Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از سرمایه گذاران در حوزه اقامتگاههای بوم گردی فردوس ظهر سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات بخش گردشگری این شهرستان گفت: علیرغم شرایط کرونایی تا کنون هیچ بانکی نسبت به استمهال تسهیلات گردشگری اقدام نکرده و اداره های دولتی به علت بدهی انشعابات به ما اخطار قطع داده اند.

مجید اسماعیلی تاکید کرد: عملاً تا کنون هیچگونه حمایتی از صنعت گردشگری در شرایط رکود این صنعت انجام نشده است و حتی ۱۵ میلیون تومان مواد اولیه اینجانب که تاریخ مصرف آنها گذشته بود نابود و دچار خسارات فراوانی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبیلی مقدم مدیر عامل آبگرم فردوس نیز گفت: متاسفانه بانکها بر قوانین خود پافشار می کنند و با توجه به اینکه مجموعه آب درمانی فردوس مشمول بخشودگی مالیاتی می شود ولی ۴ سال شده علیرغم پیگیریها فراوان این موضوع به نتیجه ای نرسیده است.

در ادامه سایر فعالان گردشگری فردوس به بیان مشکلات خویش پرداختند که: همکاری نکردن بانکها، لزوم محاسبه بیمه گردشگری به صورت صنعتی، اختصاص یارانه حمایتی به واحدهای گردشگری که مجبور به تعدیل کارگران خود شده اند و کمک میراث فرهنگی به بحث تبلیغات گردشگری از مهمترین محورهای این مشکلات بود.

همچنین بهسازی مسیرهای دسترسی به اقامتگاههای گردشگری، لزوم توجه بیشتر به محله تاریخی شهر تون که به دامداری تبدیل شده است وهمکاری نکردن منابع طبیعی و محیط زیست از دیگر مشکلاتی بود که در این جلسه مطرح شد.

در ادامه تعدادی دیگر از صاحبان اماکن گردشگری، برخی از مشکلات خود را مطرح کردند که از مهمترین خواسته های آنان میتوان از عدم اجرای برخی مصوبات و دستورالعملهای حمایتی بعد از کرونا، عدم امهال اقساط وامهای دریافتی توسط برخی بانکها تاکنون، مشکل در پرداخت قبوض برق و آب و گاز، نقص در اجرای معافیت های مالیاتی، سختگیری بانک‌ها در اجرای بخش نامه های حمایتی با توجه به دستورالعمل‌های داخلی بانک بخصوص در قبول اسناد ضمانت و وصول مطالبات و همچنین کمبود نیروی کار با توجه به شرایط فعلی نام برد.

آنچه فعالان گردشگری از برخی مدیران دستگاههای دولتی درخواست داشتند این بود که اگرهمکاری نمی کنند حداقل سنگ اندازی نکنند.

مضاعف شدن مشکلات با عملکرد جزیره ای برخی مدیران

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: شیوع ویروس کرونا واقعاً صنعت گردشگری را با رکود مواجه کرده و جزیره ای عمل کردن برخی مدیران نیز باعث شده این مشکلات مضاعف شود.

حسن رمضانی توسعه آینده فردوس را در گرو رونق صنعت گردشگری دانست و به صورت موکد به رئیس میراث فرهنگی فردوس دستور داد با هماهنگی فرمانداری شخصاً به بانکها مراجعه و علت همکاری نکردن آنها را جویا و چنانچه در شهرستان مرتفع نگردید به استان ارجاع تا بررسی و حل شود.

وی تاکید کرد: بر اساس دستور العمل ابلاغی هیچ بانک، نهاد و اداره ای حق قطع انشعابات و یا دریافت بدهی تسهیلات بانکی معوق گردشگری را تا پایان سال ۹۹ ندارند و چنانچه پیامک و یا اخطار نیز صادر شود خلاف و به آنها عمل نشود.

رمضانی درخصوص کمک به تبلیغات صنعت گردشگری نیز گفت: از دو سال قبل یک درصد از اعتبارات را برای تبلیغات به صدا و سیما می دهیم که با توجه به جایگاه ویژه فردوس در گردشگری استان، این موضوع در تبلیغات درنظر گرفته خواهد شد.

وی در خصوص مشکلاتی که دامداریها برای شهر تاریخی تون ایجاد کرده است، گفت: شهرک دامداری در حال ساخت است و پس از تامین آب این مجتمع، تمام دامها باید از این محله تاریخی خارج شوند.

در دست اجرا بودن ۱۲ طرح گردشگری در فردوس

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان فردوس با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری و سرمایه گذاری و تسهیلات پرداختی به متقاضیان سرمایه گذاری خواستار همکاری همه دستگاههای اجرایی به منظور رفع مشکلات سرمایه گذاران و توسعه و رونق صنعت گردشگری شهرستان فردوس شد.

روح الله صداقت طالبی اظهار کرد: برای توسعه هرچه بیشتر شهرستان در تمامی بخش ها به توجه و تخصیص بودجه و اعتبار بیشتر به بخش گردشگری و صنایع دستی نیاز است که امیدواریم با حمایت فرماندار این امر محقق شود.

وی همچنین افزود: در حال حاضر شهرستان فردوس دارای ۳۰ واحد گردشگری فعال و تعداد ۱۲ طرح گردشگری در زمینه های بوم گردی، سفره خانه سنتی، مجتمع گردشگری، مهمانپذیر و غیره با میزان سرمایه گذاری حدود ۱۷ میلیارد تومان در سطح شهرستان در حال ساخت است که فرایند اجرایی آنها از پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد برخوردار است.

وی اضافه کرد: امید است با همکاری بخش خصوصی تا پایان دولت دوازدهم این طرحها که بصورت مستقیم ۵۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت به بهره برداری برسد.

کد خبر 5114975

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی خراسان جنوبی فردوس حسن رمضانی قاسم سلیمانی آیت الله مصباح یزدی اولین سالگرد شهادت حاج قاسم ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا آلودگی هوا گرگان عکس استانها جبهه مقاومت بوشهر شهرستان کرج شهرکرد صنعت گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • میمند شهر ملی شیشه گری