Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان تبلیغات اسلامی گفت: پیشنهاد دارم پایان‌نامه‌هایی پیرامون مکتب سلیمانی از دانشجویان درخواست کنیم تا همه از آن بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حریزآوی معاون سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم بزرگداشت سیدالشهدای مقاومت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که امروز ۱۳ دی ماه ۹۹ در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار شد، درباره مولفه‌های مکتب سلیمانی گفت: اینکه چرا رهبری از تعبیر مکتب استفاده کرده و از واژه دیگری همچون سبک و راه سلیمانی استفاده نکردند، خصوصا آنکه شخصیت آکادمیک و شناخته شده‌ای به عنوان استاد دانشگاه نداشتند و با توجه به اینکه این لفظ معمولا برای صاحبان اندیشه استفاده می‌شود و استفاده این لفظ برای سپهبد خیلی مرسوم نبوده است؛ شما شاهد این هستید که رهبری این لفظ را برای قاسم سلیمانی به کار می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این خصوص به نظر بنده رهبری به این دلیل لفظ مکتب را برای حاج قاسم سلیمانی استفاده کرده که یک تعین و تجسد برای مکتب امام بودند به طوری که او مکتب امام را به نمایش گذاشته است؛ مکتب امام متشکل از حوزه بینشی و مکتبی و کنشی بود در حوزه بینشی و معرفتی شما یک سطح بالایی از معرفت و معنویت را مشاهده می‌کنید که در وصیت نامه حاج قاسم بسیار مشهود است. در حوزه معنویت نیز شما عرفان حماسی را می‌بینید که زبان بنده از بیان آن قاصر است. در حوزه منش نیز شما با یک مدلی از رفتار سیاسی اجتماعی و خانوادگی مواجه هستید که در تعامل با هم ترازان خود ممتاز است.
معاون سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: حاج قاسم سلیمانی در حوزه کنشی یک حرکت تکلیف مدار و تکلیف محور دارد به طوری که این شخصیت به دنبال وظیفه ملی و شرعی خود بوده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پیشنهاد دارم پایان‌نامه‌هایی پیرامون مکتب سلیمانی از دانشجویان درخواست کنیم تا همه از آن بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی جهاد دانشگاهی قاسم سلیمانی مکتب سلیمانی قاسم سلیمانی حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • «توافق‌نامه» همچنان معتبر است/ تمدید اجرا
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان