Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:58:26 GMT

در وادی فرهنگ لشگری قدرتمند مهیا خواهیم کرد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۴۹۴۳

در وادی فرهنگ لشگری قدرتمند مهیا خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم تکریم حجت‌الاسلام جلالی و معارفه حجت‌الاسلام عزت زمانی معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی و معارفه جمعی از مشاوران رئیس این سازمان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس این سازمان، حامد فخری زاده فرزند شهید محسن فخری زاده و جمعی از مسئولان و فرهیختگان عرصه دین و فرهنگ کشور در سالن اجتماعات آستان امام‌زاده صالح تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بابیان اینکه خدمت به دین و انقلاب اسلامی توفیق می‌خواهد ابراز داشت: همواره باید تلاش کنیم تا مشکلات مردم و انقلاب را کاهش دهیم و در هر منصبی مفید باشیم همچنین معتقدم سالی یک‌بار مدیران ارشد سازمان تبلیغات اسلامی به‌اتفاق در محضر شهدا شرفیاب شوند و برای خدمت به مردم و انقلاب با آن‌ها تجدید میثاق کنند.

وی افزود: باید از زندگی شهدا درس بیاموزیم و همان‌طور که شهید فخری زاده خدمت کرد به‌صورت گمنام برای نظام و انقلاب مفید باشیم و پس از شهادت شرح خدمتمان عالم‌گیر شود یا اگر مانند سردار سلیمانی و آیت‌الله مصباح یزدی ناممان بر سر زبان‌ها می‌افتد؛ رفع مشکلات انقلاب و مردم در رأس امورمان باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان داشت: وظیفه بزرگی از خون شهدا به دوش ماست و برای محقق شدن خواسته‌های مقام معظم رهبری باید با تمام نیرو تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در محضر امام زمان (عج) عهد می‌کنیم که برای مقام معظم رهبری که حجت ایشان محسوب می‌شود در وادی فرهنگی با تأسی از شهید قاسم سلیمانی، لشگری قدرتمند مهیا کنیم.

علیرضا نادعلی مدیرکل حوزه ریاست سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه این مراسم ضمن گرامی داشت سالگرد شهید قاسم سلیمانی و چهلمین روز شهید فخری زاده با بیان مطالبی در مورد شخصیت وارسته و انقلابی آیت‌الله مصباح یزدی اظهار داشت: هدف از جمع شدن ما به بهانه تغییر سنگر برخی از عزیزان ما در سازمان تبلیغات اسلامی است و امروز برادران ما در موقعیت‌های جدیدی قرار می‌گیرند و انشا الله موج تازه‌ای از جهاد را آغاز خواهند کرد.

حجت‌الاسلام جلالی معاون سابق فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی افزود: امروز سازمان تبلیغات اسلامی یک سازمان پرتوان و شناخته‌شده است و جایگاه این سازمان به نقطه خوبی ارتقا یافته است و انشا الله خداوند زحمات همه دوستان ما را قبول کند.

حجت‌الاسلام عزت زمانی معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه این مراسم اذعان داشت: خداوند به برکت انقلاب اسلامی و نفس قدسی امام (ره) و امروز هم زیر سایه امام خامنه‌ای فرصتی به ما داد تا عالم دیگری را تجربه کنیم و مهم‌ترین مسئله زندگی ما، زیستن در بومی است که در آن حضرت امام (ره) راه رسیدن به عزت، تعالی و ظلم‌ستیزی را ایجاد کرد و مسیر را برای همه ما گشود و انشا الله ما هم با تمام توان خود در آن مسیر قدم برداریم.

وی با اشاره به فعالیت‌های گسترده حوزه معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی افزود: کارکنان این معاونت تلاش کردند تا این بخش را ارتقا دهند و ما هم تلاش می‌کنیم این مسیر را ادامه دهیم و تمام همت خود را برای هم‌افزایی تشکل‌های دینی مذهبی و نیروهای جهادی و فرهنگی متمرکز خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام عزت زمانی بیان داشت: با توجه به زیرساخت‌های معاونت فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی و ارتباط این معاونت با آحاد مردم و نهادهای دینی و مذهبی؛ شرایطی مهیا شده که با تلاش و همت، می‌توان به دستاوردهای مطلوبی دست‌یافت.

در بخش دیگری از این مراسم سید احمد عبودتیان دستیار ویژه رئیس سازمان به تشریح فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه خود اشاره کرد و خبر داد که بیش از ۴۰۰ شهرستان دارای ستاد مردمی هستند و در اوج کرونا بیش از ۱۱۰ یادواره مردمی در محلات گیلان برای حاج قاسم برگزار شده است.

در پایان این مراسم احکام چند تن از مشاوران رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ازجمله علی یکتا مشاور امور برنامه‌ریزی راهبردی، حجت‌الاسلام سید کمیل باقر زاده مشاور امور تبلیغی فرهنگی در جبهه مقاومت، سید احسان متولیان مشاور امور توسعه منابع پایدار و محمد هانی ایران‌منش مشاور در امور شبکه اندیشه‌ورزان انقلابی اعطا شد.

گفتنی است، حجت‌الاسلام رضا عزت زمانی متولد سال ۱۳۵۹ و دارای مدرک علمی سطح سه علوم حوزوی است. وی از سال ۹۷ به عنوان مدیرکل تبلیغات اسلامی قم فعالیت خود را در سازمان تبلیغات اسلامی آغاز کرد همچنین وی از سال ۱۳۸۹ عضو هیئت امنا، هیئت مدیره و مدیر عامل مؤسسه فرهنگی ولاء منتظر (عج) بوده است.

از دیگر سوابق وی می‌توان به مدیریت، مشاوره فرهنگی و سازماندهی جبهه فرهنگی و تبلیغی و تربیتی از سال ۱۳۷۵، ده سال مدیریت فرهنگی، ۴ سال مدیریت علوم حوزوی، تدوین مقالات علمی و همکاری و مدیریت تدوین طرح‌های فرهنگی و اسناد راهبردی به مدت ۱۵ سال، نظارت محتوایی و همکاری در چاپ و نشر بیش از ۵۰ کتاب در موضوعات انقلاب اسلامی، تبلیغ فردی و گروهی از سال ۱۳۷۸ تاکنون در شهرهای مختلف کشور (تهران، سیستان و بلوچستان، البرز، بوشهر و…)، سازماندهی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی در برخی مدارس علمیه قم به مدت ۵ سال اشاره کرد.

کد خبر 5116339

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری قاسم سلیمانی انقلاب اسلامی ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی محسن فخری زاده آیت الله مصباح یزدی سازمان تبلیغات اسلامی مقام معظم رهبری جبهه مقاومت علیرضا نادعلی انقلاب حجت الاسلام محمد قمی قاسم سلیمانی قرآن قرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی آیت الله مصباح یزدی عراق فعالیت های قرآنی حجت الاسلام محمد قمی سوریه انقلاب اسلامی ایران علامه طباطبایی ایالات متحده امریکا فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام عزت زمانی فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا

انجام فعالیت‌های فرهنگی در شهری که سالانه میزبان میلیون‌ها زائر امام هشتم (ع) است، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید نگاه ویژه‌ای نسبت به اختصاص اعتبار و پیگیری برای به ثمر نشستن این برنامه‌ها داشت؛ عضو شورای اسلامی شهر مشهد در گفت‌وگو با ایمنا از رویکرد شورای ششم در این خصوص می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حسن منصوریان از ابتدای شورای ششم سکان‌دار کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد بوده است، کمک به توسعه کیفی و کمی زیارت و فرهنگ میزبانی در مدیریت یکپارچه شهری پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش چشم‌گیر اعتبارات فرهنگی به خصوص در حاشیه شهر مشهد از جمله اقداماتی است که در این دوره از شورا با هدف توجه ویژه به مقوله فرهنگ و زیارت پیگیری شده است.

بررسی سیاست‌ها و شاخص‌های حوزه فرهنگی اجتماعی و زیارت بررسی و اعلام نظر درباره شناسایی فرصت‌ها، بررسی تهدیدها و نقاط قوت و ضعف شهر مشهد در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی و زیارت به منظور ارائه پیشنهادهای اصلاحی با توجه به فرهنگ ناب ایرانی اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی، برنامه‌ریزی درباره تقویت مشارکت مردم در امور فرهنگی اجتماعی و زیارت از جمله وظایف کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد است، با حجت‌الاسلام منصوریان در خصوص کارنامه شورای ششم در حوزه فرهنگی و اجتماعی به گفت‌وگو نشستیم که ماحصل آن در ادامه می‌آید:

ایمنا: تقریباً بیش از نیمی از عمر شورای ششم سپری شده، مصوبات مهم شورای ششم در حوزه فرهنگی در این مدت چه بوده است؟

منصوریان: تدوین رویکردها و سیاست‌های فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر و پیگیری ساختار فرهنگی اجتماعی شهرداری با هدف تقویت حوزه فرهنگی در شهرداری و پیگیری وضعیت منابع انسانی سازمان فرهنگی اجتماعی و نوع قراردادهای کارکنان آن با هدف ایجاد عدالت بین کارکنان و بهره‌مندی هر چه بیشتر از خدمات تشکیل کارگروه‌های تخصصی و پژوهشی با حضور فرهیختگان، بازنگری و اصلاح آئین‌نامه شوراهای اجتماعی محلات با هدف افزایش مشارکت شهروندان در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها، تصویب زیست بوم هنر و رسانه، تصویب و اجرای طرح مسجدمحوری، بازنگری و اصلاح آئین‌نامه نام‌گذاری و تغییر نام خیابان‌ها معابر و اماکن عمومی از جمله اقدامات مؤثر در این دوره بوده است، به طور کلی نگاه شورا بازنمایی هویت دینی تاریخی و فرهنگی مشهدالرضا بوده است، همچنین بررسی سند فرهنگی دوره چهارم شورای اسلامی شهر و بهره‌گیری از محتوای آن در سیاست‌ها و رویکردها، پیگیری و تعیین تکلیف روز ملی مشهد در شورای اسلامی شهر و ارسال آن به شورای فرهنگ عمومی، استان توجه و اهتمام ویژه به پیوست فرهنگی به عنوان یکی از رویکردهای مهم و مورد مطالبه در پروژه‌ها تغییر رویکرد در مدیریت بوستان‌های شهر با هدف اجتماعی شدن بوستان‌ها و بازنگری در رویکرد فرهنگ سراها و مناطق شهرداری مشهد از دیگر اقدامات مهم کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای ششم بوده است.

ایمنا: بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در این دوره از شورا برای پروژه‌های عمرانی فرهنگی چه تغییری داشته است؟

منصوریان: بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲,۰۲۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ ۱,۵۰۰ میلیارد سهم پروژه‌های عمرانی فرهنگی و ۵۷۰ میلیارد هزینه‌های جاری بود، بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ با افزایش ۱۸۵ درصدی معادل ۵۷۰۰ میلیارد که از این مبلغ ۴,۵۰۰ میلیارد سهم پروژه‌های عمرانی فرهنگی و ۱۲۰۰ میلیارد هزینه‌های جاری است.

ایمنا: رویکرد اصلی شورا در مناسبت‌های مختلف چیست و چه سیاست‌هایی را به مدیریت شهری تکلیف می‌کند؟

منصوریان: شفاف‌سازی فرایندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ارتقای اخلاق حرفه‌ای کارکنان شهرداری مشهد با آموزش و ارائه خدمات فرهنگی مطلوب به خانواده آنها بوده است، همچنین ارتقای روحیه هم‌گرایی تعاون، اخوت، صداقت نظم و قانون‌گرایی مسئولان و آحاد مردم، نهادینه‌سازی و عملیاتی کردن پیوست فرهنگی و اجتماعی در فرآیندها و در کلان پروژه‌های شهری عدالت‌محوری، یکپارچگی و هدفمندی مشارکت‌های اثر بخش با نهادها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی خانواده محوری و محله مبنایی با محوریت مساجد و تشکل‌های مردمی در مهندسی فرهنگی و توسعه شهری از دیگر مواردی است که در شورای ششم پیگیر آن بوده‌ایم.

همچنین زمینه سازی و تسهیلگری نظارت و مشارکت حداکثری مردم، نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی، واسپاری اجرای رویدادها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هدفمند به تشکل‌های مردمی مؤمن و انقلابی، ارتقای هنر متعهد و مترقی با حمایت از هنرمندان بومی مبتنی بر ارزش‌های انقلاب اسلامی، ارتقای سلامت فردی و اجتماعی در ابعاد جسمی، روانی، روحی و معنوی زائران و مجاوران کمک به تأسیس و توسعه تشکل‌ها و مؤسسات تخصصی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کمک به حل مسائل فرهنگی و اجتماعی نوجوانان جوانان زنان و توان‌یابان با اولویت حاشیه شهر از جمله سیاست‌های اصلی شورای ششم بوده است.

ایمنا: فرهنگ شهروندی یکی از مباحثی است که به ویژه برای شهر زیارتی مشهد و حضور میلیون‌ها زائر در سال انتظار می‌رود کارهای ویژه‌ای در خصوص آن انجام شود، در این‌باره شورای ششم چه گام‌هایی برداشته است؟

منصوریان: در این حوزه آموزش‌هایی ویژه آتش‌نشان‌های داوطلب، اعضای گروه دوام ثامن، تاکسی‌ران‌ها و اتوبوس ران‌ها صورت گرفت و ۱۴۱ هزار نفر در این حوزه آموزش دیدند، در این زمینه سرفصل‌های اولویت‌دار سازمان اتوبوسرانی از جمله حفظ کرامت مسافران سالمند و کودک، حفظ وسایل نقلیه عمومی، حفظ آرامش عمومی در اتوبوس نیز فرهنگ‌سازی شد، همچنین در قطار شهری پاتوق‌های شهروندی، اکران‌های فرهنگی، برپایی غرفه‌های مناسبتی به ویژه در محرم و صفر و دهه فاطمیه برپا شد.

ایمنا: دیدگاه شورای ششم در خصوص نام‌گذاری معابر چه بوده است و با چه هدف و رویکردی این نام‌گذاری‌ها انجام می‌شود؟

منصوریان: این نام‌گذاری‌ها با هدف زنده نگه داشتن نام یاد ایثار و از خودگذشتگی شهدای عزیز صورت می‌پذیرد و در این دوره تاکنون ۶۰ لایحه شهدا در کمیسیون فرهنگی بررسی شده و ۷۰۰ معبر به نام شهدای گران‌قدر نام‌گذاری شده است، در عین حال باید اعلام کنیم که تغییر نام‌ها هم طبق آئین‌نامه نام‌گذاری با اولویت تغییر نام‌های تکراری انجام می‌شود.

ایمنا: با توجه به اینکه حاشیه شهر مشهد زیر ساخت‌های فرهنگی کم دارد، در این‌باره چه اقداماتی انجام شده و چه رویکردی داشته‌اید؟

منصوریان: توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در حاشیه شهر از جمله اهداف مهم شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم است و اقداماتی مانند ساخت چهار مجموعه قرائت‌خانه و فرهنگ‌سرا، ساخت سه مورد سوله‌های خانه سبز و مرکز فرهنگی چهار برج و ایجاد ۳۵ ایستگاه بدن‌سازی پارکی از جمله اقدامات در زمینه فراهم کردن زیر ساخت‌های فرهنگی بوده است، علاوه بر این در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۶۸ مسجد، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۸۸ مسجد و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۸۵ مسجد، مورد بهسازی و مرمت و تجهیز قرار گرفتند.

همچنین در سال‌جاری، ۴۴۰ پروژه عمرانی فرهنگی با موضوعات، احداث زمین‌های ورزشی و روباز، تأمین مراکز اجتماعی و سلامت، تأمین و تجهیز مراکز فرهنگی و پارک موضوعی، تأمین و احداث آرایه‌ها و منظر شهری، احداث زیرساخت‌های زیارتی و خدمات و به زائران در بودجه عمرانی فرهنگی ۱۴۰۳، توسط کمیسیون فرهنگی مصوب شده است.

کد خبر 748583

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • دعوت امام جمعه ایلام از نخبگان برای ارتقاء فرهنگ کار
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش