Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم مسکین کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت و مشاور فردی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: همه ما در طول زندگی دست به انتخاب‌هایی می‌زنیم که پس مدتی عادی می‌شوند، مثلا هنگام ازدواج ملاک‌هایی داریم که چندان مهم نیستند یا از ملاک‌هایی دست می‌کشیم که بعد از مدت‌ها پشیمان می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او سرپوش گذاشتن بر بعضی از ملاک‌ها برای ازدواج را اقدامی اشتباه دانست و افزود: اولین ملاک برای آغاز زندگی مشترک، ظاهر شخص است، اگرچه چهره طرف مقابل بعد از مدتی عادی می‌شود، ولی رضایت یا نارضایتی از ظاهر او عادی نخواهد شد و ممکن است به تدریج سبب بروز مشکلاتی شود.

مسکین بیان داشت: برخی افراد هنگام ازدواج این موضوع را مطرح می‌کنند که شخص موردنظر چهره مناسبی ندارد، اما تحصیلات عالیه دارد، یا از نظر ظاهر به دل نمی‌نشیند، ولی خانواده با فرهنگی دارد، شرایط مالی او عالی است و...، این در حالی است که اینگونه انتخاب و ازدواج کاملا اشتباه بوده، چون ارزش‌های ما که در طول زندگی ما شکل گرفته اند، معیار‌های ثابتی هستند که باید با این معیار‌ها حتماً مقایسه شوند، زیرا اگر با اولویت ارزشی ما ناهمخوان باشند، قطعا در آینده دچار مشکل خواهیم شد.

شباهت کامل ویژگی‌های شخصیتی و روانشناختی باوری اشتباه

این مشاور فردی و درمانگر شباهت کامل زن و مرد از لحاظ صفات، ویژگی‌های شخصیتی و نیاز‌های روانشناختی را باوری اشتباه عنوان کرد و ادامه داد: زوجین باید باهم همپوش باشند، به این معنا که اگر پسر خساست دارد و دختر ولخرج است، یا هر دو با صحبت کردن از منظر قدرت و تلاش برای به کرسی نشاندن حرف خود هستند، گزینه‌های مناسبی برای یکدیگر نیستند، چون هیچگاه نمی‌توانند برای نیاز‌های یکدیگر همپوشانی داشته باشند، چرا که نیاز‌های مشابهی از جمله؛ نیاز به قدرت، نیاز به دیده شدن و... دارند، این در حالی است که همپوش بودن مثل چرخ دنده‌هایی است که باید در هم قفل شوند تا بتوانند حرکت کنند و کارایی مناسبی داشته باشند.

کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت وجود تناسب در شخصیت‌ها را امری مهم دانست و اظهار داشت: پیشرفت گرایی فرد و بدبینی و حساس بودن دیگری، گرم مزاجی و سرد مزاجی در روابط عاطفی، هیجانی و تنوع گرا بودن و منطقی رفتار کردن و. در هر یک از زوجین و اختلاف رفتاری و سلیقه‌ای در آن‌ها سبب ایجاد تعارض‌ها می‌شود، به همین دلیل باید در روابط تناسب و تعادل وجود داشته باشد.

مریم مسکین با تاکید بر اینکه نیاز‌های ما نباید از تعادل خارج شوند، تصریح کرد: ممکن است دختر و پسر در روابط دوستی پیش از ازدواج صفات و ویژگی‌های طرف مقابل را بپذیرند و به ارزش‌های یکدیگر احترام بگذارند، اما دلیل بر این نیست که بتوانند در زندگی مشترک و یک رابطه طولانی و پایدار بتوانند با رضایت کامل و بدون هیچگونه مشکلی زندگی کنند، چرا که این معیار‌ها و ارزش‌ها در رابطه دوستی و در رابطه ازدواج با هم متفاوت هستند و شکل آن شاید در ظاهر مشابه باشد، اما نیازمند بررسی بیشتر و عمیق‌تر است، پس باید به معیار‌ها و ملاک‌ها و ارزش‌های خود دقت بیشتری به خرج دهیم تا بتوانیم انتخاب درست تری داشته باشیم.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روانشناسی خانواده ملاک های ازدواج انتخاب هوشمند معیار ها ملاک ها ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • ۳۰ معلم نمونه استان سمنان تقدیر می‌شوند
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده