Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار زرندیه گفت: اشتغالزایی و تامین درآمد پایدار راهبرد اصلی طرح توسعه مشاغل خانگی با تاکید بر شکوفایی هنر و خلاقیت هر چه بیشتر بویژه در میان بانوان است.

سیامک سلیمانی ﻓﺮﻣﺎﻧﺪاﺭ ﺯﺭﻧﺪﻳﻪ در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بر ضرورت افزایش سهم مشاغل خانگی توسعه یافته در اقتصاد شهرستان تاکید کرد و افزود: ایجاد اشتغال پایدار منوط به اتصال پایدار صاحبان مشاغل خانگی به شبکه عرضه کالا در بازار خواهد بود و ﻃﺮﺡ ﻣﻠﻲ ﻣﺸﺎﻏﻞ ﺧﺎﻧﮕﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﻭﺯاﺭﺕ ﺗﻌﺎﻭﻥ ﻛﺎﺭ و ﺭﻓﻊ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ و ﺗﺴﻬﻴﻠﮕﺮﻱ ﺟﻬﺎﺩﺩاﻧﺸﮕﺎﻫﻲ در حال اجراست کمک خواهد کرد تا ضمن توانمندی صاحبان مشاغل خانگی، پروسه اتصال به شبکه بازار تسهیل و با توسعه رشته‌های نوین به معرفی ظرفیت‌های شهرستان و تبدیل آن به برندهای ملی پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه با ورود جهاددانشگاهی به عنوان تسهیل‌گر، بستر توسعه طرح ﻣﻠﻲ ﺗﻮﺳﻌﻪ مشاغل خانگی فراهم خواهد شد، افزود: جهادانشگاهی کارنامه درخشانی در حوزه‌های گوناگون علمی، تحقیقاتی، دانش بنیان، اقتصادی و ... داشته است و قطعا توانمندی این نهاد انقلابی منجر به فراهم شدن بستر توسعه این طرح ملی خواهد شد.

فرماندار زرندیه تصریح کرد: تعامل بین بخشی دستگاه‌های اجرایی با بخش خصوصی دخیل در اجرای طرح و ارائه خدمات آموزش و مشاوره حضوری و غیرحضوری به متقاضیان مشاغل خانگی برای اتصال به بازار موضوع مهمی است که در این طرح دنبال می‌شود.

وی به ظرفیت بالای شهرستان زرندیه در حوزه صنعتی و تولیدی اشاره کرد و گفت: فعالیت شهرک‌های صنعتی مامونیه، زاویه و پرندک و نیز تعداد قابل توجه کارگاه‌های کوچک و بزرگ، ظرفیت بالای صنعتی و تولیدی این شهرستان در مجاورت پایتخت کشور را در کنار مزیت‌های کشاورزی رقم زده است که می‌تواند زمینه توسعه مشاغل خانگی را با بهره‌گیری از تجارب مدیران کارآفرین و خلاق که سرمایه‌گذاری‌های صنعتی بزرگی را در شهرستان ایجاد کردند، فراهم کند.

سلیمانی از اعلام آمادگی مجموعه شهرستان برای اجرای این طرح خبر داد و افزود: از هرگونه طرحی که منجر به تقویت اقتصاد خانوار شده و معیشت مردم را بهبود بخشد تمام قد حمایت خواهیم کرد و معتقدیم که طرح ملی ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺸﺎﻏﻞ ﺧﺎﻧﮕﻲ به عنوان یک طرح زودبازده قطعا می‌تواند رفاه نسبی را با ایجاد فرصت اشتغال خانگی در بین خانواده‌ها ایجاد کند.

وی با اشاره به پتانسیل علمی و نگاه جهادی مجموعه جهاددانشگاهی گفت: از مجموعه جهاددانشگاهی انتظار می‌رود تا با پشتوانه علمی و تفکر جهادی خود به گونه‌ای عمل کند که با تسهیل‌گری در اجرای این طرح، بخش اعظمی از جامعه هدف تحت پوشش این طرح ملی قرار گیرند و از همه ظرفیت‌های مغفول شهرستان زرندیه در هرچه بهتر اجرایی شدن این طرح بهره برداری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی فرمانداري زرنديه استانی اقتصادی اشتغال استانی شهرستانها مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک 1402 شاهد حضور پررنگ سفیران و مقامات بین المللی از کشورهای مختلف بود.
از این بین می توان دکتر موسوی مدیر کل اداره امور مرزی و حقوقی وزارت امور خارجه، هماهنگ کننده امور دانشگاهی سفارت فرانسه، سفیرکشور بولیوی، مشاور نظامی سفارت ونزوئلا، ، دبیر دوم سفارت عراق، دبیر دوم سفارت هند، رایزن عمرانی سفارت کره جنوبی و وزیرمختار سفارت اندونزی و نمایندگان سفارت آفریقای جنوبی را نام برد.
تکین حسنو، رییس کمیته توسعه پایدار سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) و سرپرست ریاست کمیته انرژی، معدن محیط زیست اکو، نورلان داریمو، برنامه ریز و هماهنگ کننده کمیته ژئوماتیک اکو، معاون کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار اکو، دکتر محقق، هماهنگ کننده ارشد مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) نیز از حاضرین در همایش بودند و همچنین از بخش های مختلف نمایشگاه نیز بازدید کردند.تا از نزدیک با توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی آشنا شوند.
شایان ذکر است سازمان نقشه برداری کشور در راستای صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورها، گام های مؤثری برداشته که از آن جمله می توان به انعقاد تفاهم نامه همکاری با جمهوری تاجیکستان و بررسی صدور خدمات فنی مهندسی به کشور ترکمنستان اشاره کرد، برای تحقق این مهم؛ اقدامات بین المللی جهت توسعه تعاملات برون مرزی به انجام رسانده است. گفتنی است سازمان نقشه برداری کشور در جوامع بین المللی حضور چشمگیری دارد . این سازمان عضو کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار (اکو) و عضو کمیته معدن، انرژی و محیط زیست سازمان همکاری های اقتصادی (اکو)، عضو هیئت رئیسه و رییس کارگروه کارگروه تلفیق داده های مکانی و آماری کمیته جهانی سازمان ملل متحد در مدیریت جهانی اطلاعات مکانی آسیا و اقیانوسیه (UNGGIM-AP) و تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) می باشد.

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند