نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته اصلاح ساختار بودجه مجلس در این دیدار که با حضور مدیرعامل و معاونان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار شد، با تاکید بر اینکه موضوع بازی‌های رایانه‌ای از این نظر که در تعامل و ارتباط با موضوعات دیگری چون سبک زندگی، اقتصاد و فرهنگ است موضوعی مهم و حساس است، افزود: امیدوارم برخی کاستی‌ها در خصوص نگاه به صنعت بازی‌های ویدئویی و جایگاه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باعث دلسردی این مجموعه در طی کردن این مسیر دشوار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: به اعتقاد من برای برخی حوزه‌های فناوری‌های نوین مانند کمک به توسعه صنعت بازی‌های دیجیتال هر چقدر اعتبارات تخصیص یابد به هدر نمی‌رود.

زنگنه با اشاره به اینکه بودجه‌ای در اختیار این مجموعه قرار می‌گیرد، اصلاً قابل مقایسه با برخی مجموعه‌های فرهنگی دیگر نیست، تصریح کرد: در صورت تصویب افزایش بودجه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای سال ۱۴۰۰ به سمت دولتی سازی بازی‌ها حرکت نکنید. چرا که معتقدم بنیاد باید همان نقش رگولاتوری، حمایتی و نظارت را داشته باشد.

او همچنین درباره اقدامات مجلس شورای اسلامی برای افزایش بودجه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: به نظر لازم است

ضمن پیگیری افزایش اعتبارت بنیاد، برای ارائه تسهیلات کم قیمت به بازی‌سازان و رفع موانع کسب و کار بازی‌سازان در بخش‌های مختلف برنامه‌ریزی کنیم.

دبیر کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی ضمن ارائه پیشنهاد مطالعه تدوین قانون جامع بازی‌های دیجیتال و سرگرمی‌های نوین به بنیاد و پیگیری تصویب آن در مجلس شورای اسلامی گفت: در مطالعات برای تدوین این قانون مراقب باشید که این قانون منجر به فربه شدن این مجموعه نشود. توصیه می‌کنم از ظرفیت‌های مجلس شورای اسلامی استفاده شود. چرا که تعامل بنیاد با نیروهای جوان این مجلس که دغدغه حوزه صنایع فرهنگی و رسانه‌ای را دارند، می‌تواند باعث شکل‌گیری اتفاقات خوبی شود. این مجلس ظرفیت بسیار خوبی برای حمایت از حوزه بازی‌های رایانه‌ای و اقدامات بنیاد در این زمینه دارد.

نگاه استراتژیک در بودجه‌ریزی نیاز اکوسیستم بازی‌های دیجیتال است

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اهداف تأسیس بنیاد و رویکردهای آن در حوزه بازی‌های رایانه‌ای با انتقاد از عدم توجه به صنعت بازی‌های رایانه‌ای در ایران در تصمیم‌گیری‌های کلان برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز، تصریح کرد: امروز در دنیا گردش مالی صنعت بازی‌های رایانه‌ای از صنایع رسانه‌ای دیگر از جمله صنعت سینما پیشی گرفته و بالاتر است. مطالعات نشان می‌دهد صنعت بازی‌های دیجیتال در کشور ما هم این تحولات را رقم خواهد زد. از این جهت برای این اکوسیستم با حوزه‌های گوناگون و گسترده باید در بودجه‌ریزی با مطالعات روندهای آینده با نگاه استراتژیک عمل کرد.

او با اشاره به رویکرد معاونت پژوهش بنیاد در حمایت از حوزه تحقیق و تولید بازی‌های جدی به برگزاری چهارمین دوره جایزه بازی‌های جدی اشاره کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در حوزه حمایت از تولید بازی‌های جدی به واسطه برگزاری این رویداد از جمله راهیابی تیم‌های منتخب این رویداد به جشنواره‌های بین المللی معتبر و کسب جوایز جهانی، شکل گرفته است که البته برای تجاری سازی این بازی‌ها نیاز به کمک داریم.

مدیرعامل بنیاد با اشاره به رویکردهای حمایتی بنیاد از تیم‌های بازی‌سازی در قالب حمایت‌های هوشمند، ضمن معرفی سازوکار ساختار حمایتی همگرا افزود: برای سال ۱۳۹۹ بیش از ۱۰۰ تیم و استودیو بازی سازی از سراسر کشور تقاضای عضویت در این ساختار حمایتی را داشتند که در نهایت بالغ بر ۷۰ تیم- استودیو به عضویت این ساختار در آمدند. در حال حاضر نیز در قالب کمک‌های ساختار حمایتی همگرا همه آن چیزی که تیم‌های بازی‌ساز در خصوص آموزش، فضای کسب و کار و اعزام به رویدادهای جهانی نیاز دارد در قالب تسهیلات پس پرداخت به آنها ارائه می‌شود.

سیدصادق پژمان همچنین در خصوص توسعه اقدامات آموزشی بنیاد در خصوص ارائه آموزش‌های لازم به علاقمندان به صنعت بازی در کشور گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با ایجاد مدرسه بازی سازان فردا در شبکه دانش آموزی شاد از این بستر برای آموزش بازی سازی به ۷۰ هزار دانش آموز از سراسر کشور استفاده کرده است. ضمن اینکه محتواهای آموزشی ارائه شده در این شبکه صرفاً برای این دانش آموزان تولید شده است. علاوه بر آن با رونمایی از سایت فهم بازی که به همت معاونت آموزش بنیاد انجام شده است، همه آن چیزی که والدین در خصوص سواد بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند از طریق محتواهای فرهنگی و آموزشی مناسب در اختیارشان قرار می‌گیرد.

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اعلام خبر راه اندازی مرکز پاسخگویی به تماس‌های مردمی در معاونت نظارت بنیاد نیز گفت: از چند ماه گذشته تیمی برای حضور در این مرکز مورد آموزش قرار گرفته‌اند تا با شناخت از بازی‌ها بتوانند پاسخگوی تماسهای تلفنی در این حوزه باشند.

کد خبر 5108512 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد ملی بازی های رایانه ای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی محسن زنگنه قاسم سلیمانی معرفی کتاب ترجمه رادیو مقاومت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نقد کتاب ادبیات جهان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تازه های نشر رایزنی فرهنگی انقلاب اسلامی ایران انتشارات سروش تجدید چاپ ویروس کرونا بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی های رایانه ای مجلس شورای اسلامی بازی های دیجیتال صنعت بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۸۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت