Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@20:37:03 GMT

تشکیل وزارت مدیریت بحران کلید خورد +جزئیات

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۱۷۷۱۵

تشکیل وزارت مدیریت بحران کلید خورد +جزئیات

خبرگزاری فارس: طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران با ادغام سازمان‌های اورژانس، مدیریت بحران و هلال احمر و پدافند غیر عامل توسط تعدادی از نمایندگان مجلس تهیه و تدوین شده و به امضای ۱۷ نفر از وکلای مردم در پارلمان رسیده است.

مقدمه (دلایل توجیهی):

متأسفانه کشور عزیزمان ایران جزو ده کشور اول با بلا‌های طبیعی و انسان ساز دنیا میباشد و ایجاد یک وزارتخانه هماهنگ که بتواند هم درخصوص پیشگیری و پیش‌بینی اقدامات مؤثر انجام دهد و هم پس از بحران بتواند با مدیریت واحد نسبت به امدادرسانی حین و پس از حادثه درست و صحیح اقدام نماید، یک ضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کشور‌های دنیا وزارتخانه‌ای قوی درخصوص پیشگیری و امدادرسانی در امر حوادث دارند، ولی امروزه در کشور ما مدیریت بحران، خود تبدیل به یک بحران مهم شده است. این مسأله آریان پور - مهدی روشنفکر - رضا حاجی پور - بهروز محبی نجم آبادی - روح اله نجابت -محمدتقی نقدعلی - انور حبیب زاده بوکانی - سیدکاظم دلخوش اباتری

با ایجاد مدیریت واحد در قالب وزارتخانه واحد، همانند بسیاری از کشور‌های دنیا، قابل حل میباشد.

اسامی نمایندگان امضا کننده این طرح به شرح ذیل است:

محمدرضا صباغیان بافقی - مجید نصیرائی - علی علی زاده - ابوالفضل ابوترابی - جلال محمودزاده - سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی - علی جدی - بهزاد رحیمی - احمد محرم زاده یخفروزان - رضا آریان‌پور- مهدی روشنفکر- رضا حاجی‌پور - بهروز محبی نجم آبادی- روح‌اله نجابت - محمدتقی نقدعلی - انور حبیب‌زاده بوکانی - سیدکاظم دلخوش اباتری

عنوان طرح: ادغام سازمان‌های اورژانس، مدیریت بحران و هلال احمر و سازمان پدافند غیر عامل و تشکیل وزارت مدیریت بحران

ماده واحده -دولت مکلف است سه ماه پسازتصویب این قانون با ادغام سازمان اورژانس، مدیریت بحران و هلال احمر و پدافند غیر عامل نسبت به تأسیس وزارتخانه مدیریت بحران اقدام کند.

تبصره -۱ انتخاب و حکم ریاست جمعیت هلال احمر، رئیس اورژانس ورئیس سازمان پدافند غیرعامل پس از تصویب این قانون توسطوزیرمدیریت بحران انجام خواهد شد.

تبصره -۲ کلیه اموال ودارایی ونیروی انسانی هلال احمر، سازمان اورژانس ومدیریت بحران و پدافند غیر عامل به وزارتخانه مدیریت بحران انتقال داده میشود.

تبصره -۳ کلیه بودجه در جداول مختلف مرتبط با حوادث و بلا‌های طبیعی و انسان ساز به وزارت مدیریت بحران منتقل میشود.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزارت مدیریت بحران مجلس شورای اسلامی وزارت مدیریت بحران پدافند غیر عامل مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه