Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اردستان گفت: حدود ۶۲ درصد بیکاران شهرستان که در سامانه اداره تعاون اردستان ثبت نام کردند دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.

محمدتقی کیانی، امروز (چهارشنبه-۱۷ دی) در کارگروه اشتغال شهرستان اردستان، اظهار کرد: بر اساس آمار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تاکنون ۶۱۲ نفر در سامانه این اداره ثبت نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این تعداد ۲۷۲ نفر خانم و ۳۴۰ نفر مرد هستند، افزود: حدود ۶۲ درصد از بیکاران شهرستان که در سامانه اداره تعاون ثبت نام کردند دارای تحصیلات دانشگاهی هستند. البته شاید آمار بیکاران شهرستان بیشتر از این آمار باشد.

به گزارش ایسنا، معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اردستان با بیان اینکه ۶۵ درصد تسهیلات تخصیصی اشتغال شهرستان توسط دستگاه های اجرایی اردستان جذب‌شده است، گفت: این اعتبارات می‌توانند سهمی در بهبود وضعیت اشتغال شهرستان ایفا کنند و دستگاه‌های اجرایی باید در فرصت باقی‌مانده وضعیت تعهد اشتغال خود را مشخص کنند.

کیانی نبود نیروی مهارت دیده کار در شهرستان را یک معضل عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه نیروی بیکار در شهرستان وجود دارد، ولی کارخانه های صنعتی حتی از کمبود نیروی ساده هم رنج می برند. فرهنگ کار در شهرستان اردستان ضعیف است و هنوز نگاه بسیاری از خانواده‌ها به استخدام دولتی و کار کارمندی است و متاسفانه این فرهنگ باعث یکسری عقب‌ماندگی‌ و مهاجرت شده است.

وی از دستگاه های فنی و حرفه ای و صمت شهرستان خواست تا تربیت نیروهای مهارت دیده و فنی را جز اهداف ادارات خود قرار دهند و گفت: البته باید قبول کرد که تربیت نیروی کار ماهر زمان بر است و کارخانه ها باید نیروهای ساده خود را برای مهارت آموزشی به مراکزی مانند فنی و حرفه ای معرفی کنند.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اردستان با بیان اینکه از مدیران و سرمایه گذاران کارخانه های صنعتی و واحدهای تولید می خواهیم نیروی انسانی خود را سرمایه واحد خود بدانند، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات به کارگیری نیروهای کار شهرستان این است که سرمایه گذارها برای نیروی کار خود ارزش چندانی قایل نیستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیکاری استانی شهرستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • برگزاری۱۶ یادواره شهدا در اردستان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت