Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مسائل پیش رو سازمان ها و کسب‌وکارها، انتخاب اینترنت مناسب برای انجام فعالیت‌های آن‌ها است. چه نوع اینترنتی؟ با چه سرعتی؟ برای چه کاری؟ برای چند کاربر؟ و ... پاسخ به این قبیل سوالات گام اول تصمیم گیری درباره خرید اینترنت سازمانی است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسیاتک، در این‌ میان، شاید تصمیم‌گیری درباره استفاده از اینترنت پهنای باند اختصاصی یا اشتراکی مهم‌ترین و اثرگذارترین مرحله باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از اینترنت اختصاصی نسبت به اینترنت اشتراکی برای سازمان‌ها و شرکت ها، گزینه مناسب تری است. در ادامه پنچ دلیل اصلی تمایز و مزیت اینترنت پهنای‌ باند اختصاصی را مرور خواهیم کرد.

۱. تضمین پایداری سرعت

زمانی که برای شرکت خود اقدام به خرید اینترنت اختصاصی(DIA) می کنید، تمامی پهنای باند خریداری شده به شما اختصاص می‌یابد. بطور مثال هنگامی که شما پهنای باند ۵۰مگابیت برثانیه را خریداری می‌کنید، دقیقا همان ۵۰ مگ به شما ارائه خواهد شد.

اما هنگام خرید پهنای باند اشتراکی، در واقع بالاترین میزان سرعتی که ممکن است در طول شبانه روز دریافت کنید را خریداری کرده‌اید. به این معنی که احتمالا سرعت دریافتی شما در بسیاری از ساعات شبانه روز، به‌خصوص در ساعات پیک مصرف، پایین‌تر از پهنای‌باند خریداری شده است.

۲. برابری سرعت آپلود و دانلود

شرکت‌هایی که پرسنل دورکار دارند، از اپلیکیشن ها و خدمات ابری استفاده می‌کنند، سیستم تلفن آنها VoIP است، جلسات متعدد ویدئو کنفرانسی دارند و ... نیاز مبرم به سرعت آپلود بالا دارند. نیاز آن‌ها با استفاده از اینترنت پهنای باند اختصاصی برطرف می‌شود، زیرا در پهنای‌باند اختصاصی سرعت آپلود و دانلود یکسان است

. مانند مثال قبل، اگر یک سازمان اینترنت اختصاصی با پهنای باند ۵۰ مگابیت برثانیه را خریداری کرده باشد، سرعت آپلود نیز برابر ۵۰ مگ است و توسط شرکت ارائه دهنده تضمین می گردد. ‌

۳. توان عملیاتی مطلوب

حتما برای شما هم پیش آمده که سرعت اینترنت مورد استفاده و آنچه در هنگام استفاده از اینترنت تجربه می کنید، سرعت پایینی باشد اما هنگام گرفتن تست سرعت، باعددی بالا، که نشانگر پهنای باند بالا است مواجه شوید؟!

برای برطرف کردن نیاز شما به یک اینترنت حرفه‌ای، صرفا پهنای باند بالا کافی نیست. اینترنت شما باید توان علمیاتی بالایی نیز داشته باشد. این نوع مشکلات در زمان استفاده از پهنای باند اختصاصی به حداقل می‌رسد.

۴. توافق نامه سطح خدمات (SLA)

استفاده از اپلیکیشن ها و خدمات بلادرنگ (Real Time )، مانند VoIP، ویدئو کنفرانس و ... به اینترنتی با پایین‌ترین میزان تاخیر(پینگ)، پکت لاست و جیتر نیاز دارد. هنگام خرید و استفاده از پهنای باند اختصاصی، شرکت ارائه‌دهنده باید پایین بودن این موارد را در قالب توافق نامه سطح خدمات (SLA) تضمین نماید.

برای مثال SLA شرکت انتقال داده های آسیاتک برای مشتریان پهنای باند اختصاصی خود، ۹۹% تا ۹۹.۹% است. یعنی این شرکت تضمین می‌کند در ۹۹% یا ۹۹.۹% (بسته به بستر دریافت پهنای باند) از زمان استفاده شما از اینترنت پهنای‌باند اختصاصی، مشکل قطعی و کندی سرعت یا افزایش پینگ و جیتر را نخواهید داشت. این میزان بالاترین سطح کیفیت خدمات در کشور است.

۵. پشتیبانی سریع و اختصاصی

سازمان‌ها، با توجه به نیازها و ضرورت های خود اقدام به خرید اینترنت اختصاصی می‌کنند. همین ضرورت‌ها و حساسیت فعالیت آنها نیز موجب می‌گردد، تا برای رفع مشکلات احتمالی سرویس خود، نیاز به پشتیبانی اختصاصی داشته باشند که در هر ۲۴ ساعت از شبانه روز و فوری، نسبت به خواسته‌ها و برطرف کردن مشکلات پاسخگو باشند.

به طور مثال در شرکت انتقال داده های آسیاتک، مشتریان سرویس اینترنت پهنای باند اختصاصی از پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته برخوردارند. در صورت بروز هرگونه مشکل، درخواست‌های پشتیبانی مشتریان با بالاترین اولویت و سرعت رسیدگی می‌گردد.

شرکت انتقال داده های آسیاتک، برترین اپراتور ارائه دهنده خدمات ارتباطات ثابت، با پوشش سراسری در تمامی نقاط کشور، امکان استفاده از خدمات اینترنت پهنای باند اختصاصی را برای سازمان‌ها، شرکت‌ها و تمامی افرادی که برای فعالیت های خود نیاز به اینترنتی ویژه و پرسرعت دارند را فراهم نموده است.

آسیاتک در طرحی ویژه جهت همراهی و کاهش هزینه‌های کسب‌کار در شرایط کنونی، خدمات پهنای باند اختصاصی خود را با بالاترین سطح کیفیت و خدمات وبا ۱۵% تخفیف ویژه ارائه می‌دهد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۱۵۴۴ داخلی ۱۴۷۰ تماس حاصل نموده یا به صفحه اختصاصی این طرح مراجعه کنند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اینترنت پهنای باند اختصاصی اينترنت سرعت اینترنت اینترنت پهنای باند اختصاصی استفاده از اینترنت اینترنت اختصاصی سرعت آپلود سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۳۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شترداری رسته مزیت دار دامداری سازگار با اقلیم کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسینی، کارشناس و فعال حوزه شترداری در گفتگویی اختصاصی درباره ظرفیت پرورش شتر در کشور گفت: در ایران ۹۰ میلیون هکتار اراضی داریم که در مناطق خشک و نیمه خشک قرار دارند اراضی بیابانی و بسیاری از روستا‌های مناطق شرقی و نسبتا مرکزی ایران که در مناطقی قرار گرفتند که فضای بیابانی، ­خشک و نیمه خشک در آنها غالب است، رسته اکثر روستاییان هم در این مناطق رسته دامداری است و در اینها در حوزه دامی بیابانی ­که اخیرا رونق و مورد توجه قرار گرفته رسته مزیت دار پرورش شتر است.
وی افزود: زنجیره ارزش همان رسته مزیت دار که در آن مناطق می‌شود به عنوان یک شغل با درآمد کافی و پایدار به آن توجه کرد که با وضع آب و هوایی آنجا هم سازگار است بحث پرورش شتر است که چند سالی است این موضوع خیلی مورد توجه قرار گرفته که اگر قرار­باشد ما حوزه اشتغال روستایی و عشایری این مناطق را تقویت کنیم با این وضعیت آبی کشور و تغییر اقلیم که صورت گرفته ناچاریم برویم به شمت پرورش شتر ولی یکسری گلوگاه‌ها و محدودیت‌ها دارد که باید رفع بشود.
حسینی درباره جمعیت شتر در کشور اضافه کرد: ما در ایران در اوایل قرن ۱۳ در اوایل دهه ۱۳۰۰ تا ۱۳۱۰ حدودا یک میلیون نفر شتر در کشور داشتیم که موضوع صرفا استفاده از گوشت و شیر آن نبود عمدتا در جابجایی‌ها و انتقال مسافر به خصوص بحث انتقال عشایر و وسایل آنها بود­که کم کم با یکجانشینی، ­استفاده بیشتر­از اراضی و سیاست‌های شهرنشینی، یک میلیون نفر جمعیت شتر رفته رفته رسیده به ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار نفر شتر که جمعیت حال حاضر آن کشور است، اما از لحاظ­اقلیمی کشور ما این ظرفیت را دارد که این جمعیت شتر افزایش پیدا کند.
این کارشناس حوزه شترداری در مورد مزیت‌های پرورش شتر تصریح کرد: دام شتر در مقایسه با گاو‌های وارداتی که در ایران الان پرورش پیدا می‌کنند مثل گاو هولشتاین و گوسفند‌های وارداتی و به نسبت حتی بقیه دام‌های پرورشی، شتر چیز‌های را مصرف می‌کند که برای ما، ارزش افزوده و تولید گوشت و شیر می‌کند که آن دام‌ها نمی‌توانند، شتر با طی مسافت زیاد از گونه‌های خارشتر، ­اشنان و­سرخ گز گونه‌های مرتعی بیابان‌ها و اراضی ما استفاده می‌کند که اگر اینها تقویت بشوند علوفه و مرتع کاری بشود از همین ظرفیت علوفه‌های مرتعی ما می‌تواند تولید گوشت و شیر کند که این مهمترین مزیت شتر است که دام‌های دیگر امکان استفاده از این گونه‌های مرتعی و بیابانی را ندارند.
حسینی درباره پرورش شتر در دیگر کشور‌ها گفت: در دنیا شاید بگویم قوی‌ترین کشور‌هایی که در حوزه شترداری حالت صنعتی را تکمیل کردند و زنجیره ارزش شتر را ­کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس هستند اول امارات و­بعد قطر، ­عربستان و کویت است، بیشتر امارات و عربستان خوب کار کردند به خاطر اینکه در بحث‌های فرهنگی مصرف گوشت شتر و زنجیره کامل کار کردند صرفا روی مصرف گوشت کار نکردند، آمدند روی شیر و مزه‌های متفاوت آن کار کردند و فرآوری‌های مختلف از جمله پنیر، ­شیرخشک و بستی شیر شتر با طعم‌های مختلف و مسابقات شترسواری را دارند و سرمایه گذاری می‌کنند.
وی در پایان گفت: در ایران فعلا تمرکز زنجیره ارزش شتر صرفا روی گوشت است پرورش سنتی و صنعتی شتر بیشتر روی گوشت شتر است علت آن هم نبود بازار‌های هدف و کارگاه‌های فرآوری شیر و پشم شتر بوده است، چون این زنجیره ارزش شتر در گلوگاه‌ها سرمایه گذاری مناسب نشده و به بخش خصوصی برای مشارکت و­سرمایه گذاری، ­تسهیلات لازم داده نشده الان تا آن قسمت پرورش و قسمت مرتع در کشور کار می‌شود ولی مابقی که بحث فرآوری و به بازاررسانی است به نسبت کشور‌های عربی ضعیف‌تر هستیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • شترداری رسته مزیت دار دامداری سازگار با اقلیم کشور