Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@16:24:29 GMT

۱۳ روستای سلطانیه محروم از اینترنت

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۱۹۸۵۹

۱۳ روستای سلطانیه محروم از اینترنت

ایسنا/زنجان رئیس آموزش‌وپرورش سلطانیه گفت: ۱۳ روستای این شهرستان از نعمت اینترنت محروم است.

مهدی زمانی صبح امروز (۱۱ دی‌ماه) در جلسه شورای آموزش‌وپرورش سلطانیه با اشاره به اقدامات و تدابیر اتخاذ شده برای برگزاری هر چه بهتر امتحانات نهایی دانش‌آموزان، تصریح کرد: تنها ۵۹ نفر از دانش‌آموزان این شهرستان امتحانات خود را به صورت حضوری در جلسات زیر ۲۲ نفر برگزار خواهند کرد و مابقی امتحانات به صورت غیرحضوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به مشکل آموزش مجازی در برخی از نقاط شهرستان اشاره کرد و افزود: ۱۳ روستای شهرستان سلطانیه از نعمت اینترنت محروم هستند و از این تعداد ۹ روستا حتی به تلویزیون نیز دسترسی ندارد که امیدواریم هرچه زودتر این مشکلات برطرف شود تا دانش‌آموزان این مناطق از سایر هم‌سالان خود فاصله نگیرند.

این مسئول با تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در واحد سوادآموزی این شهرستان طی یک سال گذشته، اظهار کرد: طبق آمارهای موجود، میزان فعالیت‌های آموزشی و اجرایی سوادآموزی در شهرستان، علی‌رغم کمبود نیروی اجرایی و آموزش‌دهنده، از میانگین استانی بالاتر است که این روند در شرایط شیوع بیماری کرونا استمرار خواهد داشت.

در ادامه این‌ جلسه، فرماندار سلطانیه نیز با اشاره به نقش محوری آموزش‌وپرورش در جامعه به‌ویژه در تربیت نسل آینده کشور، بیان کرد: هدف از برگزاری جلسات شورای آموزش‌وپرورش، تسریع در روند حل مشکلات این نهاد است.

حسین رحمانی با تاکید بر ضرورت همکاری همگانی با آموزش‌وپرورش در جذب افراد بی‌سواد، متذکر شد: آموزش‌وپرورش به تنهایی قادر به جذب بی‌سوادان و کم‌سوادان نیست، بلکه همکاری همه دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی در شناسایی افراد بی‌سواد، لازم و ضروری است.

وی با تاکید بر ضرورت به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در شناسایی بی‌سوادان و کم‌سوادان، اضافه کرد: هم‌فکری، هم‌یاری، شناسایی، جذب، ایجاد انگیزه و ترغیب بی‌سوادان و کم‌سوادان جامعه ۱۰ تا ۴۹ سال، از عمده‌ترین اولویت‌ها و وظایف شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی است.

معاون آموزشی این اداره‌ در شورای آموزش‌وپرورش سلطانیه نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اجرای طرح «آبا» در این شهرستان، بیان کرد: طرح «آبا» در راستای پوشش حداکثری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و استمرار آموزش برای افراد فاقد دسترسی آسان به آموزش با حمایت آموزش‌وپرورش و در قالب آموزش الکترونیکی در فضای مجازی در حال پیگیری و اجرا است.

یدالله گل‌محمدی گفت: از اهداف و برنامه‌های این طرح، جلب مشارکت خیرین در حمایت از اقشار کم‌توان مالی و بی‌بضاعت در ادامه تحصیل است.

وی ادامه داد: لازم است اعضای شورای آموزش‌وپرورش، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا در اطلاع‌رسانی و تشریع افکار عمومی و جلب خیرین تعامل خوبی با آموزش‌وپرورش داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان اينترنت شورای آموزش وپرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۹۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت اعتلای فرهنگ محیط زیست در جامعه، گفت: اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان الزامی است.

محمدتقی تقی‌زاده امروز هفتم اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه‌های متنوع در هفته زمین پاک، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی زیست محیطی برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی ضروری است در همین راستا آموزش‌های لازم برای دانش‌آموزان ابتدایی یک مدرسه دخترانه در روستای پسیخان به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد.

وی با اشاره به لزوم اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان، افزود:  برنامه‌های متنوعی به مناسبت هفته زمین پاک با مشارکت یکی از صنایع فعال در شهرستان در خصوص مباحث زیست محیطی برگزار شد. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت گفت: کارشناسان این اداره با حضور در بین دانش آموزان و ارائه موشن‌گرافی‌های زیست محیطی، آنها را با مفاهیم ساده محیط زیست آشنا کردند.

تقی‌زاده درباره آموزش‌های ارائه شده به دانش آموزان، تصریح کرد: آموزش تعاریف و مفاهیم زیست محیطی همچون تفکیک از مبدا،  موجودات زنده و حیوانات در خطر انقراض، جلوگیری از شکار و صید، تنوع زیستی، صرفه جویی در مصرف آب و روش‌های نگهداری و محافظت از گیاهان و جانوران همراه با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز از مهمترین بخش‌های آموزش محیط زیست به دانش آموزان است.

 وی با تاکید بر اینکه برای حفظ محیط زیست و تحویل آن به نسل آینده باید فرهنگ سازی کرد، گفت: هر قدر هزینه برای این سنین از کودکان انجام شود خود یک سرمایه‌گذاری ارزشمند محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش زیست محیطی و استمرار این برنامه‌ها برای  اعتلاء فرهنگ محیط زیست ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند