Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان جدیدترین عارضه ابتلا به کرونا در کودکان را کشف کرده‌اند که در دهه‌های بعدی زندگی آن‌ها ظاهر خواهد شد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، نتایج یک تحقیق نشان می دهد که ویروس کرونا در بیشتر مواقع به عروق خونی کودکان آسیب می رساند و عوارض ناشی از این عفونت در دهه های بعدی زندگی آنان مشاهده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران، نشانگر بیولوژیکی مرتبط با آسیب عروق خونی را در کلیه کودکان مبتلا به «SARS-CoV-۲» صرف نظر از شدت بیماری یافتند. آن‌ها تأکید می‌کنند، اگرچه بیشتر کودکان مبتلا به کرونا دچار نوع خفیف بیماری می‌شوند، اما تهدید جدی برای سلامت این گروه از کودکان در آینده وجود دارد. آسیب به عروق خونی می‌تواند با افزایش ریسک بیماری‌هایی نظیر فشارخون بالا، آسیب به کلیه‌ها یا بیماری قلبی- عروقی همراه باشد.

محققان در بیمارستان کودکان فیلادلفیا سطح بالایی از نشانگر زیستی مرتبط با آسیب رگ‌های خونی را در کودکان مبتلا به عفونت «SARS-CoV-۲» کشف کرده‌اند، حتی اگر کودکان علائم حداقلی ابتلا به کووید ۱۹ را داشته باشند یا هیچ علائمی نداشته باشند.

درصد زیادی از کودکان مبتلا به این عفونت از معیار‌های بالینی و تشخیصی میکروآنژیوپاتی ترومبوتیک (TMA) برخوردارند. «TMA» یک وضعیت بالینی پاتولوژیک است که طی آن تجمع فیبرین و پلاکت در عروق کوچک، همراه با کاهش کارکرد اندام‌ها و کم خونی مشاهده می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ابتلا به کرونا کرونا در کودکان علایم کرونا در کودکان کودکان مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت