Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: آموزش‌ها در حوزه‌های علمیه تقویت و کیفی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور ظهر امروز در نشست استانی با مدیران مدارس علمیه خواهران در اراک با اشاره به موضوع تعلیم و تربیت در حوزه افق‌های پیش رو در حوزه علمیه اظهار داشت: تعلیم و آموزش در چشم‌انداز ما نقش اساسی را در جامعه و زندگی ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نسلی که تربیت می‌کنیم باید مشتاق کسب علم و دانش باشند و در کنار آن هر آنچه می‌آموزند در جامعه پیاده کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ادامه داد: یادگیری و کسب علم متوقف‌ناپذیر است و همواره در سراسر جهان حرفی برای صحبت درباره دین وجود دارد.

حرکت‌های منسجم نخبگانی در تمام بخش‌های حوزه علمیه خراسان نمود دارد مدیر حوزه علمیه خراسان: سردار شهید سلیمانی ایفاگر یک نقش بی‌نظیر بین‌المللی بود 3 رکن ضروری حوزه علمیه در دیدگاه مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی

بهجت‌پور عنوان کرد: افق پیش روی ما افق بزرگ و پیچیده ای را در بر دارد و همه باید دست به دست یکدیگر دهند و برای رسیدن به مقصد گام بردارند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اهمیت فضائل اخلاقی گفت: طلاب باید با تکیه بر اصول و ارزش‌های اخلاقی حرکت کنند و حوزه‌های علمیه در این راستا باید تمهیداتی بیندیشند.

وی بیان کرد: از جمله رسالت‌های حوزه علمیه تربیت طلاب نمونه و مزین به فضائل اخلاقی است چراکه طلاب باید در مسائل اخلاقی از مردم جامعه چند گام جلوتر حرکت کند.

بهجت‌پور خاطرنشان کرد: فهم در دین هیچ گونه سقفی ندارد و هنر حوزه‌های علمیه نشان داد این راه بی پایان به طلاب است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور تصریح کرد: توصیه بنده این است که در طی یک حرکت جمعی نخست حوزه علمیه را به سوی اخلاق و تربیت هدایت کنیم و در مرحله بعد جامعه را به سمت اخلاق و تربیت سوق دهیم.

انتهای پیام/711/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد