Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم گفت: اخلاص و مجاهدت در تولید اندیشه دینی از ویژگی های بارز مرحوم علامه مصباح یزدی بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد حسن نبوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن تسلیت ارتحال آیت الله مصباح یزدی اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری در پیامشان به همین مناسبت فرمودند، مرحوم علامه مصباح یزدی، عالم ربانی و فقیه و حکیم مجاهدی بودند که در مسیر تولید اندیشه دینی به مجاهدت علمی پرداخته و شاگردان ممتاز بسیاری تربیت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه افزود: ایشان حقیقتاً در دوران حیات مبارک خود، طلایه دار مبارزه با انحرافات فکری و عقیدتی و به خصوص مقابله با جریانی بود که به دنبال ارایه و ترویج تز" اسلام منهای روحانیت" در دوران قبل و حتی بعد از انقلاب بود.

 

وی گفت: از جمله ویژگی های بسیار بارز آن عالم فقید و مجاهد انقلابی، اخلاص و کار برای رضای خدا بود و این که آنجایی که تکلیف خود را می شناخت به درستی به آن عمل می کرد و از هجمه ها و فشارها و طعنه ها و تخریب ها واهمه ای نداشت.

 

این استاد و محقق حوزه علمیه قم همچنین خاطرنشان کرد: راهی که علامه مصباح و دیگر بزرگان برای ما گشودند، الگویی است برای همه طلاب و فضلای حوزوی و حتی دانشجویان و چهره های فرهیخته دانشگاهی و به طور کلی همه کسانی که دل در گرو حق و حقیقت دارند و می خواهند در مسیر کسب رضای الهی، برای آگاهی و بصیرت جامعه، قدمی بردارند.

 

وی افزود: مرحوم آیت الله مصباح، زبان گویای اسلام و شیعه بود و در راستای پاسخ به سوالات و شبهات از هیچ کوششی فروگذار نمی کرد، کما این که با تأسیس موسسه امام خمینی(ره) و پیشتر از آن موسسه در راه حق و نیز دفتر همکاری های حوزه و دانشگاه که بعدها به نام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه معروف شد، همواره در این جهت تلاش می نمود و در آینده نیز قطعاً از ثمرات و برکات مجاهدت علمی ایشان و شاگردانشان بهره ها خواهیم بُرد.

پایان پیام/414

منبع: شبستان

کلیدواژه: آیت الله محمدتقی مصباح یزدی حجت الاسلام نبوی آیت الله مصباح یزدی علامه مصباح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • تصاویری متفاوت از سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • وضعیت منـزل سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش را ببینید | تصویـر
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش + تصاویر
  • تصاویری از حال و هوای منزل سیدحسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • بررسی ابعاد سیاسی علامه سیدمحمد باقر درچه‌ای/ یک کنش‌گری سیاسی با شاگردپروری