Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر نظارت بر بهره‌برداری از آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور علت افزایش عوارض آزادراهی را در ۱۹ آزادراه مشارکتی بازگشت سرمایه سریعتر و حفظ کیفیت آزادراه‌های کشور دانست و گفت: به زودی و تا پایان امسال سیستم دریافت عوارض آزادراه‌های کشور الکترونیکی می‌شود تا به این دو هدف مذکور کمک کرده و از سوی دیگر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا را مبنی بر الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی را اجرایی کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد پورتیموری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تغییر نرخ عوارض در آزادراه‌های کشور چند معیار و پارامتر دارد. یکی از آن‌ها استهلاک سرمایه صورت گرفته است. برای هر آزادراهی دوره بازگشت سرمایه‌ مشخصی در نظر گرفته شده که به صورت متوسط حدود ۲۰ تا ۲۵ سال است اما در برخی از این مسیرها، وزارت راه و شهرسازی در ابتدای بهره‌برداری تصمیم گرفت با نرخی پایین‌تر شروع شود و به همین دلیل دوره بازگشت سرمایه طولانی‌تر شد و به همین دلیل در افزایش نرخ‌های اخیر درصد بیشتری برای آن‌ها اعمال شد.

وی افزود: در چنین شرایطی طولانی‌تر شدن دوره بازگشت سرمایه، سرمایه‌گذاری را در یک آزادراه غیر اقتصادی می‌کند. نکته دیگر این است که معمولا هزینه‌های نگهداری از آزادراه تقریبا ۱۵ درصد درآمدهای آن آزادراه است و با توجه به نرخ عوارض پایین در این آزادراه‌ها و تردد کم در ایام کرونا سرمایه‌گذاران نمی‌توانند هزینه بیشتری روی مسیر مورد نظر انجام دهند و در نتیجه کیفیت آزادراه پایین می‌آید.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهره‌برداری از آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور ادامه داد: در شرایطی که درآمدهای یک آزادراه ۲۰ درصد افزایش یافته اما هزینه‌های نگهداری آن چهار برابر شده است، نمی‌توان به بهبود کیفیت آن مسیر توجه کرد. البته با افزایش اخیر نباید انتظار داشت در بازه زمانی کوتاه مدت آزادراه‌های کشور به یکباره کیفیت مناسبی پیدا کنند و حداقل چندین سال اصلاح مسیرهای مورد نظر طول می‌کشد.

پورتیموری با بیان اینکه درآمدهای یک آزادراه در حوزه‌های مختلفی هزینه می‌شود، گفت: ۷۵ درصد از درآمدهای یک مسیر آزادراهی برای بازگشت سرمایه در نظر گرفته خواهد شد، ۱۰ درصد آن هزینه بهره‌برداری یعنی همان فرآیند دریافت و پرداخت عوارضی است که سال‌های سال ادامه دارد و ۱۵ درصد دیگر نیز باید صرف نگهداری از آن آزادراه شود.

عوارض آزادراهی تا پایان امسال الکترونیکی می‌شود

مدیر کل دفتر نظارت بر بهره‌برداری از آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور درباره الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی گفت: کمکی که به سرمایه‌گذاران کرده‌ایم این است که در پی مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به همه سرمایه‌گذاران اعلام کرده‌ایم، تا پایان امسال سیستم عوارض الکترونیکی را باید در آزادراه‌های خود فعال کنند تا از این طریق نتنها مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا اجرایی شود بلکه هزینه بهره‌برداری حذف شده و می‌تواند در جای دیگری مانند نگهداری صرف شود.

وی ادامه داد: همه سرمایه‌گذاران از الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی استقبال کرده‌اند چرا که اجرای این طرح به بازگشت سریعتر و کیفیت بهتر آزادراها می‌تواند کمک کند. بنابراین اجرای طرح الکترونیکی شدن را تسریع کرده‌ایم.

لینک کوتاه: asriran.com/003Cee

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان راهداری آزادراه های کشور عوارض آزادراهی سازمان راهداری الکترونیکی شدن تا پایان امسال عوارض آزادراه بازگشت سرمایه سرمایه گذاران بهره برداری آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه