Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدحسن عاملی شامگاه جمعه در گفت‌وگو زنده تلویزیونی با قدردانی از کادر درمان و مردم استان که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی موجب کاهش شیوع ویروس کرونا شدند اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری مردم و کادر درمان و نیز اجرای طرح موفق سردار سلیمانی شاهد روزهای بدون فوتی در اردبیل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما این روند نباید کاهشی مبتلایان به ویروس کرونا موجب ساده‌انگاری و سهل‌انگاری در رعایت موارد بهداشتی در جامعه شود، چرا که به گفته مسئولین این وضعیت می‌تواند شکننده باشد و باید قبول کرد که ویروس کرونا اگر میزبان نداشته باشد قطعاً از جامعه خواهد رفت.

در حوادث اخیر هیبت آمریکا شکست

وی در ادامه به آرزوی مردم برای انتقام خون شهید سردار حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و افزود: یکی از آرزوی‌های یکسال گذشته مردم کشور و تمام مردم مظلوم و آزادیخواه جهان انتقام خون حاج قاسم از تروریست‌ها بود که خداوند انتقام خون این شهید بزرگوار را گرفت و هیبت آمریکا شکست.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل به حوادث اخیر آمریکا اشاره کرد و گفت: آبروریزی به بار آمده در تسخیر کنگره آمریکا مربوط به حرکت احمقانه ترامپ بود که طبق ماده ۲۵ قانون اساسی این کشور کنگره تصمیم گرفته تا ترامپ را عزل کند و اجازه ندهد این چند روز را نیز در این سمت بماند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با اشاره به اظهارات رئیس جمهور منتخب آمریکا خاطرنشان کرد: «بایدن» گفته است که «دموکراسی و مقدسات آمریکا شکست، چون به اراده ملت آمریکا هجمه وارد شده است» سوال اینجاست که چطور وقتی به مقدسات شما اهانت می‌شود واکنش نشان می‌دهید ولی وقتی به مقدسات مسلمانان در یک نشریه اهانت می‌شود آن را آزادی بیان و دموکراسی می‌نامید؟

وی با طرح چند سوال که آیا فقط اراده ملت آمریکا دارای حرمت است؟ آیا اراده ملت‌های دنیا دارای حرمت نیست و آیا حاکمیت‌های ملی باید شکسته شود؟ افزود: آمریکا علناً اعلام کرده که ملت‌ها با حاکمیت‌های ملی خداحافظی کنند که این نهایت استکبار و خودخواهی سیاست‌های یک کشور است.

اصل بر جمهوری اسلامی ایران لغو تمام تحریم‌ها است نه بازگشت آمریکا به برجام

آیت الله عاملی تصریح کرد: در حوادث اخیر آمریکا، خون سردار سلیمانی موجب شد تا ترامپ اگر در دوره‌های دیگر می‌توانست مجدداً برای کاندیداتوری ریاست جمهوری شرکت کند دیگر با این بی‌آبرویی به وجود آمده نمی‌تواند نام نویسی کند.

وی با بیان اینکه کنگره آمریکا برای جبران این بی‌آبرویی در آمریکا به دنبال عزل و محاکمه ترامپ است، افزود: مقام معظم رهبری در سخنرانی امروز خود فرمودند که آمریکا باید تاوان تحریم‌های علیه ایران را بدهد و ایشان اشاره فرمودند که آمریکا اگر بخواهد به برجام برگردد، بر گردد و اگر اگر نمی‌خواهد، نخواهد اصل بر جمهوری اسلامی ایران لغو تحریم‌های ظالمانه است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل اولویت جمهوری اسلامی ایران را بازگشت به برجام ندانست و گفت: معتقدیم در مقابل دشمن نباید روضه خواند و عاجزانه رفتار کرد بلکه باید رجز خواند و مقتدرانه ایستاد که متأسفانه برخی از مسئولین در داخل کشور چنین اظهارنظری دارند که اگر «بایدن» به برجام برگردد ایران هم برمی‌گردد، این صحیح نیست.

آیت الله عاملی خاطرنشان کرد: مسئولین باید با دشمن با ادبیات رهبر معظم انقلاب اسلامی صحبت کنند چرا که اگر دشمن در کشور ما ضعف احساس کند به دشمنی خود ادامه می‌دهد و در سالهای گذشته بر اثر ایستادگی ملت ایران و رهنمودهای مقام معظم رهبری تلاش‌های دشمنان نتوانسته اراده ملت ایران را بشکند.

صرفه جویی در حامل‌های انرژی واجب است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به یکی از وظایف مردم در کشور صرفه‌جویی در سرمایه‌های خدادادی از جمله آب، برق و گاز اشاره کرد و گفت: ایران جزو کشورهایی نیست که دارای منابع آبی فراوان و غنی باشد و گاز و برق مصرفی نیز فقط برای مردم فعلی نیست بلکه نسل‌های آینده نیز در این ثروت سهم دارند.

آیت الله عاملی با بیان اینکه حامل‌های انرژی فقط برای نسل حاضر نیست، افزود: در این ذخایر خدادادی نسل‌های آینده نیز سهم دارند و باید در مصرف درست آن نهایت دقت را داشت و چنین نظری را نباید داشت که مصرف می‌کنم و هزینه اش را می‌پردازم که به هیچ وجه درست نیست.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: با عدم مدیریت صحیح در مصرف آب، برق و گاز مدیون یک نفر نه بلکه مدیون یک ملت می‌شویم و این حق الناس بوده و در روز قیامت قابل بخشش نخواهد بود.

آیت‌الله سیدحسن عاملی با تاکید بر صرفه جویی در مصرف آب به بیان به بیان خاطراتی از حضور خود در کشورهای خارجی و شیوه مدیریت مصرف انرژی‌ها در آن کشورها اظهار کرد: در کشور هلند و روسیه دمای شوفاژها را خود دولت‌ها از طریق موتورخانه مرکزی تنظیم می‌کنند و مشترکین حق اضافه کردن دمای منازل شخصی خود را نیز ندارند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل ادامه داد: در بندرعباس یک فرد از اهل چین گفته که «ما در چین لوله گاز را می‌بریم به کارخانجات و شما بردید» به خانه‌ها با این‌حال که گاز در اختیار ما قرار دارد باید صرفه‌جویی کرده و موقع خروج از منزل حتماً شوفاژها و وسایل گرمایشی را خاموش کنید.

وی در بخش پایانی سخنان خود از دستور دادستان کل کشور برای عدم توقیف اموال وام‌گیرندگان از سوی بانک‌ها قدردانی کرد و گفت: درصد سود بانکی در کشور بسیار بالا است و با معادلات و فرمول‌های این سودها را افزایش می‌دهند و با این وجود بانک مرکزی تاکنون نتوانسته و یا نخواسته نظام بانکی کشور را اصلاح کند.

دولت و مجلس اصلاح ساختار بانکی کشور را در اولویت خود قرار دهند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با بیان اینکه دستور رئیس قوه قضائیه به قضات در خصوص عدم وصول مطالبات ناحق بانک‌ها از وام‌گیرندگان بسیار ستودنی است، اظهار کرد: بانک‌ها ظلم بسیاری در حق مردم کرده، خانه‌های زیادی را ویران و چشم‌های زیادی را نیز گریان کرده است.

آیت الله عاملی از محکومیت اکثر بانک‌ها در مقابل شکایت وام گیرندگان با عنوان دریافت سود بیشتر در دستگاه قضا خبر داد و افزود: تمام شکایت‌ها بر علیه بانک‌ها مثمر ثمر بوده و مشخص شده است که نوع محاسبه سود بانکی ناعادلانه و ناحق بوده است و در این شرایط انتظار داریم سیستم بانکی را دولت و اگر دولت نتوانست مجلس با وضع قوانین دقیق در معماری اقتصادی کشور گام بزرگی برداشته و بانک‌های کشور را اسلامی کنند.

کد خبر 5117397

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری اردبیل امام جمعه اردبیل سیاست خارجی سیستم بانکی ویروس کرونا کادر درمان صرفه جویی آب صرفه جویی در مصرف سوخت قاسم سلیمانی ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آیت الله مصباح یزدی بوشهر آمار کرونا گرگان مجلس شورای اسلامی اولین سالگرد شهادت حاج قاسم شهرکرد آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه عکس استانها نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل آیت الله عاملی اراده ملت صرفه جویی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»