Web Analytics Made Easy - Statcounter

برند "مارک و اسپنسر" به عنوان خرده فروشی پوشاک بریتانیایی از"فراخوان به عمل" نقض حقوق بشر اقلیت اویغور در ناحیه خودمختار و مسلمان‌نشین"سین‌کیانگ" چین حمایت و آن را امضا کرد.

به گزارش عصرایران، "فراخوان به عمل" که به‌طور خلاصه با حروف اختصاری CTA نمایش داده می‌شود یکی از ابزارهای لاینفک برای افرادی است که در فکر تدوین استراتژی‌های مؤثر و تاثیرگذار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شواهد به دست آمده در ماه گذشته نشان داد که چین صدها هزار نفر از مسلمانان اویغور و دیگر اقلیت‌های دینی را وادار به کار سخت و یدی در مزارع پنبه استان سین‌کیانگ در غرب این کشور می‌کند. نام قدیم استان سین‌کیانگ ترکستان شرقی است و بیشتر ساکنان این استان را اویغورهای مسلمانِ ترک‌تبار تشکیل می‌دهند.

کشاورزان در حال برداشت محصول پنبه در 21 اکتبر سال 2019 در مزارع پنبه استان سین‌کیانگ چین/ عکس: GETTY IMAGES

گزارش ماه گذشته بی‌بی‌سی در مورد کار اجباری اویغورها در مزارع پنبه سین‌کیانگ فشار بر خرده‌فروشان لباس را برای حذف پنبه سین‌کیانگ از زنجیره تولید افزایش داده است.

برند "مارک و اسپنسر" (M&S) سالانه بیش از 40 هزار تن پنبه را برای تولیدات خود از منابع مختلف تهیه می‌کند.

"فراخوان به عمل" جدید با ائتلاف سازمان‌های حقوق مدنی و اتحادیه‌های کارگری شکل گرفته و خواستار پایان سو استفاده از مردم اویغور است.

این ائتلاف اعلام کرد برندهایی که نخ، پنبه، پارچه و پوشاک خود را از منطقه سین‌کیانگ چین تامین می‌کنند، سود خود را با نقض قوانین حقوق بشر مانند بهره‌کشی اجباری از نیروی کار به دست می‌آورند.

"مارک و اسپنسر" در این باره گفت که این شرکت پنبه مورد نیاز خود را از طریق مشاغل معتبر "پنبه بهتر و خلاقانه" (BCI) به عنوان مراکز غیرانتفاعی و با تمرکز بر تولید پایدار تامین می‌کند.

"پنبه بهتر و خلاقانه" (BCI) حدود 9 ماه پیش فعالیت‌های خود در سین‌کیانگ را به حالت تعلیق درآورد و پس از آن، هیچ پنبه سین‌کیانگی وارد چرخه تامین و تولید محصولات برند "مارک و اسپنسر" نشده است.

با این حال شرکت تولید پوشاک "مارک و اسپنسر" گفت که امضای فراخوان و حمایت از آن برای تشویق دیگر شرکت‌ها و بررسی زنجیره تامین و تولید آنها لازم است.

"ریچارد پرایس" مدیرعامل بخش خانه و لباس شرکت "مارک و اسپنسر" در این باره گفت: زمانی که صحبت از تولید پوشاک براساس سیستم پایدار و وابسته به اخلاق می‌شود، ما با کار و تاثیرگذاری روی دیگران می‌توانیم به تغییر واقعی دست‌یابیم.

گروه ضد برده‌داری بین‌الملل (Anti-Slavery International) به عنوان یک نهاد غیردولتی از این اقدام استقبال کرده و سایر خرده‌فروشان را به پیروی از این روند تشویق می‌کند.

"یاسمین اوکانر" مدیرعامل سازمان گروه ضد برده‌داری بین‌الملل در این باره گفت: این "فراخوان به عمل" مسیر مشخصی را مطابق با  دستورالعمل‌های "سازمان ملل در زمینه تجارت و حقوق بشر" دنبال می‌کند و ما از سایر برندهای بزرگ می‌خواهیم تا در این زمینه از "مارک و اسپنسر" پیروی کرده و به این فراخوان متعهد شوند.

استان سین‌کیانگ چین حدود 20 درصد از پنبه جهان را تامین می‌کند.

تولید پنبه (با کار اجباری) تنها موضوع حقوق بشری در استان سین‌کیانگ به شمار نمی‌آید.

پیش از این مشخص شده است که بیش از یک میلیون نفر از اقلیت‌های مسلمان اویغور و دیگر اقلیت‌های این ناحیه به صورت اجباری در اردوگاه‌های استان سین کیانگ زندگی می‌کنند. بسیاری از آنها به صورت اجباری در کارخانه نساجی نزدیک به این اردوگاه‌ها مجبور به کار هستند.

چین مدت‌هاست که این ادعاها را رد کرده و این اردوگاه‌ها را "مراکز بازآموزی و آموزش حرفه ای" می‌خواندو  کارخانه‌ها را نیز بخشی از طرح عظیم "کاهش فقر" عنوان کرده است.

بیشتر بخوانید: دولت چین علیه مسلمانان این کشور: کار اجباری در مزارع پنبه (+عکس) انتقاد کانادا از رفتار چین علیه مسلمانان اویغور آسوشیتدپرس: عقیم‌سازی، راهکار چین برای کنترل جمعیت مسلمانان اویغور کار اجباری مسلمانان چینی برای "اپل"، "بی‌ام‌و" و "سونی" / اعزام 80 هزار اویغور به کارخانجات لینک کوتاه: asriran.com/003CmR

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مسلمانان اویغور حمایت استان سین کیانگ فراخوان به عمل مارک و اسپنسر مزارع پنبه کار اجباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • چه پوششی مناسب افرادیست که حساسیت فصلی دارند؟
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک