Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ غلامحسین محمدی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با اشاره به آغاز مصاحبه گزینش دستیاران مدیران شهرداری که طی این هفته انجام می‌شود، توضیح داد: انتخاب دستیار مدیران شهرداری از طریق فراخوان عمومی و برگزاری آزمون و مصاحبه علمی و فنی از میان کارکنان شهرداری و عموم شهروندان واجد شرایط در فضایی منصفانه و رقابتی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استخدام نیرو از طریق فراخوان عمومی در شهرداری تهران طی بیست سال گذشته بی‌سابقه است، گفت: برای نخستین بار استخدام از طریق فراخوان عمومی برای رعایت حقوق عامه و با هماهنگی و مجوز سازمان امور استخدامی انجام شده است و این اقدام مبتنی بر شعار تهران شهری برای همه و ضامن عدالت اجتماعی است و فرآیند جذب کاملاً شفاف زیر نظر شورای راهبری آزمون و نهادهای نظارتی در حال انجام است.

به گفته مشاور شهردار تهران؛ بخشی از نیروهای موجود شهرداری در سالیان طولانی لزوماً بر اساس مطالعات تخصصی جذب نشدند و در این دوره مدیریت شهری نیز تنها بنا به ضرورت و در پست‌های مدیریتی تعداد محدودی از افراد استخدام شده‌اند.

وی ادامه داد: در نتیجه در بخش‌های تخصصی و مدیریتی شهرداری تهران فقدان و کمبود نیرو احساس می‌شود. ضمن اینکه تعداد افراد بازنشسته و کسانی که در آستانه بازنشستگی یا خرید خدمت هستند، هم در حال افزایش است. با توجه به این نکات تصمیم گرفته شد که نیروی جوان متخصص با شرایط خاص علمی و تجربی و به تعداد محدودی از طریق فراخوان عمومی برای رعایت حقوق عامه و بسط عدالت اجتماعی و با هماهنگی و مجوز سازمان امور استخدامی انتخاب شوند.

مشاور شهردار تهران با بیان اینکه این آزمون با همکاری نهادهای فنی ذیربط برگزار شد، گفت: همه افرادی که شرایط ورود به این رقابت را داشتند پس از اطلاع رسانی خوب و شفاف در آزمون استاندارد علمی شرکت کردند و پس از اعلام رسمی افراد به تعداد سه برابر ظرفیت (بیش از ۷۰۰ نفر) و سنجش صلاحیت‌های فکری و تجربی، اکنون با انتخاب اولویت‌های کاری خود با شفافیت به معاونت‌ها و سازمان‌های ذیربط در شهرداری برای مصاحبه نهایی معرفی شده‌اند.

آنطور که محمدی گفته است: در مشارکت عموم افراد در مرحله اول به جز شرایط عمومی فرآیند استخدام هیچ محدودیتی برقرار نبوده و اکنون نیز همه افراد واجد صلاحیت بنا به حقوق مکتسبه می‌توانند در فرآیند گزینش، توانمندیهای خود را ارائه و در نهایت بنا به امتیازبندی و تشخیص دستگاه‌های ذیربط شهرداری استخدام شوند. این فرآیند کاملاً شفاف و بدون هیچ‌گونه سو استفاده زیر نظر شورای راهبری آزمون و نهادهای نظارتی در حال انجام است.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، با توضیح اینکه مطابق با برنامه سوم توسعه شهر تهران و بودجه سالانه، شهرداری اجازه دارد به میزان ۵۰ درصد افراد بازنشسته شده، نیرو جذب کند، افزود: شهرداری در سه سال گذشته جذب نیروی محدودی داشت، به طوری که در سال ۱۳۹۶ تعداد کارکنان شهرداری تهران بیش از ۶۵ هزار نفر بود که اکنون به نزدیک ۶۰ هزار نفر رسیده است. شهرداری برای نوسازی سازمانی به ازای بازنشسته شدن نیروهای قدیمی می‌تواند جذب نیرو داشته باشد، اما تعداد افرادی که از این طریق انتخاب می‌شوند، بسیار محدود و در یک پروتکل‌های مشخص و دقیق است که در مقایسه با رویه‌های گذشته می‌توان از آن به عنوان نقطه برتری دوران فعلی یاد کرد.

مشاور شهردار تهران با تاکید بر جوان گرانی و ضرورت افزایش نیروهای جوان بیان کرد: هرم سنی پرسنل شهرداری در حال نیل به میانسالی است که با این اقدامات امید داریم نیروهای جوان متخصص با درخشش خود ضامن روزآمدی سازمان باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1086519 برچسب‌ها غلامحسین محمدی شهرداری تهران استخدام

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: غلامحسین محمدی شهرداری تهران استخدام طریق فراخوان عمومی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با تاکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولید کنندگان داخلی اتوبوس تقریبا خط تولید را نیمه تعطیل یا تعطیل کنند، اظهار کرد: در سالجاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شدگفت: مجموعا اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوس ها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • تشریح اقدامات پلیس فتا درمورد کنکور/ بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه تبلیغ فروش سوالات کنکور/ ۲۰ نفر دستگیر شدند
  • تشریح اقدامات پلیس فتا درمورد کنکور/ بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری
  • بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری + جزئیات | شناسایی ۳۰۰ فقره تارنمای فعال در این زمینه
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال