Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: پس از گذشت ۲ هفته شاهد آشکار شدن نتایج بی‌توجهی به محدودیت‌های شب یلدا و افزایش آمار بستری‌شدگان در گیلان هستیم. - اخبار استانها -

 آبتین حیدرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اظهار داشت: افراد با داشتن هرگونه علائمی از بیماری‌های سرماخوردگی، آنفولانزا و یا کرونا اعم از آبریزش بینی، عطسه، سرفه، تب و لرز و تنگی نفس باید به مراکز 24 و یا 16 ساعته کرونا مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: در این مراکز پزشکان با بررسی علائم بیمار تشخیص می‌دهند که فرد مبتلا به کدام یک از بیماری‌های مذکور بوده و متناسب با آن، درمان سرپایی را انجام می‌دهند؛ علاوه بر تعداد بستری‌شدگان در روز، تعداد زیادی از افراد به شکل سرپایی درمان می‌شوند.

حیدرزاده با بیان اینکه هر چه بیماری در مراحل اولیه شناسایی شود احتمال افزایش آن به‌سمت بیماری‌های وخیم‌تر کم‌تر است گفت: شهروندان با بروز هر یک از علائم مذکور به مراکز 24 و یا 16 ساعته مراجعه کنند تا از وخیم شدن بیماری و بستری‌شدن در بیمارستان جلوگیری شود.

استاندار گیلان: افراد بالای 63 سال مجدداً پایش کرونایی می‌شوندبحران کرونا 1500 میلیارد تومان به تأسیسات گردشگری استان گیلان خسارت وارد کردتاز‌ه‌ترین وضعیت کووید 19 در استان گیلان| 11 شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند / پروتکل‌ها را جدی بگیرید+ جدول

وی تصریح کرد: بی‌توجهی به درخواست‌های مکرر ما در جهت رعایت محدودیت‌ها در شب یلدا اکنون پس از گذشت 2 هفته نتایجش را بروز داده و شاهد بالارفتن آمار بستری‌شدگان هستیم؛ قطعاً افزایش‌های این هفته به‌دلیل بی‌توجهی بعضی از شهروندان در شب یلدا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: طرح شهید سلیمانی در شهرستان‌های کوچک استان گیلان بیش‌از 98 درصد اجرا شده و تقریباً رو به پایان است لذا زمان این طرح برای شهرستان‌های رشت و لاهیجان به مدت یک هفته  تمدید شد.

حیدرزاده گفت: در 24 ساعت گذشته تعداد 107 بستری انجام شده و در کل بیمارستان‌های استان نیز 460 نفر بستری هستند که از این تعداد 100 نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

انتهای پیام/614/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بستری شدگان بی توجهی شب یلدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.
معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.
جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.
این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • آمار فاجعه بار: کاش ستاره بارسا برنمی‌گشت!
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور