Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس آموزش و پرورش عشایر آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه بر اساس اطلس «دسترسی دانش آموزان به آموزش»، در نقاط عشایر استان در شرایط کرونایی، هیچ دانش آموزی از آموزش محروم نیست گفت: دانش آموزان عشایر صددرصد تحت پوشش آموزشی ما هستند. - اخبار استانها -

حبیب مهدوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به اینکه مدارس عشایر در اکثر مناطق استان آذربایجان شرقی فعالیت دارند، اظهار داشت: بیش‌ترین مدارس عشایر استان در شهرهای خداآفرین، کلیبر، اهر، هوراند، چاراویماق، میانه و سراب مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 5 هزار و 850 دانش آموز عشایر در سراسر استان ما مشغول تحصیل هستند، گفت: امکانات دانش آموزان از نظر تجهیزات آموزشی و فضای آموزشیِ لازم و ضروری، از میانگین استانی کمتر است.

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان آذربایجان شرقی، اقدامات لازم برای مقابله با کمبود امکانات و ارائه خدمات بهتر برای دانش‌آموزان این مناطق را برشمرد و افزود: تلاش برای جذب خیرین برای کمک به دانش آموزان نیازمند و شرکت در امر مدرسه سازی، استفاده از مشارکت‌های مردمی و همچنین استفاده از ظرفیت‌های اداره کل آموزش وپرورش استان، دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور و اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس در این راستا صورت گرفته تا ظرفیت آموزشی و پرورشی مدارس عشایر ارتقا یابد.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال افزایش نرخ پوشش تحصیلی در مناطق عشایری استان هستیم، ابراز داشت: انسداد مبادی بیسوادی، جلوگیری از ترک تحصیل و تکرار پایه و همچنین کیفیت بخشی آموزشی، اولویت‌های ما در ارتقای سطح علمی جامعه عشایری استان است.

میرمحمدی از انتخابات فدراسیون ورزش روستایی و عشایری انصراف دادبیش از 2 هزار مددجوی کمیته امداد لرستان زیرپوشش بیمه روستاییان و عشایر هستندکمبود سوخت رنج زندگی عشایر در فصل سرما را چندین برابر کرده‌است

مهدوی، ضروری‌ترین نیازهای آموزش و ‌پرورش عشایر برای نزدیک شدن به عدالت آموزشی را یادآور شد و گفت: تهیه و تأمین وسایل کمک آموزشی، رسیدگی به دانش آموزان نیازمند جهت تهیه گوشی هوشمند یا تبلت، تهیه تجهیزات و ملزومات آموزش هوشمند از قبیل کامپیوتر لپ تاپ، چاپگر، اسکنر، دستگاه کپی و پروژکتور و بورد هوشمند برای مدارس عشایر از ضروریات مدارس عشایر استان است.

وی با تاکید بر اینکه معتقدم اگر دولتمردان به اساسنامه آموزش و پرورش عشایر توجه داشته باشند اکثریت مشکلات دراین حوزه مرتفع می‌شود، خاطر نشان کرد: مشکلات جامعه عشایری باید به صورت جدی پیگیری شود و ظرفیت آموزشی مدارس عشایر برای پرورش این نسل از جوانان و نوجوانان کشور مورد توجه قرار گیرد.

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه بر اساس اطلس «دسترسی دانش آموزان به آموزش»، در نقاط عشایر استان در شرایط کرونایی، هیچ دانش آموزی از آموزش محروم نیست، ابراز داشت: با توجه به شرایط، همه دانش آموزان عشایری که در سن تحصیل هستند حتی در شرایط کرونایی هم تحت پوشش تحصیلی قرار دارند.

وی با بیان اینکه اکثر مدارس عشایری با دانش آموزان زیر ده نفر بصورت حضوری و با رعایت دستورالعل های بهداشتی در کلاس‌ها حضور دارند، اضافه کرد: تعدادی ازطریق شبکه شاد، بسته‌های آموزشی و درس‌نامه ونیز از طریق تلویزیون آموزش‌های لازم را می‌بینند. هیچ دانش آموز عشایری در شرایط کرونا از آموزش محروم نیست و صددرصد تحت پوشش آموزشی ما هستند.

انتهای پیام/111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش عشایر آموزش محروم نیست آذربایجان شرقی مدارس عشایر عشایر استان دانش آموزان هیچ دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۹۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریبف حسین رنجبر گلشواری افزود: طرح ملی «مسطورا» به منظور ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم در بین جامعه، دانش‌آموزان و فرهنگیان این شهرستان با بالاترین آمار شرکت کننده در سطح ۲۳ منطقه آموزش و پرورش استان هرمزگان در حال برگزاری است که اداره آموزش و پرورش قشم با استقبال خوب نوجوان و نوجوانان در جایگاه نخست بیشترین شرکت کننده در این طرح قرار گرفته است.
 
وی ادامه داد: در اجرا و برگزاری طرح زندگی با آیه‌ها در بین دانش آموزان بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس تلاش بر این است که از مفاهیم و مضامین قرآنی بیشترین بهره‌برداری به عمل آید و نسل جوان و نوجوان بتوانند آیات قرآن را به مرور فرا گرفته و با مفاهیم آن آشنا شوند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم با اشاره به اینکه قرآن کریم به عنوان کتاب انسان‌ساز و حیات‌بخش جامعه اسلامی می‌تواند بهترین و شایسته‌ترین مجموعه تربیتی و منش صحیح رفتاری در جامعه باشد، گفت: این کتاب آسمانی کار آمدترین آموزه‌ای است که جامعه بشری محتاج آن است و به یقین سلامت، رستگاری و فلاح جامعه نیز نشات گرفته از همین کتاب قابل ستایش، درخور تحسین و برتر است.
 
رنجبر گلشواری اظهار کرد: در سال جاری با برنامه ریزی های صورت گرفته توسعه آموزش های قرآنی در مدارس این شهرستان مرزی از برنامه های محوری آموزش و پرورش است که با به بار نشستن این برنامه ها در آینده نزدیک تاثیرات عملی آموزه های قرآنی را در این جزیره مشاهده خواهیم کرد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر