Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@08:49:17 GMT

کرونا به عروق خونی کودکان آسیب می‌رساند

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۸۴۴۸

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد، کروناویروس در اکثر مواقع به عروق خونی کودکان آسیب می‌رساند و عوارض ناشی از این عفونت در دهه‌های بعدی زندگی آنان مشاهده خواهد شد.

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از از وبسایت «chop.edu»، محققان دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا دریافتند کروناویروس در اکثر مواقع به عروق خونی کودکان آسیب می‌رساند و عوارض ناشی از این عفونت در دهه‌های بعدی زندگی آنان مشاهده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان این بررسی، عواقب آسیب ابتلا به کرونا در کودکان ممکن است پس از سال‌ها ظاهر شود.

پژوهشگران، نشانگر بیولوژیکی مرتبط با آسیب عروق خونی را در کلیه کودکان مبتلا به «SARS-CoV-2» صرف نظر از شدت بیماری دریافتند؛ آنها تأکید می‌کنند، اگرچه اکثر کودکان مبتلا به عفونت کروناویروس دچار نوع خفیف بیماری می شوند اما تهدید جدی برای سلامت این گروه از کودکان در آینده وجود دارد.

محققان در بیمارستان کودکان فیلادلفیا سطح بالایی از نشانگر زیستی مرتبط با آسیب رگ‌های خونی را در کودکان مبتلا به عفونت «SARS-CoV-2» کشف کرده‌اند، حتی اگر کودکان علائم حداقلی ابتلا به کووید 19 را داشته باشند یا هیچ علائمی نداشته باشند.

آنها همچنین دریافتند، درصد زیادی از کودکان مبتلا به این عفونت از معیارهای بالینی و تشخیصی میکروآنژیوپاتی ترومبوتیک (TMA) برخوردارند. «TMA» توصیف کننده یک وضعیت بالینی پاتولوژیک است که طی آن تجمع فیبرین و پلاکت در عروق کوچک،همراه با کاهش کارکرد اندام‌ها و کم خونی مشاهده می‌شود.

همچنین آسیب به عروق خونی می تواند با افزایش ریسک بیماری هایی نظیر فشارخون بالا، آسیب به کلیه ها یا بیماری قلبی عروقی همراه باشد.

برچسب ها: کرونا ، کودکان ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LSt

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا کودکان بازارنیوز کودکان مبتلا عروق خونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۸۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس