Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@23:13:16 GMT

آیت‌الله رشاد تولید واکسن ایرانی را تبریک گفت

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۲۴۴۳۵

آیت‌الله رشاد تولید واکسن ایرانی را تبریک گفت

رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران و ررئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در بخشی از این پیام، ضمن تبریک به رهبر فرزانه‌ انقلاب، و رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) جناب آقای دکتر محمد مخبر، وزیر بهداشت و درمان، و دانشمندان مؤمن و انقلابی‌ای که این اتفاق ارزشمند علمی را رقم زده اند، تاکید کرده است: این فتح و فیروزی فخرآور، بیهودگی تحریم‌های ضدانسانی و جائرانه‌ی جبهه‌ی جبار و جنایت‌پیشه‌ی غرب غدار را برای چندمین بار به منصه‌ی اثبات نشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا،

متن پیام آیت الله رشاد به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمد مخبر (مازال موفقاً)

رییس محترم ستاد اجرائی فرمان حضرت امام خمینی (قدّه)

خبر غرورانگیز موفقیت آن نهاد مبارک، در تولید واکسن ایرانی را دریافت کردم. این کامیابی درخور مباهات را، به رهبر فرزانه‌ی انقلاب اسلامی (دام ظلَّه الوارف) که هادی و حامی اصلی این جهاد پیروز هستند، و به جناب مستطاب عالی، و وزیر دلسوز بهداشت و درمان جناب آقای دکتر سعید نمکی، و همه‌ی دست‌اندرکاران و همکارانتان، به ویژه دانشمندان مؤمن و انقلابی‌ای که با مدیریت و روحیه‌ی جهادی این اتفاق بزرگ را رقم زدید، از عمق جان و صمیم دل تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

این تلاش علمی موفق، «اعتماد به نفس ملی» را در عموم مردم، «روحیه‌ی مدیریت جهادی» را در نهادهای کشور، و «باور به پیشرفت علمی بومی» را در پژوهشگران و دانشمندان دین‌باور و انقلابی ارتقا بخشید.

این فتح و فیروزی فخرآور، بیهودگی تحریمهای ضدانسانی و جائرانه‌ی جبهه‌ی جبار و جنایت‌پیشه‌ی غرب غدار را برای چندمین بار به منصه‌ی اثبات نشاند.

این کمترین، ضمن تقدیر از همه دست‌اندرکاران این جهاد علمی، و از باب قدرشناسی عملی، با کمال اطمینان، آمادگی خود، و همه‌ی مسؤولان، مدیران، مدرسان و طلاب حوزه‌ی عریق و عظیم تهران را برای تزریق واکسن ملی اعلام می‌داریم.

امید می‌رود دولت محترم و مبادی امور نیز، با پشتیبانی جدی و مؤثر از این موفقیت، و تسهیل دسترسی مردم و اقشار حائز اولویت درمانی به این محصول، کشور را از واردات واکسن‌های مشکوک و اهدائی! بیگانگان بی‌نیاز سازند.  

علی‌اکبر رشـــاد

۱۱/ ۱۰/ ۱۳۹۹

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آیت الله رشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۴۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • پیام تبریک اینفانتینو و شیخ سلمان برای قهرمانی فوتسال ایران در آسیا + عکس
  • تبریک اینستاگرامی رییس فیفا به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت